Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 1 time

Nikolaj Wulff

Prisniveau

Kr. 4.500 - 7.000

Hjemby

Områder

Varighed

30 min.

Profil

Nikolaj Wulff er sjov! Simplere kan det ikke siges. Med over 10 års erfaring og mere end +1000 shows i bagagen er Nikolaj Wulff ikke blot en rutineret herre; han er også dit sikre kort til hvad end du planlægger.

Forvent et energisk, nærværende og morsomt show. Med Nikolaj Wulffs eminente forberedelse og kæmpe arsenal af jokes er du garanteret comedy der går rent ind - og så modtages stikord og noter om arrangementet også altid med kyshånd!

Læs mere...

Mere om Nikolaj Wulff

25-årige Nikolaj Wulff er et af de bedste bud på en komiker, som du kommer til at se meget mere af i fremtiden. Han leverer selvsikkert sine jokes; uanset om de er finurlige, skøre eller lige til grænsen. Nikolajs jokes tager ofte udgangspunkt i ham selv, så han rammer i særdeleshed det yngre publikum godt.

Nikolaj rammer bredt og er ikke blot en habil skriver, men også enormt skarp i replikken. Sker der ting i rummet eller har Nikolaj fået opsnappet noget sjovt om lige præcis dit arrangement, så kan du godt regne med et mere eller mindre tilpasset show, som rammer lige i øjenhøjde. Nikolaj tager altid gerne imod noter og stikord på forhånd.

Desuden har Nikolaj en ordentlig spandfuld erfaring i bagagen, hvilket betyder at han har et kæmpe repertoire af jokes og finurligheder. Han tilpasser og udvælger sine jokes til netop dit arrangement, således at alle shows bliver unikke på hver sin måde. Nikolaj formår at guide publikum let og elegant igennem hans obskure historier og vanvittige vittigheder, samtidig med at man tydeligt kan fornemme at han hygger sig lige så meget på scenen, som folk gør nede blandt publikum.

I starten af 2018 turnerede Nikolaj landet rundt med sit første one-man show "JOKES", der spillede 15 steder i det ganske danske land. Touren sluttede med en showoptagelse på et fuldstændig udsolgt Bremen Teater i København, som netop nu kan ses på YouTube.

Nikolaj Wulff er desuden aktuel med comedyforedraget "God Stil på Internettet" som henvender sig til unge i udskolingen og på alle slags gymnasier. Foredraget er udarbejdet i samarbejde med Nordsjællands Politi.

Videoklip

Anmeldelser ( | af Nikolaj Wulff: 4,8 ud af 5 baseret på 21 anmeldelser )

5
1
5

Super godt show

Nikolaj var absolut en fornøjelse at have med til vores indvielse af et nyt ungehus. Super hurtigt til at fange publikummet og involvere dem i de forskellige sketchs, og ydemere utrolig venlig og professionel hele vejen igennem. Kan kun anbefale ham.

Anmeldt af Mikkel Due-Hansen d. 1. april 2020
5
1
5

Fantastisk optræden og show!!

Nikolaj Wulff er utrolig professionel hele vejen igennem. Lige fra forespørgelse til forberedelse til udførelse. Han er utrolig service mind'et og har kun os i fokus og vil gøre sit for at showet bliver fantastisk. Han spørger ind til, hvad vi syntes kunne være sjovt og, hvilken type af publikum vi er. Der var styr på ALT. Selv den mindste lille detalje blev der fuldt op på. Han blev stillet overfor svære forhold til hans optræden. Ingen lys, scene, et publikum i en vifte formation og bjælker i hele lokalet, men han klarede det udover alle forventninger. Han formåede at lave et skræddersyet show, som passede perfekt lige til vores politiske organisation i VU. Fik gentagende gange at vide af mine gæster, at det havde været den bedste optræden den nogen siden havde set, og de gæster er ellers svære at stille tilfredse.

Nikolaj ville gøre det "lokalt" og internt, hvilket det blev. Han formåede at gøre det intimt med et publikum på knap 160 mennesker. Man kunne mærke ham i lokalet og han fyldte godt ud. Jamen altså det var intet mindre end skide godt arbejde. Kan klart anbefales til en anden gang. Vi er allerede nu ved at se om vi kan få ham ud igen! 5 ud af 5!

Anmeldt af Alex Ørum d. 16. januar 2020

Kontakt Nikolaj Wulff

Kontakt Nikolaj Wulff via formularen her, så vil Nikolaj Wulff vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.

Musikafspiller

  1. 00:00 (2019) Nikolaj Wulff: DM i Stand-Up /...
    /rails/active_storage/blobs/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaHBBcmdQIiwiZXhwIjpudWxsLCJwdXIiOiJibG9iX2lkIn19--eceec37fd721145558073e42383d4098b8a6bc80/fermaten_DM_s_t_200919.MP3