Suppe, steg og is musik på Bornholm - Se vores udvalg og find musiker her

Der er desværre ingen kunstnere under Suppe, steg og is musik, men der er mange andre kunstnere at vælge imellem på Eventzonen.dk, fx indenfor Underholdning.

Eventzonen hører til blandt Danmarks største og mest spændende portaler til booking, hvor man finder alle relevante genrer indenfor underholdning til events, arrangementer og fester for firmaer såvel som for private, gamle som unge.

Portalens formål er at blive et samlingspunkt for spændende og dygtige entertainere indenfor enhver relevant underholdningskategori, så danskere der leder fuldendt musik og underholdning kan lede efter det de søger ét sted og det uden at det medfører yderligere administrationsomkostninger eller andre omkostninger relateret til bookingen. Vi er ikke et bookingbureau, men derimod en portal der samler valgmulighederne. Grunden til at entertainere og kunstnere vælger at registrere sig hos os, er, at vores portal tiltrækker mange relevante kunder, der tillige vælger at komme tilbage og booker dygtige og underholdende kunstnere hos os.

Sortimentet dækker fra klovne til erfarne foredragsholdere indenfor erhvervsemner der kan inspirere, fortælle til og provokere ethvert publikum. I tillæg har Eventzonen et bredt udvalg af bands og musikere indenfor mange relevante genrer, og det lige fra klassiske solister, Disc Jockey’s og enmandsbands til større orkestre med helt op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Det er Mogens Birk, som er idemanden bag Eventzonen.dk. Mogens har arbejdet i underholdningsbranchen i mere end 15 år og har derfor stort kendskab til booking af enhver form for underholdning. Målet for Mogens Birk er at lave det mest populære bookingsystem til underholdning i Danmark, og det er interessant at bemærke at Eventzonen ikke kun ønsker at være portalen imellem kunder og kunstnere, der er også tilkoblet en blog, hvor man kan få inspiration til events og festen, samt tilknyttet muligheder for YouTube-videoer. Vi har også et stigende antal brugere på Facebook, der følger os og vores mange tilknyttede kunstnere.

Ønsker du at bruge Eventzonens portal til at booke en kunstner så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, under hvilket postnummer, inden for den kategori du ønsker og i hvilken prisklasse så alt passer til eventet eller festen. Det er vigtigt at huske, at der foretages booking direkte hos entertaineren, når du booker via Eventzonen, så udover at et fordyrende mellemled er sparet, så er det muligt på forhånd at drøfte yderligere tilpasninger og særlige ønsker til entertainerens standardoptræden, så du opnår lige præcis det du ønsker.

Er du kunstner og overvejer du at registrere dig på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest gode chancer for, at du oplever en stigende interesse. Senere får du i de to første måneder en gratis betalingsprofil, hvor du vil kunne indsætte lydklip, videoer, billeder og en udvidet profiltekst til din profilside. Med en video på din personlige profilside kan interesserede kunder se hvordan du optræder og lynhurtigt kunne fastslå, om du matcher deres event eller fest. Hvis du efter prøveperioden ikke ønsker at fortsætte med en betalingsprofil, så ændrer vi helt automatisk din profil til en gratis profil.

Om du er suppe, steg og is musiker eller leder efter suppe, steg og is musik til fest eller event på Bornholm , så vælg Eventzonen.dk. Det er der 3 meget gode grunde til:

Eventzonen er ganske enkelt den direkte vej til dygtige kunstnere.