Don og Thinghuus

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 4 timer

Don og Thinghuus

Prisniveau

Kr. 2.000 - 5.000

Hjemby

Områder

Varighed

30 - 45 minutter (efter aftale)

Profil

Duoen Don & Thinghuus leverer et to-mands crazy-show med musik, sang og vanvittige udklædninger.

Duoen Don & Thinghuus leverer et to-mands crazy-show med musik, sang og vanvittige udklædninger. De har stadig til gode at opleve en fest, hvor folk ikke er flade af grin, når de underholder!
Ved bryllupper, fødselsdage eller lignende, kan Don & Thinghuus sagtens bruge oplysninger i showet, der kan gøre det mere personligt, uden at nogen bliver hængt ud eller gjort til grin.

Don Falch leverer musikken til showet og er den, der fører publikum sikkert(?) igennem løjerne, mens Søren Thinghuus lægger stemme og krop til de mange figurer, som publikum bliver præsenteret for i løbet af showet.

Don og Thinghuus begyndte at optræde sammen, da de mødtes på Holbæk Seminarium i 1991. Først med en række små indslag til de såkaldte “brogede aftener”, som snart gjorde dem verdensberømte på seminariet. Efterhånden som indslagene blev flere, begyndte duoen at sætte dem sammen til et show, som de har udviklet lige siden.

Don og Thinghuus kan findes på Facebook.

Videoklip


Anmeldelser ( | af Don og Thinghuus: 4,7 ud af 5 baseret på 3 anmeldelser )

5
1
5

Hyle morsomt for alle aldre

Vi fik rørt lattermusklerne. De fangede alle de små clues, såsom at nu måtte de ældre godt skrue ned for deres høreapparater, for nu kommer der en høj lyd.

Anmeldt af Jette Petersen d. 20. marts 2023
5
1
5

Supergodt

70 hatteklædte damer nød denne underholdning, anbefaler gerne dem til andre.

Anmeldt af Tove Larsen d. 7. oktober 2017

Kontakt Don og Thinghuus

Kontakt Don og Thinghuus via formularen her, så vil Don og Thinghuus vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.