Anders Mikkelsen

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 1 dag

Anders Mikkelsen

Prisniveau

Kr. 5.000 - 8.000

Hjemby

Varighed

Op til 2 x 45 min

Profil

Anders Mikkelsen, kendt fra blandt andet Sommersang i Mariehaven og Skagen Festival: Stand-up folkesanger med noget på hjerte. Tilbage til rødderne: En mand, en guitar - gode sange og gode historier!

Anders Mikkelsen skaber med sine sange og historier en hyggelig og varm stemning. Han spiller koncerter, kirkekoncerter, festivaler og underholdningsindslag til mange lejligheder. Alt foregår på dansk og med et lunt glimt i øjet, som også gør ham særdeles velegnet til ældreunderholdning.

Anders er forholdsvis ny her på EventZonen, men har spillet flere hundrede jobs overalt i Danmark og det sydlige Norge siden 1988.

Anmeldelser:

Det er som en sejltur på sjælens vandspejl, når den populære og varme sanger, sangskriver, guitarist og historiefortæller Anders Mikkelsen går på scenen, og inviterer
alle med på en gyngetur i hjertets karrusel!
(Iben Barnwell, Musikarrangør – sommerkoncerter.dk, Skive)

Tilbage til rødderne. De dybe og livskraftige. En mand. En guitar. Gode fortællinger og gode sange. Originalitet og enkelhed. Ukrukket, selvironisk og i øjenhøjde med os nede i salen. Årets første koncert på Skagen Festival var et genhør med Anders Mikkelsen: Genuin formidling, sårbar, rørende og morsom. Højdepunkt? Jeg slår ned på Anders’ gendigtning af Tom Paxtons sang om New Yorks brandmænd og politifolk efter angrebet på Twin Towers, men tilføjer en tak for alle de andre sange fra et efterhånden rigt bagkatalog.
(Jørgen Pyndt – Skagen Festival 2023)

Anders Mikkelsen har været med her i Mariehaven næsten helt fra starten. Han vender tilbage år efter år, han skriver de dejligste sange, og på sin egen ”old-school”- facon leverer han varen, hver gang han går på scenen.
(Helge Engelbrecht, Musikarrangør – Mariehaven, Ansager)

Anders Mikkelsen er kendt, som manden, der kan få sagt selv de sværeste og mest nederdrægtige sandheder med humor og et satirisk glimt i øjet.
Gennem årene er han blevet sammenlignet med mange af kollegerne, men helst vil Anders bare være sig selv og indtage scenen på sin egen lune og stilfærdige måde.
(Kirsten Mejborn, Musikarrangør – Dansant, Vejle)

Det var langt fra alle blandt publikum, som kendte til Anders Mikkelsen, da han åbnede ”Sommersang på Bratskov” i 2022, men de overgav sig hurtigt til sangene og historierne. Anders fik mange nye fans den søndag i Herregårdshaven.
(Karsten Højen, Musikarrangør – Sommersang på Bratskov, Brovst)

Vores første koncert med Anders Mikkelsen 10/11 2023 blev en uovertruffen aften! Det var fortællinger fra Thy og Mors, historier om livet og om holdninger, sunget og fortalt med humor og fantastisk flot guitarspil. Publikum blev bjergtaget, fik en god aften, som gik alt for hurtigt og, havde svært ved at slippe ham.
Hvornår kommer Anders og spiller igen?, var spørgsmålet fra publikum, da de forlod salen. Jo, Anders, skal bestemt tilbage til Silkeborg Viseverseklub - og vi glæder os!
(Ralph Barreth, Musikarrangør – Silkeborg Viseverseklub)

Videoklip


Kontakt Anders Mikkelsen

Kontakt Anders Mikkelsen via formularen her, så vil Anders Mikkelsen vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.