Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 12 timer

Morten Olesen

Prisniveau

Kr. 1.500 - 6.000

Hjemby

Områder

Profil

Om mig: Morten Olesen. Jeg er studerende og sanger. Måske du har set mig I "Talent 2010" eller "Elsk mig i nat". Men jeg har sunget hele mit liv, lige fra bryllup/begravelse til Tivoli eller O2-arenaen. Hvem er jeg? Jesper Winge Leisner beskrev det måske meget godt, da han kaldte mig en "Stig Rossen Delux". Min sangstil er alt fra Stig Rossen, Disney, Michael Bublé til Josh Groban, og er meget åben for nye ting. I hele 2015 og 2016 går 10% ubeskåret af alle honorarer til kræftens bekæmpelse.

Læs mere...

Mere om Morten Olesen

Mit navn er som sagt Morten Olesen. Nogen har måske hørt mig før i "Elsk mig i nat" eller "Talent 2010" på DR. Men ellers har jeg faktisk sunget hele mit liv, hvor jeg har sunget til alt fra de helt små fester/bryllupper for Hr/Fru Jensen, og til at spille teater i Tivoli, synge for 13.000 mennesker i O2-arena i Prag. Men det vigtigste for mig er at skabe en oplevelse og forhåbentlig røre folk med min sang.
Jeg er tidligere af Jesper Winge Leisner blevet kaldt en "Stig Rossen delux". Men jeg synes selv at du skal danne dig et indtryk ved at se videoerne og lytte til mine numre, og find ud hvorfor jeg er præcis ham du søger til din specielle lejlighed.
Min sangstil er alt fra Stig Rossen, Disney, Michael Bublé til Josh Groban, og er generelt meget åben for nye ting.
For mig er det vigtigste at skabe den bedst mulige oplevelse, som jeg meget gerne vil lave i tæt samarbejde med dig, så du får præcis hvad du ønsker. Jeg sætter nemlig en stor ære i at kunne levere en unik oplevelse der gerne skulle indfri alle forventninger og lidt til. Jeg kan både synge a cappella, komme med musik/sanganlæg, eller jeg kan tage min yderst dygtige pianist med til at akkompagnere(han kan endda også være din hyggepianist for hele arrangementet) Jeg vil gøre mit yderste for at gøre det så nemt for dig som muligt, at du får præcis hvad du ønsker.
Du skal selvfølgelig være velkommen til at kontakte mig enten for et uforpligtende tilbud, men også bare for en snak om hvad jeg kan gøre for dig.

OBS! I hele 2015 og 2016 har jeg valgt at tage 10% ubeskåret fra mine honorarer (som stadigvæk hører til de mere forbrugervenlige) og donerer til kræftens bekæmpelse/knæk cancer. Det har jeg selvfølgelig en helt speciel bevæggrund for, som du kan læse meget mere om på min hjemmeside (Min hjemmeside tillades dog først oplyst ved kontakt, men alt kontakt er selvfølgelig uforpligtende )

De absolut bedste hilsner
Morten Olesen

Videoklip

Anmeldelser ( | af Morten Olesen: 5,0 ud af 5 baseret på 35 anmeldelser )

5
1
5

5

5 stjerner. Fin stemme og flot sang.

Anmeldt af Maja Jørgensen d. 8. december 2018
5
1
5

Smukt

Morten Olesen sang Anthem til min mands bisættelse - han gjorde det meget smukt, vi havde en god dialog omkring det, og han virkede meget empatisk. Jeg vil ikke tøve med at booke Morten Olesen ved en senere anledning.

Anmeldt af Dorte Karstensen d. 11. november 2018

Kontakt Morten Olesen

Kontakt Morten Olesen via formularen her, så vil Morten Olesen vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.

Musikafspiller

  1. 00:00 Anthem
    https://assets.eventzonen.dk/uploads/0006/1819/01_Anthem__Chess_.mp3
  2. 00:00 You Raise Me Up
    https://assets.eventzonen.dk/uploads/0006/1820/You_raise_me_up__Morten_.mp3