Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 1 time

After Midnight

Prisniveau

Kr. 5.000 - 20.000

Hjemby

Områder

Varighed

1-4 timer

Profil

Står du og mangler et professionelt og entusiastisk festband til netop din fest? Så er After Midnight lige noget for jer! After Midnight leverer dansevenlig livemusik i et bredt udvalg af genrer alt lige fra gamle udødelige hits til de lidt mere moderne klassikere- og alt hvad der ellers skulle befinde sig der imellem. Her snakker vi bl.a. kunstere som: Gasolin, Shu-bi-dua, Tøsedrengene, TOTO, Ray Dee Ohh, Big fat snake, Ed Sheeran, Gnags, og mange mange flere!

Læs mere...

Mere om After Midnight

After Midnight leverer LIVE musik. En musikalsk oplevelse i særklasse. Et saftigt svingende dansk liveband, bestående af sang/pianist, trommeslager, guitarist og bassist. Da vi er 4 i bandet, er det med til at lave den helt unikke og perfekte lyd! Vi leverer den helt rigtige blanding af udødelige hits fra de sidste fem årtier. After Midnight er bandet til det kræsne publikum, der ønsker at se og høre, hvad et rigtigt professionelt liveband formår. After Midnight leverer varierede sets med mange fantastiske numre af forskellige genre, som er nøje udvalgt til at gøre en hvilken som helst festlig begivenhed til en fuldstændig uforglemmelig aften/event.
Udover det har After Midnight altid et stort lysshow med, som er med til at skabe de bedste rammer for en fantastisk fest!
Alt efter hvor stor en tidsperiode der er mellem booking og optræden er det muligt at ønske numre til netop din booking.

NB. Alle priser er eksl. transport.

Hvor lang er spilletiden?
Det er jeres valg hvornår vi skal gå på, og hvor lang tid vi skal spille! :-) Men vi har selvfølgelig vores anbefalinger!

udstyr?
Ja vi har alt med, og det forstyrrer ikke ved opsætning. I skal ikke tænke på noget! :-)

Vi sørger for…
Igennem aftenen sørger vi for en god dialog med evt. køkkenpersonale og evt. toastmaster.
Dette teamwork er vigtigt for at give jer en fantastisk fest. :-)

Skal vi bare læne os tilbage og nyde festen?
Ja!!…. Når I hyrer After Midnight, får I et proffesionelt band, der har styr på det hele. :-)

Videoklip

Anmeldelser ( | af After Midnight: 5,0 ud af 5 baseret på 2 anmeldelser )

5
1
5

Fantastisk Band

Vi havde fornøjelsen af After Midnight til vores bryllup. Og det blev en fantastisk fest vi ikke glemmer. Mikkel og drengene leverede varen på et højt niveau. De spillede alt fra de gode gamle klassikere til nutidens hits, og de hele lød bare super godt. Alle gæster havde kun ros tilovers for bandet. Vi kan varmt anbefale After Midnight Band.
Jacob & Sofie.

Anmeldt af Jacob Andersen d. 10. september 2019
5
1
5

4,5

Fuld tilfredshed med oplevelsen, virkelig god dansemusik og der blev lyttet til vores ønsker. Mange gæster gav positiv respons og spurgte hvor jeg havde fundet After Midtnight. Fire virkelige søde mennesker som vi til en hver tid vil anbefale. Allis og Torben

Anmeldt af Allis Nielsen d. 28. januar 2019

Kontakt After Midnight

Kontakt After Midnight via formularen her, så vil After Midnight vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.