Nikolaj Wulff

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 1 time

Nikolaj Wulff

Prisniveau

Kr. 0 - 14.000

Hjemby

Områder

Varighed

30 min.

Profil

Nikolaj Wulff er sjov! Simplere kan det ikke siges. Med over 10 års erfaring og mere end +1000 shows i bagagen er Nikolaj Wulff ikke blot en rutineret herre; han er også dit sikre kort til hvad end du planlægger.

Forvent et energisk, nærværende og morsomt show. Med Nikolaj Wulffs eminente forberedelse og kæmpe arsenal af jokes er du garanteret comedy der går rent ind - og så modtages stikord og noter om arrangementet også altid med kyshånd!

28-årige Nikolaj Wulff er et af de bedste bud på en komiker, som du kommer til at se meget mere af i fremtiden. Han leverer selvsikkert sine jokes; uanset om de er finurlige, skøre eller lige til grænsen.

Nikolaj rammer bredt og er ikke blot en habil skriver, men også enormt skarp i replikken. Sker der ting i rummet eller har Nikolaj fået opsnappet noget sjovt om lige præcis dit arrangement, så kan du godt regne med et mere eller mindre tilpasset show, som rammer lige i øjenhøjde. Nikolaj tager altid gerne imod noter og stikord på forhånd.

Hvis du ikke kender Nikolaj fra fjernsynets "DM i Stand-Up 2019" eller "Zulu Open Mic", har du måske set ham på internettet. I løbet af 2020 fik Nikolaj sit brede gennembrud med hans sjove klip og gøren på TikTok. Det nettede ham ikke færre end +85.000 følgere, flere millioner likes og +40mio visninger på rekordtid.

I starten af 2018 turnerede Nikolaj med stor succes landet rundt med sit første one-man show "JOKES" og gjorde det nyligt igen, da han var rundt med med sit andet one-man show "EPISK" (2023). Begge shows ligger udgivet på YouTube.

Udover en bagage der indeholder en ordentlig spandfuld erfaring, har Nikolaj også et kæmpe repertoire af jokes og finurligheder. Han tilpasser og udvælger sine jokes til netop dit arrangement, således at alle shows bliver unikke på hver sin måde. Nikolaj formår at guide publikum let og elegant igennem hans obskure historier og vanvittige vittigheder, samtidig med at man tydeligt kan fornemme at han hygger sig lige så meget på scenen, som folk gør nede blandt publikum.

Er du endnu ikke overbevist? Så scroll ned og læs en af de mange anmeldelser af Nikolaj Wulff. Han er nemlig en af de mest- og bedst anmeldte stand-up komikere her på Eventzonen.

Kontakt Nikolaj Wulff

Kontakt Nikolaj Wulff via formularen her, så vil Nikolaj Wulff vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.