Kristian Bach

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 1 time

Kristian Bach

Prisniveau

Kr. 4.000

Hjemby

Områder

Varighed

10 minutter til 2 timer

Profil

Dansksproget originalmusik i genren singer-songwriter, med rødder i folk, country og blues, og med tråde til den danske visesangstradition. Snart 20 års erfaring med at spille live til enhver tænkelig lejlighed, både solo og med band.

Dansksproget originalmusik i genren singer-songwriter, med rødder i folk, country og blues, og med tråde til den danske visesangstradition. Sangene er hudløst ærlige og personlige, og kredser om temaer som samfundsforhold, psykologi, selvudvikling og spiritualitet samt div. værdi-, social- og miljøpolitiske emner. Kristian Bach er 36 år, bosat i København og har rødder på Sydfyn. Udgav I september 2017 debutalbummet 'Første Trin'. Snart 20 års erfaring med at spille live til enhver tænkelig lejlighed, både solo og med band - de sidste 3-4 år er det bl.a. blevet til mere end 45 offentlige koncerter, samt utallige optrædender i privat regi.

Kontakt Kristian Bach

Kontakt Kristian Bach via formularen her, så vil Kristian Bach vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.