Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 2 timer

PER SAUER

Prisniveau

Kr. 2.000 - 5.000

Hjemby

Områder

Varighed

2 x 50 min.

Profil

PER SAUER GIR DEN GAS MED KIMS
Per Sauer leverer soloshow med Gasolins og Kim Larsens største hits 1 x 1 time eller 2 x 50 min. pris herefter. Hvis mere end 100 mennesker, sker særforhandling. Det er vigtigt at fortælle, at lydbilledet er som et band (dog afmålt, og min guitar og sang er selvfølgelig det man også hører i lydbilledet. Jeg er forsanger og sologuitarist i 2 bands), I lydbilledet arbejdes med midifiler, og ca. 90 % af numre valg er dansevenlige.

Læs mere...

Mere om PER SAUER

Efter at have været og er forsanger og guitarist i flere bands , herunder bl.a. (Creedence kopiband) med ofte flere udsolgte koncerter. er jeg nu også startet op med et soloshow. Som det fremgår er det kun Kim og Gasolin i dette show. , jeg vil også lige bemærke, at jeg også kan komme med en danseduo (guitar og keyboard) hvor vi spiller blandet musik, og kan yderligere leverer en god dinner, samt med flere bands.

Videoklip

Anmeldelser ( | af PER SAUER: 5,0 ud af 5 baseret på 2 anmeldelser )

5
1
5

Fantastisk

Per er MEGA god. Han opfyldte alle mine ønsker og var med på sjov. Han er omstillingsparat , spillede akustisk og kunne spille præcis de sange jeg ønskede. Over alt forventning :-)

Anmeldt af Maria Junior Beckmann d. 15. juni 2022
5
1
5

Hyggeligt

Havde en perfekt aften, med dejlig underholdning.

Anmeldt af Connie Renard d. 18. september 2021

Kontakt PER SAUER

Kontakt PER SAUER via formularen her, så vil PER SAUER vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.