Malthe Brag

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 3 timer

Malthe Brag

Prisniveau

Kr. 5.000 - 20.000

Hjemby

Områder

Varighed

Anbefaler 35 min

Profil

Prisvindende tryllekunstner Malthe Brag optræder med et professionelt show som indeholder en blanding af trylleri, komik og showmanipulation med et smil på læben til alle arrangementer.

Skal din fest huskes for den gode underholdning?
Uanset om du samler venner og familie til fødselsdag, bryllup eller konfirmation, har du ofte mange punkter på din to-do-liste op til festen. Du kan hakke en af de store poster på listen af med det samme ved at booke underholdning til festen udefra.
Med professionel underholdning sikrer du, at netop det indslag, du står for, bliver det, de andre gæster snakker om. Ikke kun på den store dag, men også i årene fremover, når de taler om festen.
I perioden op til festen, slipper du derfor både for at planlægge underholdning selv og måske have sommerfugle i maven, indtil du har været på.
Ideerne til underholdningen til festen er tit mange, men det ændrer ikke på, at det kan være krævende at planlægge det sjoveste indslag til festen. For uanset om du forbereder en sang, en tale eller måske en sjov leg til festen, er der jo mange detaljer du skal have styr på.
Hvorfor ikke nyde festen i stedet for og hyre mig til dit underholdende indslag?

Mit navn er Malthe Brag. Siden 2015 har jeg leveret sjov underholdning til privatfester og firmafester på ugentlig basis. Derfor kan jeg levere den sikre underholdning til festen, så du kan slappe af og nyde festen.
Mit gennemtestede show bygger på en blanding af klassisk trylleri og tankelæsning, og jeg tilpasser showet den præcise type fest, du hyrer mig til. Blandt andet har jeg et særligt show tilpasset konfirmationer, hvor der jo ofte er mange børn og teenagere blandt publikum. Og før du kan nå at sige Hokus Pokus, kan jeg få selv storsnakkende onkel Arne til at tie stille og følge med i, hvordan jeg gang på gang gætter hvilken hånd hovedpersonen gemmer en pengeseddel.
Et andet elsket nummer fra mit show er, når jeg afslører, hvad de andre deltagere til festen tænker på. Uanset om det er navnet på deres kæledyr, et tal eller måske deres foretrukne feriemål.
Hvordan mon jeg gør? Ja, det kan deltagerne prøve at finde ud af, alt imens du bare kan læne dig tilbage i stolen og bekræfte dig selv i, at ja, det var da den rette beslutning at slippe for at planlægge festunderholdningen selv – og i stedet få mig til at underholde for dig.
Og når showet er færdigt, lister jeg selv af, mens du nyder festen.

Videoklip


Anmeldelser ( | af Malthe Brag: 5,0 ud af 5 baseret på 22 anmeldelser )

5
1
5

Top professionel, meget charmerende og super underholdende

Til vores søns konfirmation havde vi besøg af Malthe Brag, der lavede et helt fantastisk show. Vi og alle vores gæster var meget imponerede af hans evner som tankelæser og resten af aftenen blev der snakket og gættet på, hvordan det kunne lade sig gøre. Vi kan klart anbefale Malthe og giver ham helt fortjent max antal stjerner.

Anmeldt af Christa Sand Hesselholdt d. 7. april 2024
5
1
5

Malthe Brag

Malthe var helt igennem fantastisk - fik alles opmærksomhed…

Anmeldt af Morten Pærregaard d. 16. december 2023

Kontakt Malthe Brag

Kontakt Malthe Brag via formularen her, så vil Malthe Brag vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.