Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 5 timer

Jonathan Christensen_Tourettes

Prisniveau

Kr. 500 - 6.500

Hjemby

Områder

Varighed

5min - 30 min

Profil

Jonathan er en meget ung komiker. han har optrådt på comedy zoo og været i tv2 nord og i aftenshow på DR. Han er udfordret af tourettes. Dette hæmmer dog ikke hans komiske fortællinger. Jonathan formår, at fortælle om livet med tourettes på en sjov og underholdende måde. Der ud over fortæller han om livets hverdag på både godt og ondt, men selvfølgelig på en måde, så det bliver sjovt og underholdende.

Læs mere...

Mere om Jonathan Christensen_Tourettes

lidt om Jonathan
Jonathan er 19år
Lige fra starten begyndte Jonathan at lave sjov i de mindre klasser for at få opmærksomhed omkring sig. Derefter fandt han ud af at det faktisk er sjovt at lave det.

I de mindre klasser var Jonathan ikke særlig god i skolen. Dermed var han nødt til at finde på andre metoder til at få de andre børn til at gøre op for hans faglige mangler. Det var her han begyndte at bruge komikken til at blive accepteret af de andre børn i klassen. Lige så stille fandt han ud af at han fandt glæde ved at få andre til at grine. Siden da har han haft mere og mere med komik at gøre. For nogle år siden begyndte Jonathan at udvikle tourettes. I starten så han dette som et nederlag, men fik hurtigt vendt dette til hans fordel og bruger nu dette som en særlig evne for at få andre til at grine. Både af selve ticsene, men også af af de historier de frembringer.

Videoklip

Anmeldelser ( | af Jonathan Christensen_Tourettes: 5,0 ud af 5 baseret på 1 anmeldelse )

5
1
5

Fantastisk aften

Simpelthen en fantastisk aften i selskab med en fantastisk ung mand, der medbringer et super godt humør og virkelig har gjort stort indtryk, især datteren er totalt stolt over at have haft en fed fest med selveste Jonathan, vil man have underholdning og fantastisk humør så er Jonathan vejen frem, simpelthen så meget anbefaling her fra og ihverfald ikke sidste gang vi gør det :)

Anmeldt af Susanne Minna Andersen d. 29. maj 2022

Kontakt Jonathan Christensen_Tourettes

Kontakt Jonathan Christensen_Tourettes via formularen her, så vil Jonathan Christensen_Tourettes vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.