Find musikalske foredrag i nærheden af Ribe her

Keld Kortermann Sterlø

"John Mogensen i lyst og nød" Et musikalsk foredrag om John Mogensens liv med indlagte sange ( 19 )
"Otto Brandenburg - historien om en baggårdspu...

Hjemby
Østbirk
Prisniveau
Kr. 2.000 - 5.000
Vis kunstnerprofil

Kapelmesteren

Kapelmester Niels Abild, der var rigmandens umulige søn, kommer fra et næsten Downton Abbey hjem. Efter flere kostskoler stak han til søs, jorden r...

Hjemby
København
Prisniveau
Kontakt kunstneren
Vis kunstnerprofil
Leder du efter en af Danmarks mest spændende og største bookingportaler, så er Eventzonen stedet, kort sagt al slags underholdning indenfor arrangementer, fester og events for privatpersoner såvel som for virksomheder, unge som gamle.

Ideén bag denne portal har været at skabe et samlingspunkt for interessante entertainere indenfor alle væsentlige kategorier, så personer som søger efter den fuldendte musik & underholdning, ikke går forgæves men i stedet får alt samlet ét sted, og uden at en booking medfører ekstra gebyrer til administration m.v.. Eventzonen.dk er ikke et bookingbureau, men i stedet den bookingportal der samler mulighederne. Kunstnerne beslutter selv at oprette sig på Eventzonen, fordi portalen har en god trafik af mange kunder, der i tillæg vælger at komme tilbage for at booke entertainere hos os.

Udvalget dækker fra ældreunderholdning til interessante foredragsholdere indenfor kultur og kunst der kan fortælle til, provokere og inspirere ethvert publikum. Eventzonen har i tillæg et udvalg af bands og musikere indenfor rigtig mange relevante kategorier, lige fra enmandsbands, klassiske solister og Disc Jockey’s til større bands med op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Manden bag Eventzonen, Mogens Birk fra Holstebro, har med over femten år i branchen masser af erfaring med booking af underholdning indenfor alle kategorier. Målet for Mogens Birk er at skabe det foretrukne bookingsystem til underholdning i Danmark, og Eventzonen.dk er mere end en portal, som forbinder entertainere med deres kunder, der er også tilknyttet både videomuligheder via YouTube samt en blog med ideer og inspiration til alt indenfor fester og events. Eventzonen.dk har desuden et voksende antal af personer, der følger de mange dygtige kunstnere og entertainere på Eventzonen via Facebook.

Hvis du gerne vil bruge Eventzonen til at booke en kunstner så kan du søge under hvilket postnummer, inden for den kategori du ønsker, i hvilken prisklasse og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Det er vigtigt at huske på, at der bookes direkte hos kunstneren, når du booker igennem vores portal, så udover at vi har fjernet et fordyrende led, så er det muligt i god tid at aftale specielle ønsker og tilpasninger til kunstnerens optræden, så du får præcis det du ønsker.

Såfremt du som kunstner ønsker at blive oprettet på Eventzonen, så er der først og fremmest gode chancer for, at du vil opleve en øget interesse. Senere får du i de første to måneder en gratis betalingsprofil, hvor du har mulighed for at indsætte en udvidet profiltekst, lydklip, videoer og billeder til din personlige kunstnerprofil. Hvis du vælger at få en video på din personlige profilside, så kan potentielle kunder se forskellige optrædener og lynhurtigt kunne fastslå, om du passer godt til deres arrangement. Hvis du herefter ikke ønsker at fortsætte med betalingsprofilen, så sørger vi for du automatisk bliver ændret til en gratis profil.

Uanset om du er kunstner eller du er på jagt efter den bedste underholdning til din næste fest eller event, så er Eventzonen det helt rigtige sted, og det er der 3 klare grunde til:

Så den direkte vej til kunstnere, sker via Eventzonen.dk

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...