Find et godt one-man-band på Bornholm - Se vores udvalg her

Der er desværre ingen kunstnere under one-man-band, men der er mange andre kunstnere at vælge imellem på Eventzonen.dk, fx indenfor Underholdning.

En af landets store og meget interessante bookingportaler finder du hos Eventzonen.dk , kort sagt alle relevante former for underholdning indenfor arrangementer, events og fester for virksomheder såvel som for private, børn som voksne.

Portalens formål er at blive et samlingspunkt for dygtige og spændende entertainere således at folk, som søger efter fuldendt underholdning & musik indenfor alle relevante underholdningskategorier, ikke går forgæves men i stedet får alt samlet ét sted, og uden at en booking medfører yderligere gebyrer til administration m.v.. Vi er ikke et bookingbureau, Eventzonen.dk er i stedet en portal hvor alle valgmulighederne samles. Entertainerne beslutter selv at oprette sig på Eventzonen.dk, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, som oven i købet kommer igen og booker entertainere hos os.

Det store sortiment strækker sig fra ældreunderholdning til interessante foredragsholdere indenfor erhvervsemner der kan provokere, fortælle til og inspirere alle. Eventzonen.dk har tillige et udvalg af bands og musikere indenfor mange spændende kategorier, og det lige fra enmandsbands, klassiske solister og Disc Jockey’s til større orkestre med helt op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Idemanden bag bookingportalen, Mogens Birk, har med over 15 år i branchen stort kendskab til booking af underholdning indenfor alle kategorier. Mogens Birk har det mål at skabe Danmarks bedste system til booking af underholdning, og Eventzonen er meget mere end bare en portal, som forbinder kunder med entertainere, der er også indbygget videomuligheder via YouTube og en blog, hvor man kan finde inspiration og få gode ideer til den næste fest eller event. Der er desuden også et voksende community af brugere på Facebook, der følger Eventzonen og de mange tilknyttede entertainere.

Ønsker du at bruge Eventzonens portal til at booke en entertainer så kan du søge i hvilken prisklasse, inden for den kategori du ønsker, hvilken type kunstner du ønsker og under hvilket postnummer så alt passer til eventet eller festen. Ved en booking, er det vigtigt at huske, at du booker direkte hos kunstneren, så udover at vi har sparet et fordyrende led, så er det muligt i god tid at drøfte specielle ønsker og tilpasninger til entertainerens optræden, så du opnår præcis det du ønsker.

Er du kunstner og planlægger du at registrere dig på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt gode chancer for, at du vil opleve stigende interesse. Senere giver vi dig i de 2 første måneder en gratis betalingsprofil, hvor du vil kunne uploade videoer, en udvidet profiltekst, billeder og lydklip til din profilside. Med videoer på din personlige profil kan potentielle kunder se dine optrædener og lynhurtigt foretage en vurdering af, om du passer godt til deres arrangement. Hvis du efter prøveperioden med en betalingsprofil vælger ikke at fortsætte med en sådan, laver vi automatisk din profil om til en gratis profil.

Om du er på jagt efter et one-man-band på Bornholm eller du er en musiker, så er Eventzonen det helt rigtige sted, og det er der 3 meget gode grunde til:

Så den direkte vej til dygtige artister, sker ganske enkelt via Eventzonen.dk.