Visesangere

Der er desværre ingen kunstnere under Visesangere, men der er mange andre kunstnere at vælge imellem på Eventzonen.dk, fx indenfor Musik.

En af landets meget interessante og store bookingportaler er at finde hos Eventzonen , for alt det der sker indenfor kvalitetsunderholdning til events, arrangementer og fester for erhvervsarrangementer såvel som for privatpersoner, voksne som børn.

At skabe et samlingspunkt for spændende entertainere har været ideén med portalen fra starten, og det således at personer, der søger efter fuldendt musik & underholdning indenfor enhver væsentlig underholdningskategori, kan lede efter det de søger et enkelt sted og det uden at det medfører yderligere administrationsomkostninger eller andre omkostninger relateret til bookingen. Vi er ikke et bookingbureau, Eventzonen er derimod portalen hvor alle valgmulighederne samles. Den enkelte entertainer har selv valgt at registrere sig hos os, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, som i tillæg vender tilbage igen og igen og booker vores dygtige og underholdende entertainere.

Vores store sortiment strækker sig fra klovne til interessante foredragsholdere indenfor kultur og kunst der kan provokere, inspirere og fortælle til ethvert publikum. Derudover har vi et meget stort udvalg af bands indenfor mange interessante kategorier, og det lige fra klassiske solister, enmandsbands og Disc Jockey’s til større orkestre med helt op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Det er Mogens Birk, der er idemanden bag portalen. Mogens har arbejdet indenfor underholdningsbranchen i over femten år og har derfor masser af erfaring med booking af alle typer underholdning. Mogens Birk har det mål at lave landets foretrukne system til booking af underholdning, og i tillæg skal Eventzonen.dk være mere end blot et samlingspunkt, hvor kunder og kunstnere kan finde hinanden. Derfor er der også tilkoblet både videomuligheder via YouTube og en blog, hvor man kan finde ideer til den næste fest eller event. Eventzonen har derudover et stigende antal af folk, der følger alle de dygtige kunstnere og entertainere på Eventzonen via Facebook.

Ønsker du at booke en kunstner gennem Eventzonens portal så kan du søge under hvilket postnummer, i hvilken prisklasse, hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Husk, at bookingen sendes direkte til kunstneren, når du booker igennem Eventzonen, så udover at et fordyrende led er elimineret, så er der også god mulighed for i god tid at aftale ekstra tilpasninger og særlige ønsker til kunstnerens optræden, så du får præcis det du ønsker.

Er du entertainer og planlægger du at registrere dig her på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt god sandsynlighed for, at du oplever øget interesse. Senere får du en betalingsprofil helt gratis de første 2 måneder, hvor du har mulighed for at uploade videoer, lydklip, billeder og en udvidet profiltekst til din personlige profilside. Har du en video på din personlige profilside, så kan potentielle kunder se hvordan du optræder og lynhurtigt foretage en vurdering af, om du matcher deres fest eller event. Ønsker du herefter ikke at have betalingsprofilen, ændrer vi automatisk din profil til en gratis profil.

Om du leder efter den bedste underholdning til dit næste arrangement eller du er entertainer, så bør du vælge Eventzonen. Det er der 3 klare grunde til:

Så den direkte vej til kunstnere, sker via Eventzonen.dk

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...