Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 1 time

Nikolaj Wulff

Prisniveau

Kr. 3.000 - 6.000

Hjemby

Områder

Varighed

30 min.

Profil

Nikolaj Wulff er sjov! Simplere kan det ikke siges. Med over 10 års erfaring og mere end +1000 shows i bagagen er Nikolaj Wulff ikke blot en rutineret herre; han er også dit sikre kort til hvad end du planlægger.

Forvent et energisk, nærværende og morsomt show. Med Nikolaj Wulffs eminente forberedelse og kæmpe arsenal af jokes er du garanteret comedy der går rent ind - og så modtages stikord og noter om arrangementet også altid med kyshånd!

Læs mere...

Mere om Nikolaj Wulff

25-årige Nikolaj Wulff er et af de bedste bud på en komiker, som du kommer til at se meget mere af i fremtiden. Han leverer selvsikkert sine jokes; uanset om de er finurlige, skøre eller lige til grænsen. Nikolajs jokes tager ofte udgangspunkt i ham selv, så han rammer i særdeleshed det yngre publikum godt.

Nikolaj rammer bredt og er ikke blot en habil skriver, men også enormt skarp i replikken. Sker der ting i rummet eller har Nikolaj fået opsnappet noget sjovt om lige præcis dit arrangement, så kan du godt regne med et mere eller mindre tilpasset show, som rammer lige i øjenhøjde. Nikolaj tager altid gerne imod noter og stikord på forhånd.

Desuden har Nikolaj en ordentlig spandfuld erfaring i bagagen, hvilket betyder at han har et kæmpe repertoire af jokes og finurligheder. Han tilpasser og udvælger sine jokes til netop dit arrangement, således at alle shows bliver unikke på hver sin måde. Nikolaj formår at guide publikum let og elegant igennem hans obskure historier og vanvittige vittigheder, samtidig med at man tydeligt kan fornemme at han hygger sig lige så meget på scenen, som folk gør nede blandt publikum.

I starten af 2018 turnerede Nikolaj landet rundt med sit første one-man show "JOKES", der spillede 15 steder i det ganske danske land. Touren sluttede med en showoptagelse på et fuldstændig udsolgt Bremen Teater i København, som netop nu kan ses på YouTube.

Nikolaj Wulff er desuden aktuel med comedyforedraget "God Stil på Internettet" som henvender sig til unge i udskolingen og på alle slags gymnasier. Foredraget er udarbejdet i samarbejde med Nordsjællands Politi.

Videoklip

Anmeldelser ( | af Nikolaj Wulff: 4,7 ud af 5 baseret på 15 anmeldelser )

5
1
5

Fedt show

Vi havde en kanon aften hvor vi fik grint en masse. Vi var imponerende over hvor god Nikolaj var til at få alle i lokalet engageret i showet!

Anmeldt af Nikoline Brockenhuus Rindung d. 30. oktober 2019
5
1
5

Firmafest

Tak for god underholdning til vores julefrokost!

Anmeldt af Felicia Céline Olsen d. 17. januar 2019

Kontakt Nikolaj Wulff

Kontakt Nikolaj Wulff via formularen her, så vil Nikolaj Wulff vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.

Musikafspiller

  1. 00:00 (2019) Nikolaj Wulff: DM i Stand-Up /...
    https://assets.eventzonen.dk/uploads/0012/8383/fermaten_DM_s_t_200919.MP3