Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 2 timer

After Midnight

Prisniveau

Kr. 5.000 - 20.000

Hjemby

Områder

Varighed

2x45, 3x45, 4x45, 2x 60, 3x 60

Profil

Står du og mangler et professionelt og entusiastisk festband til netop din fest? Så er After Midnight lige noget for jer! After Midnight leverer dansevenlig livemusik i et bredt udvalg af genrer alt lige fra gamle udødelige hits til de lidt mere moderne klassikere- og alt hvad der ellers skulle befinde sig der imellem. Her snakker vi bl.a. kunstere som: Gasolin, Shu-bi-dua, Tøsedrengene, TOTO, Ray Dee Ohh, Big fat snake, Ed Sheeran, Gnags, og mange mange flere!

Læs mere...

Mere om After Midnight

After Midnight leverer LIVE musik. En musikalsk oplevelse i særklasse. Et saftigt svingende dansk liveband, bestående af sang/pianist, trommeslager, guitarist og bassist. Da vi er 4 i bandet, er det med til at lave den helt unikke og perfekte lyd! Vi leverer den helt rigtige blanding af udødelige hits fra de sidste fem årtier. After Midnight er bandet til det kræsne publikum, der ønsker at se og høre, hvad et rigtigt professionelt liveband formår. After Midnight leverer varierede sets med mange fantastiske numre af forskellige genre, som er nøje udvalgt til at gøre en hvilken som helst festlig begivenhed til en fuldstændig uforglemmelig aften/event.
Udover det har After Midnight altid et stort lysshow med, som er med til at skabe de bedste rammer for en fantastisk fest!
Alt efter hvor stor en tidsperiode der er mellem booking og optræden er det muligt at ønske numre til netop din booking.

NB. Alle priser er eksl. transport.

Hvor lang er spilletiden?
Det er jeres valg hvornår vi skal gå på, og hvor lang tid vi skal spille! :-) Men vi har selvfølgelig vores anbefalinger!

udstyr?
Ja vi har alt med, og det forstyrrer ikke ved opsætning. I skal ikke tænke på noget! :-)

Vi sørger for…
Igennem aftenen sørger vi for en god dialog med evt. køkkenpersonale og evt. toastmaster.
Dette teamwork er vigtigt for at give jer en fantastisk fest. :-)

Skal vi bare læne os tilbage og nyde festen?
Ja!!…. Når I hyrer After Midnight, får I et proffesionelt band, der har styr på det hele. :-)

Videoklip

Anmeldelser ( | af After Midnight: 5,0 ud af 5 baseret på 5 anmeldelser )

5
1
5

Helt fantastisk!

Vi bookede After Midnight til vores julefrokost i år – og det var simpelthen det BEDSTE valg!
Bandet spillede publikum varme i løbet af aftensmaden med akustiske numre, inden de gav den MAX gas i 3 timer med deres store repertoire af numre.
De spillede velkendte og festlige sange hele vejen igennem aftenen, hvor alle kunne være med på både fællessang og dansegulv. De formåede at spille sange fra alle årtier, hvilket var HELT perfekt, da publikum også spændte bredt rent aldersmæssigt!
De største og varmeste anbefalinger fra 80 glade julefrokost-deltagere!

Anmeldt af Edin d. 25. november 2019
5
1
5

DE ER FOR VILDE!!

Da vi kender After Midnight fra andre arrangementer, og ved at de formår både det stille under middagen, krydret med lidt show, valgte vi uden tøven dem.
Festen blev en kæmpe succes, ikke mindst takket være After Midnight. Aldrig har vi i gennem årene oplevet hele selskabet hoppe og klappe i takt til sådan et brag!
Stemningen var under middagen helt i top, og dansegulvet var fyldt fra første til sidste dans, efter en formidabel indsats fra orkestret.
Efterfølgende fik vi meget ros for valget af After Midnight, og jeg er ret sikker på der kom et par nye datoer i ordrebogen den aften.

Anmeldt af Gitte d. 29. oktober 2019

Kontakt After Midnight

Kontakt After Midnight via formularen her, så vil After Midnight vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.

Musikafspiller

  1. 00:00 Castle On The Hill
    /rails/active_storage/blobs/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaHBBcllOIiwiZXhwIjpudWxsLCJwdXIiOiJibG9iX2lkIn19--317ccc7648518b0035521010d0e20db0d57e5540/Castle-on-the-hill-After-Midnight.mp3
  2. 00:00 Tarzan Mamma Mia
    /rails/active_storage/blobs/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaHBBcmNOIiwiZXhwIjpudWxsLCJwdXIiOiJibG9iX2lkIn19--2ded700964335f49fc2cca44f35ffd3a6d4dcdd6/Tarzan-Mamma-Mia-After-Midnight.mp3