Maria

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 5 dage

Maria

Prisniveau

Kr. 2.000 - 10.000

Hjemby

Varighed

Fra 1-2 sange til fx vielse - 1 times underholdning - 6 timers stemningsmusik under fest

Profil

Skal du giftes? Og kunne du tænke dig at gå op ad kirkegulvet til livemusik? Eller mangler i et musikalsk indslag eller stemningsmusik til jeres fest? Så vil jeg meget gerne være med til at gøre jeres dag til noget helt særligt!

Mit navn er Maria Kofod Drejer, og jeg er sanger og pianist. Til dagligt studerer jeg på musikkonservatoriet i København.
Jeg nyder at spille til forskellige festlige lejligheder. I kan selv vælge hvilke sange jeg skal synge, så det kan blive helt personligt for jer.

Jeg synger gerne til diverse arrangementer, som sølvbryllup, guldbryllup, fødselsdag, firmafest, bagravelse osv.

Jeg har en duo med en bratscist (stryger) som er uddannet fra det Kongelige Danske Musikkonservatorium. Det er hende jeg spiller sammen med på videoerne her på siden, og man er meget velkommen til at booke os begge to til koncert eller baggrundsmusik.

Hvis i selv vil vælge hvilken sang jeg skal synge, skal jeg senst vide hvilken 2 uger før jeres bryllup. Hvis der er kortere tid, stiger prisen.

Kontakt Maria

Kontakt Maria via formularen her, så vil Maria vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.