Danseglad Festindslag

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 3 timer

Danseglad Festindslag

Prisniveau

Kr. 1.500 - 10.000

Hjemby

Områder

Varighed

15-120 minutter

Profil

Et brag af en dansefest? Med humor, mangeårig erfaring og et særligt flair for at kunne få selv den mest forsigtige gæst med, er du sikret et fyldt dansegulv med Signe Frydenlund. Både firma- og private arrangementer, mange dansestilarter at vælge imellem. Kan også afvikles med Silent disco høretelefoner.

Hvad siger tidligere kunder?
https://dk.trustpilot.com/review/danseglad.dk

Vi tilbyder :
Virksomhedsevents : personaledage, konferencer, messer, energizers, teambuilding og firmaets sommer-, jule- påskefrokoster.
Private begivenheder : polterabend, bryllup, konfirmation, børnefødselsdage, jubilæer, sølvbryllup og runde fødselsdage.

Filosofi:
Det er en kunst at forene en broget flok med forskellige danseforudsætninger på et dansegulv. Hemmeligheden bag et vellykket arrangement er god forberedelse, den helt rigtige superfede musik og en tryg, lattermild stemning. Du får altid et skræddersyet indslag til netop DIT arrangement, så skriv endelig til os med dine ideer, vi har prøvet lidt af hvert gennem de seneste 15 år på banen. Fra kæmpe flashmobs til privattimer for to. Vi kører ud i hele landet.
Vi tilbyder også det humoristiske korte foredrag om mere bevægelse på arbejdspladsen "Værdien af en pause" som fint kan indlægges i programmet på en lang stillesiddende konference/personaledag.   

Der er desuden mulighed for at afvikle underholdningen med Silent Disco høretelefoner til alle, en fantastisk mulighed for at hengive sig i en magisk lydboble af musik og fællesskabsfølelse - med den ekstra bonus at vi kan danse udendørs på smukke steder uden at forstyrre nogen (fordi alt er batteridrevet og ikke larmer)

Vi starter altid med en uforpligtende telefonsamtale og en fælles brainstorm på hvordan vi kan skabe præcis det danseindslag du drømmer om!

Kontakt Danseglad Festindslag

Kontakt Danseglad Festindslag via formularen her, så vil Danseglad Festindslag vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.