Duo Askou//Andersen

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 5 timer

Duo Askou//Andersen

Prisniveau

Kr. 5.000 - 10.000

Hjemby

Områder

Varighed

alt efter ønske

Profil

Klassisk duo med Hanne Askou, violin og Frode Andersen, accordeon.

Vi er solistuddannede klassiske musikere og spiller klassisk kammermusik, kirkekoncerter, receptioner, underholdningsindslag, musikalske foredrag, til vielser ude eller inde, kirkelige handlinger og meget andet.

Vores repertoire spænder fra klassiske danse fra barokken til romantisk og virtuos violinmusik, Wivex-toner, nordiske folketoner, folkemusik og klassisk kammermusik.

De to instrumenters klang smelter sammen og skaber en unik klangverden og stemningsfyldt atmosfære med en stor akustisk fylde.

Vi har et bredt og alsidigt repertoire - klassisk, folkemusik, sange og salmer, viser og underholdningsmusik.
Ønsker imødekommes gerne.

Vi behøver ikke meget plads, elektronisk forstærkning eller andet udstyr - det gør det også nemt at optræde fx udendørs.

Vi udvider også gerne til trio/kvartet eller optræder med en klassisk sanger som solist.

Sammen med pianisten Carl-Aage Eliasson spiller vi tango (Carlos Capel) - egne numre og traditionelle numre - både til dans (milonga) og koncert. Også velegnet til kirkekoncert.

Vi har i 2014 udgivet en cd "Som en forårsnat" med vores egne arrangementer af danske og nordiske "sange, salmer og folketoner". I 2016 udkom vores andet album "Vinterens Stemme". Find dem på iTunes.

Vi laver koncertforedrag om emner som fx Carl Nielsen, Den Danske Sang, Højskolesangbogen, nordisk folkemusik og Kai Normann Andersen & hans samtidige

Kontakt Duo Askou//Andersen

Kontakt Duo Askou//Andersen via formularen her, så vil Duo Askou//Andersen vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.