Jonathan Christensen_Tourettes

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 1 dag

Jonathan Christensen_Tourettes

Prisniveau

Kr. 7.000 - 12.000

Hjemby

Områder

Varighed

15-30min

Profil

Ung, nordjysk komiker med Tourettes og "missekatte" i lommen.
⭐️Er kendt fra sin egen TV2 Nord-dokumentar, TV2 Play, Aftenshowet på DR & TikTok⭐️
Huserer i Operaen i København, Aalborg Awards og Comedy Zoo…
Har efterhånden optrådt for 1000+ mennesker 🎤

Jonathans standup byder på temaer som:

🐈 Livet med Tourettes og tics
🥴 Ordblindhed
👶 Hvordan det er at være trilling med to søskende
👀 ... og mange andre sjove emner.

Læs mere...

Læs mere...

Mere om Jonathan Christensen_Tourettes

lidt om Jonathan
Jonathan er 20 år
Lige fra starten begyndte Jonathan at lave sjov i de mindre klasser for at få opmærksomhed omkring sig. Derefter fandt han ud af at det faktisk er sjovt at lave det.

I de mindre klasser var Jonathan ikke særlig god i skolen. Dermed var han nødt til at finde på andre metoder til at få de andre børn til at gøre op for hans faglige mangler. Det var her han begyndte at bruge komikken til at blive accepteret af de andre børn i klassen. Lige så stille fandt han ud af at han fandt glæde ved at få andre til at grine. Siden da har han haft mere og mere med komik at gøre. For nogle år siden begyndte Jonathan at udvikle tourettes. I starten så han dette som et nederlag, men fik hurtigt vendt dette til hans fordel og bruger nu dette som en særlig evne for at få andre til at grine. Både af selve ticsene, men også af af de historier de frembringer.

Videoklip

Anmeldelser ( | af Jonathan Christensen_Tourettes: 5,0 ud af 5 baseret på 19 anmeldelser )

5
1
5

Latter garanti ved bryllup

Vi havde Jonathan til at underholde til et bryllup. Han var et kæmpe hit, og mange gæster kom efterfølgende og roste hans optræden, som var virkelig sjov, og beundrede hans mod til at optræde. Jonathan er sød, opmærksom og var nærværende ift. brudeparret og gæster. Klart en anbefaling med latter garanti sammen med Jonathan. 🌺

Anmeldt af Pia Hougesen d. 22. maj 2023
5
1
5

Sjovt og rørende

Fedt indslag til en 60 års fødselsdag. Sjovt fordi Jonathan bare er sjov, og er med på beatet. Rørende fordi det sker på trods af det åbenlyse handicap, som torurettes er. Modig ung mand. Tak for underholdningen.

Anmeldt af Klaus Madsen d. 22. maj 2023

Kontakt Jonathan Christensen_Tourettes

Kontakt Jonathan Christensen_Tourettes via formularen her, så vil Jonathan Christensen_Tourettes vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.