Morten Olesen

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 5 dage

Morten Olesen

Prisniveau

Kr. 1.500 - 6.000

Hjemby

Områder

Profil

Om mig: Morten Olesen. Studerende og sanger. Måske du har set mig som dommer i ”All together now”, "Talent 2010" eller "Elsk mig i nat". Men jeg har sunget hele mit liv, lige fra bryllup/begravelse til Tivoli, O2-arenaen i Prag mv. Hvem er jeg? Jesper Winge Leisner kaldte mig en "Stig Rossen Delux” :) Min sangstil er alt fra Josh Groban, Disney, til Michael Bublé, og er meget åben for nye ting. Siden 2015 har 10% ubeskåret af alle honorarer gået til kræftens bekæmpelse for at hjælpe andre børn.

Mit navn er som sagt Morten Olesen. Nogen har måske hørt mig før i "Elsk mig i nat" eller "Talent 2010" på DR. Men ellers har jeg faktisk sunget hele mit liv, hvor jeg har sunget til alt fra de helt små fester/bryllupper for Hr/Fru Jensen, og til at spille teater i Tivoli, synge for 13.000 mennesker i O2-arena i Prag. Men det vigtigste for mig er at skabe en oplevelse og forhåbentlig røre folk med min sang.
Jeg er tidligere af Jesper Winge Leisner blevet kaldt en "Stig Rossen delux". Men jeg synes selv at du skal danne dig et indtryk ved at se videoerne og lytte til mine numre, og find ud hvorfor jeg er præcis ham du søger til din specielle lejlighed.
Min sangstil er alt fra Stig Rossen, Disney, Michael Bublé til Josh Groban, og er generelt meget åben for nye ting.
For mig er det vigtigste at skabe den bedst mulige oplevelse, som jeg meget gerne vil lave i tæt samarbejde med dig, så du får præcis hvad du ønsker. Jeg sætter nemlig en stor ære i at kunne levere en unik oplevelse der gerne skulle indfri alle forventninger og lidt til. Jeg kan både synge a cappella, komme med musik/sanganlæg, eller jeg kan tage min yderst dygtige pianist med til at akkompagnere(han kan endda også være din hyggepianist for hele arrangementet) Jeg vil gøre mit yderste for at gøre det så nemt for dig som muligt, at du får præcis hvad du ønsker.
Du skal selvfølgelig være velkommen til at kontakte mig enten for et uforpligtende tilbud, men også bare for en snak om hvad jeg kan gøre for dig.

OBS! I hele 2015 og 2016 har jeg valgt at tage 10% ubeskåret fra mine honorarer (som stadigvæk hører til de mere forbrugervenlige) og donerer til kræftens bekæmpelse/knæk cancer. Det har jeg selvfølgelig en helt speciel bevæggrund for, som du kan læse meget mere om på min hjemmeside (Min hjemmeside tillades dog først oplyst ved kontakt, men alt kontakt er selvfølgelig uforpligtende )

De absolut bedste hilsner
Morten Olesen

Musikafspiller

  1. 00:00 You Raise Me Up
    /rails/active_storage/blobs/redirect/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaHBBc2dDIiwiZXhwIjpudWxsLCJwdXIiOiJibG9iX2lkIn19--97f34ca2e3690dcb63707da5d0a907e3c3526a31/You_raise_me_up__Morten_.mp3?5723286
  2. 00:00 Anthem
    /rails/active_storage/blobs/redirect/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaHBBc2NDIiwiZXhwIjpudWxsLCJwdXIiOiJibG9iX2lkIn19--30c27d8a6db156a426f2466395c260136f783fb3/01_Anthem__Chess_.mp3?5723286

Videoklip


Anmeldelser ( | af Morten Olesen: 5,0 ud af 5 baseret på 49 anmeldelser )

5
1
5

Sang til min datters bryllup ❤️

Morten kom helt fra Sjælland til Gram kirke og sang "You raise me up" lige efter vielsen.
Der var ikke et øje tørt og selv de hårdeste nødder, knækkede.
Alle tilstedeværende roste ham til skyerne.
En uforglemmelig oplevelse med den skønneste stemme.

Anmeldt af Theresa d. 20. august 2023
5
1
5

Perfekt

Jeg søgte en sanger til 2 x 70 års fødselsdag (sang til min hustru), og via Eventzonen kom jeg i kontakt med Morten Olesen. Det var en fantastisk oplevelse fra start til slut. Morten tog godt imod lige fra starten. Morten er venlig, imødekommende og giver sig tid til samtale, hvor han sætter sig ind i opgavens karakter og formål.
Morten kom i god tid og var klar, da han skulle på, og hvor han leverede den aftalte sang til et efterfølgende bragende bifald. Jeg kan roligt give ham mine varmeste anbefalinger.

Anmeldt af Christian Christensen d. 12. juli 2023

Kontakt Morten Olesen

Kontakt Morten Olesen via formularen her, så vil Morten Olesen vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.