Find underholdning for voksne på Bornholm her

Der er desværre ingen kunstnere under Underholdning for voksne, men der er mange andre kunstnere at vælge imellem på Eventzonen.dk, fx indenfor Foredrag.

Søger du en af Danmarks mest spændende og største bookingportaler, så er Eventzonen det rette valg, for alt det der sker indenfor kvalitetsunderholdning til arrangementer, fester og events for privatpersoner såvel som for firmaer, unge som gamle.

Idéen bag denne portal har hele tiden været at skabe en løsning, der samler spændende og interessante entertainere indenfor alle betydelige underholdningskategorier, så folk på jagt efter perfekt underholdning og musik kun skal lede ét enkelt sted, og det vel at mærke uden det medfører yderligere gebyrer til bookingen eller andre omkostninger til administrationen. Eventzonen.dk er ikke bookingbureauet, men i stedet en portal der samler valgmulighederne. Kunstnerne beslutter selv at oprette sig på Eventzonen, fordi portalen har en god trafik af mange kunder, der tillige vender tilbage igen og igen for at booke dygtige og underholdende kunstnere.

Udvalget dækker fra ballonklovne til interessante foredragsholdere indenfor erhvervsemner der kan provokere, inspirere og fortælle til ethvert publikum. Eventzonen.dk har derudover et udvalg af musikere indenfor mange spændende genrer, lige fra klassiske solister, DJ’s og enmandsbands til større bands med helt op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Det er Mogens Birk, der er idémanden bag bookingportalen. Han har arbejdet i underholdningsbranchen i mere end femten år og har derfor stor erfaring med booking af alle typer underholdning. Målet for Mogens Birk er at skabe det foretrukne system til booking af underholdning i Danmark, og Eventzonen.dk er meget mere end portalen, som forbinder kunder med entertainere, der er også tilkoblet både YouTube samt en blog med inspiration til alt indenfor fester og events. Desuden er der også et stigende antal brugere på Facebook, hvor de besøgende følger Eventzonens mange kunstnere og entertainere.

Hvis du gerne vil bruge Eventzonens portal til at booke en entertainer så kan du søge i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer, hvilken type kunstner du ønsker og inden for den kategori du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Husk på, at bookingen sendes direkte til kunstneren, når der bookes via Eventzonens portal, så udover at vi har sparet et fordyrende led, så har du også gode muligheder for inden en event eller fest at drøfte tilpasninger og specielle ønsker til kunstnerens standardoptræden, så du får lige netop det du ønsker.

Hvis du som kunstner ønsker at blive oprettet på Eventzonen, så er der som udgangspunkt store muligheder for, at du vil opleve en stigende interesse. Dernæst får du i de to første måneder en gratis betalingsprofil, hvor du har mulighed for at indsætte billeder, videoer, lydklip og en udvidet profiltekst til din kunstnerprofil. Har du en video på din personlige profil, så kan interesserede kunder se hvordan du optræder og lynhurtigt foretage en vurdering af, om du matcher deres event. Ønsker du herefter ikke at have betalingsprofilen, så laver vi helt automatisk din profil om til en gratis profil.

Om du er på jagt efter den bedste underholdning til dit næste arrangement eller du er entertainer, skal du vælge Eventzonen. Det er der 3 helt klare grunde til:

Så den direkte vej til entertainere, sker ganske enkelt via Eventzonen