Book musikalske foredrag i nærheden af Esbjerg her

Keld Kortermann Sterlø

"John Mogensen i lyst og nød" Et musikalsk foredrag om John Mogensens liv med indlagte sange ( 19 )
"Otto Brandenburg - historien om en baggårdspu...

Hjemby
Østbirk
Prisniveau
Kr. 2.000 - 5.000
Vis kunstnerprofil

Vibe

En ud af mange.
Tilbud
Foredrag og musik

Hvem er Vibe!
Fynsk kvinde og bor i Broby
Vibeke sanger og tekst forfatter.

Hjemby
Broby
Prisniveau
Kr. 1.500 - 1.900
Vis kunstnerprofil
Leder du efter en af landets mest spændende og største portaler til booking, så er Eventzonen det rette valg, kort sagt al slags underholdning indenfor events, arrangementer og fester for erhvervsarrangementer såvel som for privatpersoner, gamle som unge.

Formålet med denne bookingportal er at udvikle et samlingspunkt for interessante entertainere således at folk, som søger efter perfekt underholdning og musik indenfor alle væsentlige underholdningskategorier, ikke går forgæves men i stedet får det hele samlet ét sted, og uden at en booking resulterer i ekstra gebyrer til administration m.v.. Vi er ikke bookingbureauet, Eventzonen er derimod bookingportalen hvor alle mulighederne samles. Entertainerne beslutter selv at oprette sig på Eventzonen.dk, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, som oven i købet kommer igen og booker dygtige og underholdende kunstnere hos os.

Sortimentet dækker fra cirkusartister til dygtige foredragsholdere indenfor kunst og kultur der kan inspirere, provokere og fortælle til ethvert publikum. Tillige har Eventzonen et udvalg af bands og musikere indenfor alle interessante kategorier, lige fra enmandsbands, DJ’s og klassiske solister til større bands med helt op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Mogens Birk er manden bag Eventzonen.dk, og Mogens har stor kendskab til booking af enhver form for underholdning efter mere end 15 år i branchen. At skabe Danmarks foretrukne og bedste bookingsystem til enhver form for underholdning er målet for Mogens Birk, og Eventzonen er meget mere end bare en portal, som forbinder kunder med kunstnere, der er også indbygget videomuligheder via YouTube og en blog, hvor man kan få gode ideer og finde inspiration til den næste event eller fest. Derudover er der også et community på Facebook, som hele tiden stiger, hvor de besøgende følger Eventzonens mange forskellige kunstnere og entertainere.

Hvis du ønsker at bruge Eventzonens portal til at booke en entertainer så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, under hvilket postnummer, inden for den kategori du ønsker og i hvilken prisklasse så alt passer til festen eller eventet. Husk, at entertaineren bookes direkte, når du booker via Eventzonen, så udover at der ikke længere er et fordyrende mellemled, så er det muligt i god tid at aftale specielle ønsker og yderligere tilpasninger til kunstnerens standardoptræden, så du får lige nøjagtig det du ønsker dig.

Er du entertainer og går du med planer om at oprette dig på Eventzonen, så er der som udgangspunkt god sandsynlighed for, at du vil opleve stigende interesse. Efterfølgende får du i de to første måneder en gratis betalingsprofil, hvor du kan indsætte videoer, en udvidet profiltekst, billeder og lydklip til din kunstnerprofil. Interesserede kunder vil kunne se hvordan du optræder, hvis du indsætter video til din profil, og derefter vil de hurtigt kunne fastslå, om netop du passer godt til deres event eller fest. Vil du herefter ikke fortsætte med betalingsprofilen, laver vi helt automatisk din profil om til en gratis profil.

Om du er på jagt efter underholdning til din næste fest eller du er entertainer, skal du vælge Eventzonen, og det er der 3 helt klare grunde til:

Eventzonen.dk er ganske enkelt den direkte vej til kunstnere

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...