Find underholdning til julefrokost på Bornholm her

Der er desværre ingen kunstnere under Underholdning til julefrokost, men der er mange andre kunstnere at vælge imellem på Eventzonen.dk, fx indenfor Foredrag.

Eventzonen er en bookingportal, der er blandt Danmarks største og mest spændende, hvor du kan finde alle betydelige genrer indenfor god underholdning til arrangementer, events og fester for virksomheder såvel som for private, børn som voksne.

At udvikle et samlingspunkt for spændende entertainere har været idégrundlaget med denne portal fra begyndelsen, og det indenfor enhver væsentlig kategori, så folk som søger efter den perfekte musik og underholdning, kun skal søge ét sted, og det uden at de er nødt til at betale ekstra administrations- eller andre bookinggebyrer. Vi er ikke bookingbureauet, Eventzonen.dk er i stedet portalen hvor alle mulighederne samles. Kunstnerne har selv besluttet at registrere sig hos os, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, der oven i købet vælger at komme tilbage for at booke kunstnere hos os.

Vores brede sortiment dækker fra børneunderholdning til spændende foredragsholdere indenfor samfund og politik der kan inspirere, provokere og fortælle til ethvert publikum. Tillige har vi et bredt udvalg af bands og musikere indenfor alle interessante genrer, lige fra klassiske solister, enmandsbands og Disc Jockey’s til større orkestre med op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Bag bookingportalen står Mogens Birk fra Holstebro, der har mere end femten års kendskab til booking i underholdningsbranchen. Målet for Mogens Birk er at skabe det foretrukne system til booking af underholdning i Danmark, og det er værd at hæfte sig ved at Eventzonen ikke kun ønsker at være et samlingspunkt imellem kunder og kunstnere, der er også tilkoblet både videomuligheder via YouTube og en blog med gode idéer og inspiration til alt indenfor events og fester. Eventzonen har derudover et voksende community af personer, der følger alle de dygtige kunstnere og entertainere på Eventzonen via Facebook.

Hvis du ønsker at booke en entertainer gennem Eventzonens portal så kan du søge i hvilken prisklasse, inden for den kategori du ønsker, under hvilket postnummer og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Ved en booking, er det vigtigt du husker, at booking foretages direkte hos kunstneren, så udover at der ikke er et fordyrende led, så er der også gode muligheder for inden en event eller fest at drøfte tilpasninger og specielle ønsker til kunstnerens standardoptræden, så du opnår netop det du ønsker.

Er du entertainer og planlægger du at oprette dig på Eventzonen, så er der først og fremmest store muligheder for, at du vil opleve stigende interesse. Senere får du en betalingsprofil helt gratis i de to første måneder, hvor du kan uploade en udvidet profiltekst, lydklip, billeder og videoer til din kunstnerprofil. Med videoer på din profilside kan potentielle kunder se dine optrædener og lynhurtigt foretage en vurdering af, om netop du passer godt til deres arrangement. Hvis du efter prøveperioden med en betalingsprofil vælger ikke at fortsætte med en sådan, så ændrer vi automatisk din profil til en gratis profil.

Om du søger underholdning til dit næste arrangement eller du er en kunstner, så er Eventzonen.dk det helt rigtige sted, og det er der tre gode grunde til:

Den direkte vej til kunstnere, sker ganske enkelt via Eventzonen