PER SAUER gir den gas med Kims

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 1 dag

PER SAUER gir den gas med Kims

Prisniveau

Kr. 2.500 - 5.000

Hjemby

Varighed

2 x 50 min.

Profil

(jeg) Per Sauer leverer soloshow med Gasolins og Kim Larsens største hits 1 x 1 time eller 2 x 45 min. pris herefter. Hvis mere end 100 mennesker, sker særforhandling. Det er vigtigt at fortælle, at lydbilledet er som et band (dog afmålt, og min guitar og sang er selvfølgelig det man også hører i lydbilledet. Jeg er forsanger og sologuitarist i 2 bands), I lydbilledet arbejdes med midifiler, og ca. 80 % af numre valg er dansevenlige.

Jeg kan også spille blandet musik hvis dette ønsket: Beatles, Smokie; Creedence ,John Mogensen, Bamse o.s.v (masser af evergreens), Jeg kan også komme med et akustisk guitar show med Kim/gas syng med sange ca.5-6 sange. Spiler også tit til messer og receptioner med Kim/gas show.

Videoklip


Anmeldelser ( | af PER SAUER gir den gas med Kims: 4,8 ud af 5 baseret på 4 anmeldelser )

5
1
5

Super

Skøn musik, bedste Kim stil.
Lige i skabet. Tusind tak, Per.

Anmeldt af Christina Andersen d. 7. maj 2023
5
1
5

Fantastisk

Per er MEGA god. Han opfyldte alle mine ønsker og var med på sjov. Han er omstillingsparat , spillede akustisk og kunne spille præcis de sange jeg ønskede. Over alt forventning :-)

Anmeldt af Maria Junior Beckmann d. 15. juni 2022

Kontakt PER SAUER gir den gas med Kims

Kontakt PER SAUER gir den gas med Kims via formularen her, så vil PER SAUER gir den gas med Kims vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.