Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 5 timer

Nikolaj Wulff

Prisniveau

Kr. 7.500 - 10.000

Hjemby

Områder

Varighed

Alt mellem 5- og 60min. Efter ønske.

Profil

Nikolaj Wulff er sjov! Meget mere simpelt kan det ikke siges. Hvis du er i tvivl, så spørg bare en af de mange tusinde der følger ham på de forskellige sociale medier. På internettet er han top-morsom, men det er specielt på scenen, at hans komiske talent stråler.

Læs mere...

Mere om Nikolaj Wulff

Nikolaj er et af de bedste bud på en komiker, som du kommer til at se meget mere af i fremtiden. Han leverer selvsikkert sine jokes; uanset om de er finurlige, skøre eller lige til grænsen. Nikolajs jokes tager ofte udgangspunkt i ham selv, så han rammer i særdeleshed det yngre publikum godt.

Desuden har Nikolaj en ordentlig spandfuld erfaring i bagagen, hvilket betyder at han har et kæmpe repertoire af jokes og finurligheder. Han tilpasser og udvælger sine jokes til netop dit arrangement, således at alle shows bliver unikke på hver sin måde. Nikolaj formår at guide publikum let og elegant igennem hans obskure historier og vanvittige vittigheder, samtidig med at man tydeligt kan fornemme at han hygger sig lige så meget på scenen, som folk gør nede blandt publikum.

Nikolaj rammer bredt og er ikke blot en habil skriver, men også enormt skarp i replikken. Sker der ting i rummet eller har Nikolaj fået opsnappet noget sjovt om lige præcis dit arrangement, så kan du godt regne med et mere eller mindre tilpasset show, som rammer lige i øjenhøjde. Nikolaj tager altid gerne imod noter og stikord på forhånd.

I starten af 2018 turnerede Nikolaj landet rundt med sit første one-man show "JOKES", der spillede 15 steder i det ganske danske land. Touren sluttede med en showoptagelse på et fuldstændig udsolgt Bremen Teater i København, som netop nu kan ses på YouTube.

Videoklip

Anmeldelser ( | af Nikolaj Wulff: 4.7 ud af 5 baseret på 13 anmeldelser )

5
1
5

Super

Det var bare vildt godt!

Anmeldt af Nathalie Nielsen d. 3. december 2018
5
1
5

Fantastisk show til 18-års fødselsdag

Vi giver Nikolaj fem stjerner for hans optræden til vores datters 18-års fødselsdag. Han leverede et fedt show, hvor han fik inkorporeret noget personligt omhandlende fødselaren. En super sjov oplevelse.

Anmeldt af Christel Jeldorf d. 26. august 2018

Kontakt Nikolaj Wulff

Kontakt Nikolaj Wulff via formularen her, så vil Nikolaj Wulff vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.