Find visesanger i Jylland her

5.0

Bess'

Hvis man kan lide viser, sange og ballader fra Irland, Skotland og England, som eksempelvis The Dubliners, Christy More og Mary Black ofte har sung...

Kategori
Hjemby
Silkeborg
Prisniveau
Kr. 1.500 - 3.500
Vis kunstnerprofil

Shane Morkin

En koncert med Shane Morkin...ET FORRYGENDE VISESHOW!
Festivals, spillesteder, musikforeninger, konferencer og kirker årsmøder...
Klubber, KIRKE...

Hjemby
Hobro
Vis kunstnerprofil
Eventzonen er en portal til booking, som er en af Danmarks største og mest interessante, hvor man kan finde alle betydelige typer underholdning til fester, arrangementer og events for firmaer såvel som for private, børn som voksne.

At udvikle samlingspunktet for interessante entertainere har været idegrundlaget med denne portal fra begyndelsen, og det indenfor alle relevante underholdningskategorier, så folk på jagt efter perfekt musik og underholdning kun har brug for at lede ét sted, og det uden at de skal betale yderligere administrations- eller andre bookingomkostninger. Vi er ikke et bookingbureau, Eventzonen.dk er derimod portalen hvor alle valgmulighederne samles. Den enkelte entertainer har selv valgt at oprette en profil hos Evenzonen.dk, fordi vi har en god trafik af mange kunder, der i tillæg vender tilbage igen og igen og booker underholdende kunstnere.

Udvalget strækker sig fra voksentrylleri til interessante foredragsholdere indenfor kultur og kunst der kan fortælle til, provokere og inspirere ethvert publikum. Vi har derudover et meget bredt udvalg af bands og musikere indenfor mange kategorier, lige fra enmandsbands, DJ’s og klassiske solister til større bands med helt op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Manden bag Eventzonen, Mogens Birk, har med over 15 år i branchen masser af erfaring med booking af underholdning indenfor alle genrer. Mogens Birk’s mål er at få skabt Danmarks bedste og foretrukne system til booking af alle typer underholdning, og Eventzonen.dk er mere end blot et samlingspunkt, som forbinder kunder med kunstnere, der er også tilknyttet YouTube og en blog, hvor man kan få gode ideer og finde inspiration til den næste fest eller event. I tillæg er der et community på Facebook, der hele tiden stiger, hvor brugerne følger vores mange forskellige kunstnere og entertainere.

Ønsker du at bruge Eventzonens portal til at booke en entertainer så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, under hvilket postnummer, inden for den kategori du ønsker og i hvilken prisklasse så alt passer til festen eller eventet. Det er vigtigt at huske, at der foretages booking direkte hos entertaineren, når du booker igennem vores portal, så udover at vi har elimineret et fordyrende mellemled, så er det muligt forinden at drøfte yderligere tilpasninger og særlige ønsker til kunstnerens standardoptræden, så du opnår lige præcis det du ønsker.

Hvis du som kunstner gerne vil oprettes på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest god sandsynlighed for, at du oplever en stigende interesse. Efterfølgende får du i de to første måneder en gratis betalingsprofil, hvor du kan uploade en udvidet profiltekst, billeder, lydklip og videoer til din kunstnerprofil. Interesserede kunder vil kunne se hvordan du optræder, hvis du vælger at uploade en video til din profilside, og efterfølgende vil de hurtigt kunne vurdere, om netop du passer godt til deres arrangement. Hvis du efter prøveperioden med en betalingsprofil vælger ikke at fortsætte med en sådan, laver vi helt automatisk din profil om til en gratis profil.

Om du er entertainer eller søger den bedste underholdning til dit næste arrangement, så er Eventzonen det rette sted, og det er der 3 helt klare grunde til:

Så den direkte vej til dygtige entertainere, sker via Eventzonen.dk

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...