Find entertainer på Bornholm her

Der er desværre ingen kunstnere under Entertainer, men der er mange andre kunstnere at vælge imellem på Eventzonen.dk, fx indenfor Foredrag.

Eventzonen er en af Danmarks mest spændende og største bookingportaler, for alt hvad der rører sig indenfor kvalitetsunderholdning til arrangementer, events og fester for erhvervsarrangementer såvel som for privatpersoner, voksne som børn.

Bookingportalens idégrundlag er at blive et samlingspunkt for dygtige og spændende entertainere indenfor enhver væsentlig kategori, så danskere som leder efter den ideelle musik & underholdning, ikke går med uforurettet sag men derimod får alt samlet ét sted, og uden at en booking medfører ekstra omkostninger til administration m.v.. Vi er ikke et bookingbureau, men portalen der samler mulighederne. Kunstnerne vælger selv at registrere sig på Eventzonen, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, der tillige kommer igen og booker entertainere hos os.

Vores brede sortiment strækker sig fra serveringsteater til spændende foredragsholdere indenfor samfund og politik der kan provokere, fortælle til og inspirere alle. Eventzonen.dk har derudover et meget stort udvalg af bands og musikere indenfor mange interessante kategorier, og det lige fra enmandsbands, klassiske solister og Disc Jockey’s til store bands med op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Bag portalen står Mogens Birk, der har mere end femten års erfaring med booking i underholdningsbranchen. Målet for Mogens Birk er at skabe det bedste system til booking af underholdning i Danmark, og det er værd at bemærke at Eventzonen.dk ikke nøjes med blot at være et samlingspunkt imellem entertainere og deres kunder, der er også indbygget en blog, hvor man kan få inspiration og gode idéer til events og festen, samt tilkoblet muligheder for YouTube-videoer. Der er derudover et stigende antal brugere på Facebook, hvor folk følger vores dygtige entertainere.

Hvis du gerne vil booke en entertainer via Eventzonen så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker, i hvilken prisklasse og under hvilket postnummer så alt passer til festen eller eventet. Husk, at bookingen sendes direkte til kunstneren, når der bookes igennem vores portal, så udover at vi har elimineret et fordyrende mellemled, så er der også mulighed for forinden at aftale yderligere tilpasninger og særlige ønsker til kunstnerens optræden, så du får lige præcis det du ønsker dig.

Såfremt du som kunstner gerne vil oprettes på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt god sandsynlighed for, at du oplever stigende interesse. Dernæst får du i de første 2 måneder en gratis betalingsprofil, hvor du har mulighed for at indsætte lydklip, en udvidet profiltekst, videoer og billeder til din profilside. Interesserede kunder vil kunne se dine optrædener, hvis du indsætter en video til din personlige profilside, og efterfølgende vil de hurtigt kunne fastslå, om netop du matcher deres arrangement. Ønsker du herefter ikke at fortsætte med betalingsprofilen, så laver vi helt automatisk din profil om til en gratis profil.

Om du er på jagt efter god underholdning til din næste fest eller du er kunstner, så bør du vælge Eventzonen.dk, og det er der tre helt klare grunde til:

Eventzonen er ganske enkelt den direkte vej til kunstnere