Find sanger til begravelse på Bornholm her

Der er desværre ingen kunstnere under Sanger til begravelse, men der er mange andre kunstnere at vælge imellem på Eventzonen.dk, fx indenfor Foredrag.

En af landets store og meget spændende bookingportaler kan du finde hos Eventzonen.dk , kort sagt al slags underholdning indenfor events, fester og arrangementer for virksomheder såvel som for privatpersoner, unge som gamle.

Idéen bag portalen er at udvikle løsningen, der samler spændende og interessante entertainere så folk på jagt efter den perfekte musik og underholdning, indenfor enhver relevant underholdningskategori, ikke går forgæves men i stedet får det hele samlet ét sted, og uden at en booking medfører ekstra gebyrer til administration etc.. Eventzonen.dk er ikke bookingbureauet, men i stedet bookingportalen der samler alle mulighederne. Grunden til at kunstnere og entertainere vælger at få en profil hos os, er, at vores portal tiltrækker mange relevante kunder, der tillige kommer igen for at booke underholdende og dygtige kunstnere.

Udvalget strækker sig fra cirkusartister og -klovne til spændende foredragsholdere indenfor samfund og politik der kan fortælle til, provokere og inspirere alle. Tillige har Eventzonen.dk et bredt udvalg af musikere indenfor mange genrer, lige fra Disc Jockey’s, enmandsbands og klassiske solister til større bands med helt op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Bag bookingportalen står Mogens Birk, der har mere end 15 års erfaring med booking i underholdningsbranchen. Mogens Birk har det mål at lave landets foretrukne bookingsystem til underholdning, og Eventzonen.dk er meget mere end blot en portal, som forbinder kunstnere med deres kunder, der er også tilknyttet videomuligheder via YouTube og en blog, hvor man kan få gode ideer og finde inspiration til den næste fest eller event. Der er desuden et voksende Facebook community, hvor folk følger vores dygtige kunstnere.

Hvis du gerne vil booke en kunstner gennem Eventzonens portal så kan du søge i hvilken prisklasse, hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker og under hvilket postnummer så alt passer til eventet eller festen. Det er derudover vigtigt du husker, at en booking sendes direkte til entertaineren, så udover at der ikke længere er noget fordyrende led, så er det muligt på forhånd at drøfte særlige ønsker og ekstra tilpasninger til entertainerens optræden, så du får lige præcis det du ønsker.

Er du entertainer og overvejer du at oprette dig her på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt stor sandsynlighed for, at du vil opleve en stigende interesse. Dernæst tilbyder vi dig vores betalingsprofil helt gratis de 2 første måneder, hvor du kan uploade billeder, videoer, en udvidet profiltekst og lydklip til din personlige kunstnerprofil. Hvis du vælger at få video på din personlige profil, så kan potentielle kunder se hvordan du optræder og lynhurtigt vurdere, om du matcher deres fest eller event. Vil du herefter ikke have en betalingsprofil, så ændrer vi helt automatisk din profil til en gratis profil.

Om du er kunstner eller du er på jagt efter underholdning til dit næste arrangement, så vælg Eventzonen.dk, og det er der 3 meget gode grunde til:

Den direkte vej til dygtige kunstnere, sker ganske enkelt via Eventzonen.dk