Frække viser m Frederik Pustelnik

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 1 dag

Frække viser m Frederik Pustelnik

Prisniveau

Kr. 2.500 - 6.000

Hjemby

Områder

Varighed

30 min - 2 timer

Profil

Er du til frække viser og humor under bæltestedet, så er Frederik Pustelnik lige noget til din fest. Han synger gamle frække viser med sin guitar, ligesom Cæsar gjorde det. Nogle af sangene er IKKE for sarte sjæle og kan IKKE anbefales, hvis der er meget sippede personer tilstede til festen!! Der kan dog skrues op og ned for frækheden, så de fleste kan være med! Jeg spiller enten selv på min guitar, eller som duo eller kvintet, alt efter behov.

Læs mere...

Mere om Frække viser m Frederik Pustelnik

Jeg ELSKER frække viser!! De kan sætte gang i en fest, gør folk forlegne, få gamle minder frem og får folk til at grine og synge med. Derfor tager jeg ud og spiller frække viser til fest, julefrokost, polterabend og fødselsdage. Jeg kan tilrettelægge et forløb, der passer lige til dit selskab. Jeg kan spille viser i flere timer, men også fyre en fest i gang på 30 min. Bare kontakt mig, så finder vi den perfekte løsning.
Jeg har lært mig viser fra Cæsar, som efterhånden er blevet mit forbillede og Fin Alfred, som er en gammel ræv og har et kæmpe vise repertoire. Derudover har jeg fundet inspiration hos De glade Sømænd, som også har taget de gamle viser frem for støvet. Min interesse begyndte for alvor, da jeg skrev en historieopgave på konservatoriet om frække viser og så at censur af viserne har været en stor del af historien. De frække viser har dog overlevet denne censur pga deres høje kvalitet og ikke mindst da forskellige miljøer har vedligeholdt dem. Jeg vil gerne være en person, som videre giver disse fantastiske sange, som er skræddersyet til en fest eller en sen nattetime.

Det siges om Frederik:

"Vi havde den store fornøjelse at have besøg af Frederik i vores dameklub. Vi er alle 50+, og Frederik gav os en aften med rigtig god underholdning. Han underholder fortræffeligt med sange og viser, som vi alle kendte og kunne synge med på.
En super aften i selskab med Frederik."

--Ulla--

Sange på programmet:

I holmensgade i røvens kælder

Så spurgte jeg Louise

Flicka Fin Fin

Alle Sømænd er glade for piger

Smedens Vise

Knalde Kalle

Åh du lille pige

Den unge Hr. Pedersen

OSV.

Kontakt Frække viser m Frederik Pustelnik

Kontakt Frække viser m Frederik Pustelnik via formularen her, så vil Frække viser m Frederik Pustelnik vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.