After Midnight

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 6 timer

After Midnight

Prisniveau

Kr. 20.000 - 35.000

Hjemby

Områder

Varighed

2 x 75 min eller 3 x 50 min

Profil

After Midnight består af fem talentfulde musikere fra Fyn. De spiller i hele landet, og har pakket bilen med det helt store show, for at give dig og dine gæster den mest uforglemmelige fest. After Midnight leverer dansevenlig livemusik i et bredt udvalg af genrer - alt lige fra de gamle 80’er hits til moderne ørehængere. Ses vi til din næste fest?

After Midnight leverer LIVE musik. En musikalsk oplevelse i særklasse. Et saftigt svingende dansk liveband, bestående af forsanger, forsang/pianist, trommeslager, guitarist og bassist. Da vi er 5 i bandet, er det med til at lave den helt unikke og perfekte lyd! Vi leverer den helt rigtige blanding af udødelige hits fra de sidste fem årtier. After Midnight er bandet til det kræsne publikum, der ønsker at se og høre, hvad et rigtigt professionelt liveband formår. After Midnight leverer varierede sets med mange fantastiske numre af forskellige genre, som er nøje udvalgt til at gøre en hvilken som helst festlig begivenhed til en fuldstændig uforglemmelig aften/event.
Udover det har After Midnight altid et stort lysshow med, som er med til at skabe de bedste rammer for en fantastisk fest!
Alt efter hvor stor en tidsperiode der er mellem booking og optræden er det muligt at ønske numre til netop din booking.

Hvor lang er spilletiden?
Det er jeres valg hvornår vi skal gå på, og hvor lang tid vi skal spille! :-) Men vi har selvfølgelig vores anbefalinger!

udstyr?
Ja vi har alt med, og det forstyrrer ikke ved opsætning. I skal ikke tænke på noget! :-)

Vi sørger for…
Igennem aftenen sørger vi for en god dialog med evt. køkkenpersonale og evt. toastmaster.
Dette teamwork er vigtigt for at give jer en fantastisk fest. :-)

Skal vi bare læne os tilbage og nyde festen?
Ja!!…. Når I hyrer After Midnight, får I et proffesionelt band, der har styr på det hele. :-)

Musikafspiller

  1. 00:00 Live Medley
    /rails/active_storage/blobs/redirect/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaHBBb3FlIiwiZXhwIjpudWxsLCJwdXIiOiJibG9iX2lkIn19--b609769648cfd1869454f4709dba41d1bd303e36/28-10_medley%20streaming%20master,%2048%20KHz.mp3?5721682

Videoklip


Anmeldelser ( | af After Midnight: 5,0 ud af 5 baseret på 8 anmeldelser )

5
1
5

Det var helt fantastisk !!

De var så gode til at få folk ud at danse, og det var bare til UG !!!! Vi havde ikke ønsket os noget bedre.

Anmeldt af Camilla Jorck-Jorckston d. 10. september 2023
5
1
5

Så bliver det bare ikke bedre

Det var en helt igennem dejlig oplevelse at have med After Midnight at gøre. De var fleksible og professionelle inden og efter aftenen og på scenen var de fantastiske og fulde af liv. Hele festen på omkring 50 roste dem til skyerne og det gør vi også selv. Her får i et band som man kan mærke gør det fordi de elsker det og som oprigtigt gerne vil være med til at gøre jeres aften helt kanon.

Anmeldt af Theis Buys d. 5. september 2020

Kontakt After Midnight

Kontakt After Midnight via formularen her, så vil After Midnight vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.