Christian Dyrst

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 1 time

Christian Dyrst

Prisniveau

Kr. 4.000 - 5.500

Hjemby

Områder

Varighed

Efter behov/behag

Profil

Sangaften, sangarrangement.
Fællessang, fortælling, historie og historier, pejlinger og pointer.
Hvorfor synger vi sangene - og hvorfor skal det lige være dem... naturligvis klaverakkompagnement til alle sangene...

Sangaften
Christian Dyrst guider rundt i den danske sangskat med lune og vid.
Uddannet som statsprøvet musikpædagog har han i mange år arbejdet med sang – bl.a. som seminarielærer på Den frie Lærerskole i Ollerup og som medrivende korleder. Her har han haft mulighed for at dyrke sin lidenskab for folkelig sang.
Men han er ikke alene velbevandret i de folkelige sange; han skriver også selv musik til dem! Se blandt andet den Højskolesangbogen, DGI-sangbogen, Wilhelm Hansens
Skolesangbogen, Kirkesangbogen, 100 salmer friskolesangbogen m.fl. Derudover har han haft en finger med i spillet ved flere sangbogs- og pladeudgivelser.
I denne sammenhæng er det dog formidlingen, der er det vigtige – og formidling er en af hans store forcer.
Tilgangen er folkelig i ordets bedste betydning; at synge med Christian er sundt – både for åndedrættet, fællesskabet og eftertanken!

"Efter en sangaften med Christian Dyrst går vi alle og nynner – unge og gamle, blonde og mørke, piger og drenge
… Velforberedt og sprudlende … Velfunderet viden går hånd i hånd med medfødt evne til at formidle … Oplivende og oplysende folkelighed i ordenes egentlige betydning"
Helga Ørgaard, sognepræst

"En eminent og hjertelig rejsefører … Stemningen i salen afspejlede, hvordan sange berører følelserne. Det var en glad aften med plads til det alvorlige, og det var bestemt Christian Dyrsts fortjeneste.
Dorit Myltoft, tidl. MF, formand for Højskoleforeningen for Nyborg og Omegn

Kontakt Christian Dyrst

Kontakt Christian Dyrst via formularen her, så vil Christian Dyrst vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.