Book live band til julefrokost på Bornholm her

Der er desværre ingen kunstnere under Live band til julefrokost, men der er mange andre kunstnere at vælge imellem på Eventzonen.dk, fx indenfor Underholdning.

Med en musikgruppe, der spiller live musik, får du garanteret en sublim fest. Et live band får nemlig gang i gæsterne på en helt forskellig måde, end hvis du blot tilslutter en jukeboks eller et musikanlæg. Uanset om du er til tidens moderne hits, lækker jazz, eller gedigne rocknumre fra alle de kendte bands, kan du finde live musik, som matcher præcis dine præferencer – så gå blot på opdagelse iblandt vore dygtige bands.

Det dygtige band kan sætte gang i både stemning og dansegulv, og derudover kan det være stemningsspreder allerede under spisningen. Der findes mange musikgenrer – f.eks. rock, pop, country og jazz – og hos Eventzonen.dk finder du bands, der spiller mange forskellige genrer, såsom de nævnte, og du kan i forvejen aftale med bandet, hvilke sange der skal spilles under festen.

Eventzonen.dk er en bookingportal, som hører til blandt Danmarks største og mest interessante med kort sagt alle typer underholdning til events, fester og arrangementer for private såvel som erhvervsarrangementer, børn som voksne.

Portalens idégrundlag er at blive samlingspunktet for interessante og dygtige entertainere , så personer, som søger efter den ideelle musik og underholdning indenfor alle relevante underholdningskategorier, kan søge det de leder efter ét sted og det uden, at det fører til yderligere administrationsgebyrer eller andre omkostninger relateret til selve bookingen. Vi er ikke bookingbureauet men i stedet bookingportalen, der samler alle mulighederne. Entertainerne har selv valgt at oprette en profil hos os, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, som i tillæg vælger at komme tilbage for at booke dygtige entertainere.

Sortimentet dækker fra cirkusklovne og -artister til erfarne foredragsholdere indenfor kultur og kunst der kan provokere, inspirere og fortælle til ethvert publikum. Derudover har Eventzonen.dk et meget bredt udvalg af bands og musikere indenfor alle spændende genrer, lige fra klassiske solister, enmandsbands og DJ’s til store bands med op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Mogens Birk fra Holstebro er manden bag bookingportalen, og han har masser af kendskab til booking af enhver form for underholdning efter mere end 15 år i branchen. At skabe Danmarks foretrukne og bedste system til booking af enhver form for underholdning er målet for Mogens Birk, og derudover skal Eventzonen.dk være mere end et samlingspunkt, hvor kunstnere og deres kunder opnår kontakt. Derfor er der også tilkoblet både YouTube samt en blog med gode ideer til alt indenfor events og fester. Der er i tillæg et voksende Facebook community, hvor folk følger vores dygtige entertainere.

Hvis du gerne vil booke en entertainer via Eventzonen så kan du søge under hvilket postnummer, hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker og i hvilken prisklasse så alt passer til festen eller eventet. Det er vigtigt at huske på, at der bookes direkte hos entertaineren, når du booker igennem vores portal, så udover at vi har sparet et fordyrende led, så er det muligt inden en fest at aftale specielle ønsker og tilpasninger til kunstnerens optræden, så du får lige nøjagtig det du ønsker dig.

Såfremt du som kunstner ønsker at blive oprettet på Eventzonen, så er der først og fremmest god sandsynlighed for, at du oplever en øget interesse. Dernæst tilbyder vi dig vores betalingsprofil helt gratis de 2 første måneder, hvor du har mulighed for at indsætte videoer, en udvidet profiltekst, billeder og lydklip til din personlige kunstnerprofil. Har du video på din profil, så kan potentielle kunder se en eller flere optrædener og lynhurtigt vurdere, om netop du passer godt til deres fest eller event. Hvis du efter prøveperioden ikke ønsker at fortsætte med en betalingsprofil, så ændrer vi automatisk din profil til en gratis profil.

Om du er på jagt efter et live band til julefrokost på Bornholm eller du selv er artist, så vælg Eventzonen.dk. Det er der 3 klare grunde til:

Så den direkte vej til dygtige kunstnere, sker via Eventzonen.