Kaspar Herbst

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 1 dag

Kaspar Herbst

Prisniveau

Kr. 2.000 - 7.000

Hjemby

Områder

Varighed

15-45 min.

Profil

⭐ Comedy Mod Cancer, Bremen Teater
⭐ Comedy Nights on Tour
⭐ There Goes The Neighbourhood, San Francisco
⭐ Upcoming Tour
⭐ Zulu Comedy Festival
⭐ DM i Stand-Up
⭐ HCA Festival, Odense

Med hans kække smil og glimt i øjet, ved man aldrig, hvor man har ham. Kaspar snakker om alt fra hverdagsproblemer til onde robotstøvsugere. Han er sjov, alsidig og går lige til grænsen. Han tager publikum med ud på dybt vand, men har altid nok redningsveste med, så alle kommer sikkert og grinende i land. De fleste i hvert fald.

Du kender Kaspar Herbst fra blandt andet Zulu Comedy Festival og DM i stand-up. Udover dette har Kaspar Herbst også indtaget internationale scener i Malmö og Göteborg til International Comedians og på forskellige Comedy Clubs i San Francisco, hvor han også gjorde sig bemærket i showet There Goes The Neighbourhood. Samtidig har han optrådt i nok alle byer i hele Danmark til klubaftener og været en stor del af Comedy Nights on Tour og festivalen HCA i Odense. Kaspar har optrådt og arbejdet sammen med alle store navne indenfor dansk comedy, hvor du også senest har oplevet ham i Comedy Mod Cancer på Bremen Teater. Du kan opleve Kaspar Herbst på hans egen Comedy Club i hjertet af København på Knock Knock Comedy Club, der både tilbyder tema aftener, klubaftener og open mics, hvor du med garanti kan opleve de største inden for comedy.

Musikafspiller

  1. 00:00 Præsentation
    /rails/active_storage/blobs/redirect/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaHBBZ3FhIiwiZXhwIjpudWxsLCJwdXIiOiJibG9iX2lkIn19--4fa5cffbfc034c2eeebe2a994b9a66563a37af7e/Ksapar%20hErbst.mp3?5722836

Videoklip


Anmeldelser ( | af Kaspar Herbst: 5,0 ud af 5 baseret på 7 anmeldelser )

5
1
5

Lige i skabet!!

Kasper lavede et super fint standup show til og om konfirmanden, det var sjovt og underholdende og helt perfekt! Et rigtig godt grin, ikke for meget - ikke for lidt. Vil absolut anbefale ham til andre.

Anmeldt af Anette d. 29. april 2024
5
1
5

Fedeste overraskelse til vores datter

Vi bookede ham til vores datters konfirmation og det var pisse fedt. Hun blev virkelig overrasket og vi grinede så meget at kinderne gjorde ondt 😂😂 Han kan varmt anbefales 💪🏻💪🏻

Anmeldt af Gitte Larsen d. 28. april 2024

Kontakt Kaspar Herbst

Kontakt Kaspar Herbst via formularen her, så vil Kaspar Herbst vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.