Svarprocent

97 %

Svartid

Inden for 1 dag

Jonathan Christensen_Tourettes

Prisniveau

Kr. 1.000 - 6.500

Hjemby

Områder

Varighed

5min - 30 min

Profil

Jonathan er en meget ung komiker.
⭐️Er kendt fra TV2 Nord, Aftenshow på DR, Sociale medier ⭐️
Han har optrådt i Operaen i København, Aalborg Awards og Comedy Zoo…
han har været i hele landet for at optræde
har optrådt for over 1000+ mennesker 🎤
Han er udfordret af tourettes. Dette hæmmer dog ikke hans komiske fortællinger.

Læs mere...

Mere om Jonathan Christensen_Tourettes

lidt om Jonathan
Jonathan er 20 år
Lige fra starten begyndte Jonathan at lave sjov i de mindre klasser for at få opmærksomhed omkring sig. Derefter fandt han ud af at det faktisk er sjovt at lave det.

I de mindre klasser var Jonathan ikke særlig god i skolen. Dermed var han nødt til at finde på andre metoder til at få de andre børn til at gøre op for hans faglige mangler. Det var her han begyndte at bruge komikken til at blive accepteret af de andre børn i klassen. Lige så stille fandt han ud af at han fandt glæde ved at få andre til at grine. Siden da har han haft mere og mere med komik at gøre. For nogle år siden begyndte Jonathan at udvikle tourettes. I starten så han dette som et nederlag, men fik hurtigt vendt dette til hans fordel og bruger nu dette som en særlig evne for at få andre til at grine. Både af selve ticsene, men også af af de historier de frembringer.

Videoklip

Anmeldelser ( | af Jonathan Christensen_Tourettes: 5,0 ud af 5 baseret på 8 anmeldelser )

5
1
5

Jonathan fanger stemningen og de små detaljer og giver dermed en fantastisk optræden

Med få stikord gav Jonathan vores datter og hele selskabet en fantastisk oplevelse i forbindelse med vores datters 18-års fødselsdag. Tak for den allestedsnærværende humor og de geniale indfald.

Anmeldt af Thomas Windelin d. 2. januar 2023
5
1
5

Skønt frisk og sjovt indslag

Jonathan kom ind til en flok på 13 pers., som holdt julefrokost, og lavede det meste sjove, læringsrige og ovenud perfekte show. Han holdt super kontakt med publikum og lavede interne jokes med enkle fra publikum. Det var så sjovt..

Anmeldt af Louise Asp d. 12. december 2022

Kontakt Jonathan Christensen_Tourettes

Kontakt Jonathan Christensen_Tourettes via formularen her, så vil Jonathan Christensen_Tourettes vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.