Find visesanger i Sønderjylland her

Der er desværre ingen kunstnere under Find visesanger i Sønderjylland her, men der er mange andre kunstnere at vælge imellem på Eventzonen.dk, fx indenfor Underholdning.

En af landets store og meget interessante bookingportaler kan du finde hos Eventzonen , kort sagt alle væsentlige former for underholdning indenfor fester, arrangementer og events for private såvel som for firmaer, gamle som unge.

At udvikle samlingspunktet for spændende entertainere har været formålet med denne portal fra starten, og det indenfor alle betydelige kategorier, så folk på jagt efter den helstøbte underholdning & musik, ikke går forgæves men i stedet får det hele samlet ét sted, og uden at en booking resulterer i yderligere omkostninger til administration m.v.. Vi er den bookingportal, der samler alle mulighederne. Kunstnerne beslutter selv at oprette sig på Eventzonen, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, som tillige vender tilbage igen og igen og booker dygtige og underholdende entertainere.

Udvalget dækker fra serveringsteater til spændende foredragsholdere indenfor kultur og kunst der kan fortælle til, inspirere og provokere ethvert publikum. I tillæg har vi et stort udvalg af bands indenfor enhver relevant genre, og det lige fra klassiske solister, enmandsbands og Disc Jockey’s til store bands med helt op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Idemanden bag Eventzonen, Mogens Birk, har med over 15 år i branchen stor erfaring med booking af underholdning indenfor alle kategorier. At lave landets bedste og foretrukne system til booking af alle slags underholdning er målet for Mogens Birk, og Eventzonen er meget mere end blot et samlingspunkt, som forbinder kunder med kunstnere, der er også tilkoblet både YouTube og en blog, hvor man kan få inspiration og ideer til alt indenfor events og fester. Derudover er der også et community på Facebook, der hele tiden stiger, hvor brugerne følger vores mange entertainere og kunstnere.

Hvis du ønsker at bruge Eventzonens portal til at booke en kunstner så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker, i hvilken prisklasse og under hvilket postnummer så alt passer til festen eller eventet. Når du booker, er det vigtigt at huske, at booking foretages direkte hos entertaineren, så udover at et fordyrende led er elimineret, så er der også mulighed for forinden at drøfte ekstra tilpasninger og særlige ønsker til entertainerens standardoptræden, så du opnår præcis det du ønsker.

Såfremt du som kunstner gerne vil oprettes på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest store chancer for, at du vil opleve øget interesse. Efterfølgende får du i de første to måneder en gratis betalingsprofil, hvor du vil kunne uploade lydklip, videoer, billeder og en udvidet profiltekst til din personlige kunstnerprofil. Har du videoer på din profil, så kan potentielle kunder se en eller flere optrædener og hurtigt kunne fastslå, om du passer godt til deres arrangement. Hvis du efter prøveperioden med en betalingsprofil vælger ikke at fortsætte med en sådan, så ændrer vi automatisk din profil til en gratis profil.

Uanset om du er entertainer eller du er på jagt efter underholdning til dit næste arrangement, så vælg Eventzonen, og det er der 3 gode grunde til:

Så Eventzonen er ganske enkelt den direkte vej til dygtige entertainere

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...