Find underholdning til firmafest på Bornholm her

Der er desværre ingen kunstnere under Underholdning til firmafest, men der er mange andre kunstnere at vælge imellem på Eventzonen.dk, fx indenfor Underholdning.

Eventzonen er en bookingportal, som er en af landets største og mest interessante, kort sagt al slags underholdning indenfor fester, arrangementer og events for virksomheder såvel som for private, børn som voksne.

Bookingportalens formål har hele tiden været at blive samlingspunktet for interessante og dygtige entertainere således at folk, på jagt efter ideel underholdning & musik indenfor alle væsentlige underholdningskategorier, kan søge det de leder efter et enkelt sted og det uden at der skal betales yderligere administrationsomkostninger eller andre omkostninger relateret til bookingen. Vi er ikke bookingbureauet, men derimod den bookingportal der samler valgmulighederne. Den enkelte kunstner har selv besluttet at registrere sig hos Evenzonen, fordi vi har god trafik af mange kunder, som tillige kommer igen for at booke vores underholdende og dygtige kunstnere.

Sortimentet strækker sig fra klovne til dygtige foredragsholdere indenfor erhvervsemner der kan fortælle til, provokere og inspirere alle. Derudover har Eventzonen.dk et meget bredt udvalg af musikere og bands indenfor enhver kategori, lige fra klassiske solister, enmandsbands og Disc Jockey’s til større orkestre med helt op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Bag bookingportalen står Mogens Birk fra Holstebro, der har mere end 15 års erfaring med booking i underholdningsbranchen. Målet for Mogens Birk er at lave det foretrukne bookingsystem til underholdning i Danmark, og i tillæg skal Eventzonen være mere end bare et samlingspunkt, hvor entertainere og deres kunder opnår kontakt. Derfor er der også tilkoblet en blog med gode ideer til events og festen, samt indbygget videomuligheder via YouTube. Derudover er der også et voksende antal brugere på Facebook, hvor de besøgende følger vores mange entertainere og kunstnere.

Ønsker du at bruge Eventzonen til at booke en kunstner så kan du søge under hvilket postnummer, i hvilken prisklasse, hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Det er desuden vigtigt at huske, at en booking sendes direkte til entertaineren, så udover at der ikke længere er noget fordyrende led, så er det muligt i god tid at drøfte tilpasninger og specielle ønsker til kunstnerens optræden, så du opnår netop det du ønsker.

Er du entertainer og vil du gerne registrere dig på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt store chancer for, at du oplever stigende interesse. Som det næste vil du modtage et login til en betalingsprofil, som er gratis de første to måneder, hvor du kan indsætte lydklip, videoer, billeder og en udvidet profiltekst til din personlige profilside. Hvis du vælger at få en eller flere videoer på din profilside, så kan potentielle kunder se hvordan du optræder og lynhurtigt foretage en vurdering af, om du matcher deres event eller fest. Vi ændrer automatisk din betalingsprofil til en gratis profil, hvis du ikke vil have en betalingsprofil.

Uanset om du er kunstner eller leder efter den bedste underholdning til dit næste arrangement, så er Eventzonen.dk det rette sted, og det er der tre meget gode grunde til:

Så den direkte vej til dygtige entertainere, sker via Eventzonen.dk