Tyroler Trunten - Underholdning til Oktoberfest - Tyrolerfest

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 2 timer

Tyroler Trunten - Underholdning til Oktoberfest - Tyrolerfest

Prisniveau

Kr. 5.000 - 12.000

Hjemby

Varighed

efter aftale

Profil

Tyroler Trunten Tyrola
Tyroler trunten er et vildt sus fra alperne, som sætter fut i en hver fest og får ung som gammel til at jodle i vilden sky.
Lad dine gæster få en fest, som overstiger alle forventninger.

Lej en tyroler til dit kommende arrangement.

Festen når nye højder når den vilde og vovede Tyrolertrunte Tyrola svinger skørterne.
Bestig festens potentiale med den charmerende Tyrola som guide. Hun viser hvordan man i hjembyen får alle gæsterne med til sjove festlige konkurrencer, østrigske dansetrin, synge imponerende skåleviser og til at imiterer bjerggedens parringsritual.

Et besøg af Trunten Tyrola er en blanding af stand-up, sang, jodle, tryl, dans, konkurrencer og svingninger i alle festens gæster.
Tyrola giver gerne evt. hovedpersoner, og andre særlige gæster, ekstra opmærksomhed og en yderst festlig omgang. Lad os være din stemme som alternativ til festsangen eller talen uden at budskaber og den gode historie går tabt. Absolut en anderledes måde at tale fra hjertet på!
Sjov underholdning, som egner sig perfekt til mange typer fester og arrangementer. Alt fra Tyrolerfest, Oktoberfest, firmafest, konfirmation, bryllup, julefrokost, sommerfest, fødselsdag, kick-off, jubelærer, temafester… og forsæt selv – listen er lang!

SKÅL!! Prost!
Tyroler Trunten
Aka
Tali Piontek
Eventkompagniet

Videoklip


Kontakt Tyroler Trunten - Underholdning til Oktoberfest - Tyrolerfest

Kontakt Tyroler Trunten - Underholdning til Oktoberfest - Tyrolerfest via formularen her, så vil Tyroler Trunten - Underholdning til Oktoberfest - Tyrolerfest vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.