A til Å

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 6 timer

A til Å

Prisniveau

Kr. 1.750 - 3.900

Hjemby

Områder

Varighed

30 - 120 minutter

Profil

Fra Andersen til Aarestrup. Viser og sange i selskab med den karismatiske sanger og guitarist Jan Kjær Andersen, der også er en fængslende historiefortæller.
Tekster af Benny Andersen, Emil Aarestrup, melodier af Bellman, et par perler af Cornelis Vreeswijk. Og klassikere af Sigfred Pedersen som 'Nu går våren gennem Nyhavn'.
Med Jan Kjær Andersens bløde stemme og varierede akustiske guitarspil er der garanti for nogle dejlige timer. Fællessang er en mulighed.
Jan Kjær Andersen spiller de klassiske viser. Og frisker gamle tekster op med nye melodier, og gamle melodier op med nye tekster.
H.C Andersens 'Konen med æggene' får nyt liv, Bellmans smukke melodi bliver til 'Venner,' Emil Aarestrups sanselige tekster får friske, nye toner, og Sigfred Pedersen og Benny Andersens sange lyder som de altid har lydt.
Jans egne underfundige tekster og smukke melodier handler om kloden, tiden, vennerne, glæden, sorgen - og selvfølgelig kærligheden. 'Har du nogensinde tænkt på, hvor langt der er fra A til Å' er starten på en af hans egne viser.
Indimellem sange og viser fortæller Jan om inspirationen til sangene, funderer over Danmarks og verdens tilstand og går i dialog med publikum.
Til de kendte sange og viser, kan der laves et tekstark, så alle kan synge med. Fællessang varmer!
Jan spiller årligt 50-60 koncerter i både i Danmark og Ungarn, så der er hverken rust på strengene eller stemmebåndet.
Han har base i København, hvor Sigfred Pedersen slog sine folder, og i Danmarks sydligste købstad Nysted, hvor Emil Aarestrup skrev sine sanselige tekster. Han er fast inventar på Udby Kro, hvor Grundtvig skrev flere tekster, som Jan har sat musik til.
Spillemanden har optrådt i kulturhuse, restauranter og kirker, på museer og rådhuse, til fester og intimkoncerter hjemme i stuen. Med sine engelske sange, spiller han også jævnligt på IF Jazz Café i Budapest i Ungarn.
Jan medbringer sit eget professionelle guitar- og sanganlæg, der blot tager 15 minutter at sætte op og nemt spiller selv større lokaler eller græsplæner op.
Tag en snak om den musik og underholdning, der passer til dit event.

Kontakt A til Å

Kontakt A til Å via formularen her, så vil A til Å vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.