Bess'

Prisniveau

Kr. 1.500 - 3.500

Hjemby

Områder

Varighed

1 x 30 min - 2 x 45 min

Profil

Hvis man kan lide viser, sange og ballader fra Irland, Skotland og England, som eksempelvis The Dubliners, Christy More og Mary Black ofte har sunget ... eller holder man af sange der er skrevet af Pete Seeger, Tom Paxton, Benny Andersen, Ulf Lundell og andre af de gode gamle kendte sangskrivere - så er BESS' leverandøren til en koncert eller et indslag til at gi' en god oplevelse af festen.

Anmeldelser ( | af Bess': 5.0 ud af 5 baseret på 2 anmeldelser )

5
1
5

Bess' og solen skinnede om kap på Velling Koller

Ca. 40 gæster var mødt op på Velling Koller i Bryrup, hvor Bess' sang, spillede og fortalte om musikken. Det gjorde han så godt, at da vore gæster kom for at sige farvel, kom de med kommentarer som, ih, hvor han er dejlig at høre på, en blød og behagelig stemme, og et roligt adfærd. Ham må I gerne bestille igen. Det vil vi gøre, hvis vi kan "lokke" Bess' til Ældre Sagens Hygge Cafee igen.

Anmeldt af Aase Tange Mark d. 9. januar 2018
5
1
5

Hygge og engagement

Bess behøvede blot en kort briefing på telefon om arrangementet og han ramte 100% plet mht vores forventninger. Musikken og sangvalget var meget personligt relateret til arrangementet og vidnede om menneskekundskab og forståelse for vores behov. Skøn sang og godt guitarspil.

Anmeldt af Hanne Juhler d. 21. august 2017

Kontakt Bess'

Kontakt Bess' via formularen her, så vil Bess' vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.