Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 1 time

PER SAUER

Prisniveau

Kr. 3.000 - 6.000

Hjemby

Varighed

2 x 50 min.

Profil

PER SAUER GIR DEN GAS MED KIMS
Per Sauer leverer soloshow med Gasolins og Kim Larsens største hits 2 x 50 min.(eller mindre)
Det er vigtigt at fortælle, at lydbilledet er som et band, da der i lydbilledet arbejdes med midifiler, og ca. 90 % af numre valg er dansevenlige

Læs mere...

Mere om PER SAUER

Efter at have været forsanger og guitarist i mange bands gennem årene (ca.40 år), og stoppede i det sidste band så sent som 1 dec.19, hvor vi havde flere udsolgte koncerter lige til det sidste, er jeg nu startet op med et soloshow. Som det fremgår er det kun Kim og Gasolin i dette show, Der kan (hvis det skulle foretrækkes) også leveres 2 andre "shows" et til cafe hygge 2 x 50 min., og et med div. dansemusik 2 x 50 min. , SÅ skulle der blive tale om ekstra spilletid (overtime) klarer jeg sagens det, men så indenfor numre kategorien i de ekstra shows, jeg vil også lige bemærke, at jeg også kan komme med en danseduo (guitar og keyboard) hvor vi spiller blandet, og kan yderligere levere en god dinner.

Kontakt PER SAUER

Kontakt PER SAUER via formularen her, så vil PER SAUER vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.