Mette Larsen

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 2 timer

Mette Larsen

Prisniveau

Kr. 1.500 - 7.000

Hjemby

Varighed

60min

Profil

Caribisk social dans - skaber glæde, varme og godt humør til de lækreste rytmer! Med simple trin bliver i guidet med godt humør til en palme strand i caribien.
Jeg glæder mig til at skrue varmen op til dit arrangement!

Har du overvejet at tilføje en dans som salsa til dit event - men tænker at det måske er lidt for svært?- Fortvivl ej! Bachata og Merengue er to social danse fra Den Dominikanske Republik.
Ligesom salsa, har musikken de skønneste rytmer fra varme himmelstrøg! Men trinene er lidt simplere, og gør det derfor muligt at have en reel partner dans i løbet af en enkelt times undervisning!

Mit navn er Mette - jeg er kvinden bag Bachata Dominicana Copenhagen. Udover at undervise i caribisk social dans - lægger jeg vægt på at undervise i den kultur jeg er så heldig at have lært fra.
Jeg bruger desuden min faciliterings viden fra authentic relating når jeg underviser, og inkluderer forståelsen og vigtigheden af non-verbal samtale i partner dans. (Selvfølgelig med smil på læben og god energi!)

Jeg har undervist i dans siden 2006 men dykkede først rigtigt ned i partner danse universet i 2015 med stilarter som Blues, Improvised partner dancing, Salsa, Bachata og Merengue.
Jeg har deltaget på flere kurser på Cuba for at forbedre min salsa, rumba og afrokubanske kulturelle danse. Og så har jeg boet på Den Dominikanske Republik i sammenlagt 7 måneder - og besøger jævnligt øen for at få ny inspiration.

Jeg glæder mig til at være med til at gøre dit event ekstra særligt!

Videoklip


Anmeldelser ( | af Mette Larsen: 5,0 ud af 5 baseret på 6 anmeldelser )

5
1
5

En 5-stjernet danseoplevelse!

5 stjerner til Mette.
Mette kom som et livfuldt og sprudlende indslag til min 50-års fødselsdag.
30 gæster mellem 7 og 85 år var på dansegulvet, selv en med stok.
Med den hyggelige og varme stemning Mette skabte havde alle lyst til at deltage. Det var perfekt at hun kom med egen soundbox, udstyr og musik. Mette var god til at vise trin, der passede til niveauet - også med et meget blandet publikum - krydret med anekdoter om Costa Rica og dansens historie.
Tusind tak for dansen - fra mig og resten af selskabet!

Anmeldt af Helene Gjerding d. 24. juni 2024
5
1
5

Super sjovt og tilpas udfordrende!

Vi havde booket Mette til en firmafest, og vi havde den sjoveste time med masser af latin-vibes og god musik! Det var en sjov, (tilpas) udfordrende og underholdende time, og Mette var sød og tålmodig, og helt med på, at vi bare skulle have det sjovt og hygge os! Det var en super oplevelse!

Anmeldt af Malene Kristiansen d. 24. juni 2024

Kontakt Mette Larsen

Kontakt Mette Larsen via formularen her, så vil Mette Larsen vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.