Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 1 time

Malthe Brag

Prisniveau

Kr. 2.500 - 7.000

Hjemby

Områder

Varighed

30 min

Profil

Prisvindende tryllekunstner Malthe Brag optræder med et professionelt show som indeholder en blanding af trylleri, komik og showmanipulation med et smil på læben til alle arrangementer.

Læs mere...

Mere om Malthe Brag

Når Malthe Brag optræder kan du være sikker på at få en god oplevelse, med både latter og forundrings garanti.
Malthe begyndte at optræde med trylleri for børn i 2010 hvilket har givet ham en masse erfaring inden for scene teknik, som han nu har flyttet over til sit voksen show.
Trods hans unge alder er Malthe allerede blevet udvalgt af magisk cirkel Danmark til at optræde i Holland for at repræsentere de danske junior tryllekunstner i en stor tryllekonkurrence med magikere fra hele verden.
Når Malthe optræder bruger han sine fem sanser til at skabe illusionen af en sjette sans. Illusionen er for mange så realistisk at det virker som ægte tankelæsning.
Malthe går meget op i kvaliteten af hans show og der kommer derfor kun nye ting når de er blevet afprøvet på Bl.a. Open mikes og prøveshows.
Book et show med Malthe og du vil ikke fortryde det.

Videoklip

Anmeldelser ( | af Malthe Brag: 5,0 ud af 5 baseret på 14 anmeldelser )

5
1
5

Super underholdning

Så fin underholdning til non konfirmation.

Anmeldt af Jan Belling d. 9. maj 2021
5
1
5

Rigtig god underholdning.

Vi fejrede igår vores datters Konfirmation hjemme i privaten. Grundet de anbefalede retningslinjer (pga covid-19) var det et lille selskab på 12 personer, og vi sad i stuen. Vi havde fornøjelsen af at blive underholdt af Malthe. Han formåede at møde unge som ældre på en behagelig og rolig måde. Han overraskede os alle med sine tricks - han er en rigtig god magiker, og vi giver hermed vores varmeste anbefaling.

Anmeldt af Palle Rasmussen d. 1. maj 2021

Kontakt Malthe Brag

Kontakt Malthe Brag via formularen her, så vil Malthe Brag vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.