Book middagsmusik på Bornholm her

Der er desværre ingen kunstnere under Middagsmusik, men der er mange andre kunstnere at vælge imellem på Eventzonen.dk, fx indenfor Musik.

Eventzonen er en af Danmarks mest spændende og største portaler til booking, hvor du finder alle relevante typer god underholdning til events, arrangementer og fester for privatpersoner såvel som for firmaer, voksne som børn.

Formålet med denne bookingportal er at udvikle løsningen, der samler interessante og spændende entertainere indenfor enhver betydelig underholdningskategori, så danskere på jagt efter helstøbt underholdning og musik kan lede efter det de søger ét og samme sted og det uden at det fører til yderligere administrationsomkostninger eller andre omkostninger relateret til bookingen. Eventzonen.dk er ikke et bookingbureau, men den portal der samler alle valgmulighederne. Grunden til at entertainere og kunstnere vælger at få en profil hos Evenzonen, er, at vi har god trafik af mange kunder, som tillige vælger at komme tilbage og booker dygtige kunstnere hos os.

Vores store udvalg dækker fra stand-up komikere til spændende foredragsholdere indenfor erhvervsemner der kan fortælle til, inspirere og provokere alle. Derudover har vi et udvalg af bands og musikere indenfor alle interessante genrer, lige fra enmandsbands, klassiske solister og Disc Jockey’s til større orkestre med helt op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Manden bag bookingportalen, Mogens Birk, har med over femten år i branchen stort kendskab til booking af underholdning indenfor alle kategorier. At skabe Danmarks foretrukne og bedste bookingsystem til alle typer underholdning er målet for Mogens Birk, og Eventzonen er mere end samlingspunktet, som forbinder kunder med entertainere, der er også tilkoblet YouTube samt en blog, hvor man kan finde inspiration og få gode ideer til den næste fest eller event. Eventzonen.dk har i tillæg et voksende community af folk, der følger de mange dygtige entertainere og kunstnere på Eventzonen via Facebook.

Hvis du ønsker at booke en kunstner via Eventzonen så kan du søge i hvilken prisklasse, inden for den kategori du ønsker, hvilken type kunstner du ønsker og under hvilket postnummer så alt passer til eventet eller festen. Det er vigtigt at huske på, at der bookes direkte hos kunstneren, når du booker igennem vores portal, så udover at vi har sparet et fordyrende led, så er det muligt i god tid at aftale specielle ønsker og tilpasninger til kunstnerens standardoptræden, så du får præcis det du ønsker.

Såfremt du som kunstner ønsker at blive oprettet på Eventzonen, så er der først og fremmest stor sandsynlighed for, at du vil opleve en øget interesse. Efterfølgende giver vi dig i de to første måneder en gratis betalingsprofil, hvor du kan uploade billeder, lydklip, en udvidet profiltekst og videoer til din personlige kunstnerprofil. Hvis du vælger at få video på din personlige profil, så kan potentielle kunder se hvordan du optræder og lynhurtigt kunne fastslå, om du matcher deres event eller fest. Såfremt du efter prøveperioden med en betalingsprofil vælger ikke at fortsætte med en sådan, laver vi automatisk din profil om til en gratis profil.

Om du er entertainer eller søger god underholdning til din næste fest eller event, så er Eventzonen det rette sted, og det er der tre gode grunde til:

Eventzonen.dk er den direkte vej til entertainere