Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 1 dag

Morten Olesen

Prisniveau

Kr. 1.500 - 6.000

Hjemby

Områder

Profil

Om mig: Morten Olesen. Studerende og sanger. Måske du har set mig som dommer i ”All together now”, "Talent 2010" eller "Elsk mig i nat". Men jeg har sunget hele mit liv, lige fra bryllup/begravelse til Tivoli, O2-arenaen i Prag mv. Hvem er jeg? Jesper Winge Leisner kaldte mig en "Stig Rossen Delux” :) Min sangstil er alt fra Josh Groban, Disney, til Michael Bublé, og er meget åben for nye ting. Siden 2015 har 10% ubeskåret af alle honorarer gået til kræftens bekæmpelse for at hjælpe andre børn.

Læs mere...

Mere om Morten Olesen

Mit navn er som sagt Morten Olesen. Nogen har måske hørt mig før i "Elsk mig i nat" eller "Talent 2010" på DR. Men ellers har jeg faktisk sunget hele mit liv, hvor jeg har sunget til alt fra de helt små fester/bryllupper for Hr/Fru Jensen, og til at spille teater i Tivoli, synge for 13.000 mennesker i O2-arena i Prag. Men det vigtigste for mig er at skabe en oplevelse og forhåbentlig røre folk med min sang.
Jeg er tidligere af Jesper Winge Leisner blevet kaldt en "Stig Rossen delux". Men jeg synes selv at du skal danne dig et indtryk ved at se videoerne og lytte til mine numre, og find ud hvorfor jeg er præcis ham du søger til din specielle lejlighed.
Min sangstil er alt fra Stig Rossen, Disney, Michael Bublé til Josh Groban, og er generelt meget åben for nye ting.
For mig er det vigtigste at skabe den bedst mulige oplevelse, som jeg meget gerne vil lave i tæt samarbejde med dig, så du får præcis hvad du ønsker. Jeg sætter nemlig en stor ære i at kunne levere en unik oplevelse der gerne skulle indfri alle forventninger og lidt til. Jeg kan både synge a cappella, komme med musik/sanganlæg, eller jeg kan tage min yderst dygtige pianist med til at akkompagnere(han kan endda også være din hyggepianist for hele arrangementet) Jeg vil gøre mit yderste for at gøre det så nemt for dig som muligt, at du får præcis hvad du ønsker.
Du skal selvfølgelig være velkommen til at kontakte mig enten for et uforpligtende tilbud, men også bare for en snak om hvad jeg kan gøre for dig.

OBS! I hele 2015 og 2016 har jeg valgt at tage 10% ubeskåret fra mine honorarer (som stadigvæk hører til de mere forbrugervenlige) og donerer til kræftens bekæmpelse/knæk cancer. Det har jeg selvfølgelig en helt speciel bevæggrund for, som du kan læse meget mere om på min hjemmeside (Min hjemmeside tillades dog først oplyst ved kontakt, men alt kontakt er selvfølgelig uforpligtende )

De absolut bedste hilsner
Morten Olesen

Videoklip

Anmeldelser ( | af Morten Olesen: 5,0 ud af 5 baseret på 44 anmeldelser )

5
1
5

Dejlig og flot sang

Morten Olesen sang fire sange til vores guldbryllup lørdag den 27.11.21.
Det var en rigtig god og dejlig oplevelse at høre Morten synge. Han gør det fint og med stor og flot stemme, som også gør sig godt i mindre selskaber med såvel ældre som unge gæster.
På grund af sygdom trådte Morten til med ganske kort varsel, og vi havde et fint samarbejde om opgaven. Morten måtte vente længe, før det blev hans tur, men såvel han som vi blev grebet af den dejlige sang og stemning, så Morten tilbød selv at synge en ekstra sang. Så flot.
Vi kan varmt anbefale Morten til lignende opgaver.

Anmeldt af Elise Nansen d. 29. november 2021
5
1
5

Sang til min mands 60 års fødselsdag

Fordi Morten leverer varen. Han synger så smukt og jeg kunne se, sangen gik lige i hjertet på gæsterne. Jeg vidste, det ville blive rigtig godt, da vi har haft Morten til at synge før, nemlig da vores datter blev gift. Morten gjorde aftenen smuk med sangen Can you feel the love to night.

Anmeldt af Lene Skovgaard Hansen d. 15. august 2021

Kontakt Morten Olesen

Kontakt Morten Olesen via formularen her, så vil Morten Olesen vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.

Musikafspiller

  1. 00:00 Anthem
    /rails/active_storage/blobs/redirect/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaHBBc2NDIiwiZXhwIjpudWxsLCJwdXIiOiJibG9iX2lkIn19--23ff098bce65f9c8c504acbd2fb9bdf2f3cafe8f/01_Anthem__Chess_.mp3
  2. 00:00 You Raise Me Up
    /rails/active_storage/blobs/redirect/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaHBBc2dDIiwiZXhwIjpudWxsLCJwdXIiOiJibG9iX2lkIn19--3f42bbfdb848e67e33c511394ba9c61a9dc80205/You_raise_me_up__Morten_.mp3