Kaspar Herbst

Svarprocent

80 %

Svartid

Inden for 1 dag

Kaspar Herbst

Prisniveau

Kr. 2.000 - 7.000

Hjemby

Områder

Varighed

15-45

Profil

⭐ Comedy Mod Cancer, Bremen Teater
⭐ Comedy Nights on Tour
⭐ There Goes The Neighbourhood, San Francisco
⭐ Upcoming Tour
⭐ Zulu Comedy Festival
⭐ DM i Stand-Up
⭐ HCA Festival, Odense

Med hans kække smil og glimt i øjet, ved man aldrig, hvor man har ham. Kaspar snakker om alt fra hverdagsproblemer til onde robotstøvsugere. Han er sjovhed, alsidig og går lige til grænsen (til tider over). Han tager publikum med ud på dybt vand, men har altid nok redningsveste med, så alle kommer sikkert og grinende i land. De fleste i hvert fald.

Du kender Kaspar Herbst fra blandt andet Zulu Comedy Festival og DM i stand-up. Udover dette har Kaspar Herbst også indtaget internationale scener i Malmö og Göteborg til International Comedians og på forskellige Comedy Clubs i San Francisco, hvor han også gjorde sig bemærket i showet There Goes The Neighbourhood. Samtidig har han optrådt i nok alle byer i hele Danmark til klubaftener og været en stor del af Comedy Nights on Tour og festivalen HCA i Odense. Kaspar har optrådt og arbejdet sammen med alle store navne indenfor dansk comedy, hvor du også senest har oplevet ham i Comedy Mod Cancer på Bremen Teater. Du kan opleve Kaspar Herbst på hans egen Comedy Club i hjertet af København på Knock Knock Comedy Club, der både tilbyder tema aftener, klubaftener og open mics, hvor du med garanti kan opleve de største inden for comedy.

Videoklip


Anmeldelser ( | af Kaspar Herbst: 5,0 ud af 5 baseret på 3 anmeldelser )

5
1
5

Kanon show

Ikke første gang vi bruger Kaspar. Som altid sad det lige i skabet til vores venners bryllup👏🏻👏🏻

Anmeldt af Jakob d. 6. juni 2021
5
1
5

Supershow til min datters konfirmation

5 stjerner

Anmeldt af Jakob Toxværd-Larsen d. 28. maj 2018

Kontakt Kaspar Herbst

Kontakt Kaspar Herbst via formularen her, så vil Kaspar Herbst vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.