Nanna Olsen

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 1 time

Nanna Olsen

Prisniveau

Kr. 3.500 - 20.000

Hjemby

Varighed

fra en enkelt sang op til en hel aften

Profil

Konservatorieuddannet sanger og sangskriver som synger lige fra hjertet på livets store dage. Jeg elsker at synge og skabe en helt unik musikalsk oplevelse du aldrig glemmer ❤️

Kære dig. Tak, fordi du kigger her på min profil.

Jeg hedder Nanna, er 32 år og uddannet kandidat i Music Performance fra Rytmisk Musikkonservatorium i København hvor jeg også bor. Jeg er født og opvokset i Svendborg på Sydfyn hvor jeg startede min musikalske rejse som sangglad teenager på Svendborg Musikskole til nu at være professionel musiker og leve af musikken den dag i dag.

I 15 år har jeg optrådt til bryllupper, fødselsdage, bisættelser og meget andet. Bl.a. har jeg sunget til Hans Pilgaards bryllup, som kor for Burhan G, Søs Fenger, Peter A.G, SAVEUS, Michael Falch og sunget i "X-Factor", "Go' Morgen Danmark" og "Vi ses hos Clement".

Jeg elsker at synge og være med til at skabe en helt unik musikalsk oplevelse på livets store dage og jeg glæder mig til at høre om dine drømme og ønsker for dit arrangement! Jeg har sunget og fortolket alt fra Anne Linnet til Metallica og har endnu ikke oplevet ikke at kunne imødekomme et sangønske.

Udover at være sanger er jeg også professionel signet sangskriver og har bl.a. arbejdet med danske artister som Anna David, Trine Therkelsen, Wafande, Barbara Moleko, Emma Nicoline m.fl. Jeg skriver derfor også sommetider helt nye og personlige sange fx. fra den ene ægtefælle til den anden som jeg både indspiller professionelt og samt optræder med live til vielsen/brylluppet. Hør sangen “Som skrevet i stjernerne” herunder som jeg har skrevet fra en brud til hendes gom.

Jeg har herunder skrevet lidt praktiske oplysninger - har du spørgsmål eller andet er du altid velkommen til at kontakte mig til en uforpligtende snak om dine ønsker.

SANG TIL VIELSE:
Jeg har sunget til utallige vielser både i kirker og udendørs. Typisk synger jeg en eller to sange enten som overraskelse fra den ene ægtefælle til den anden eller som et fælles ønske fra brudeparret - ved brudens indgang og/eller lige efter selve vielsesritualet. Sommetider spiller jeg også brudeparret ud. Enten er det en eller flere bestemte sange der ønskes - ofte nogle som har en speciel betydning for brudeparret eller også aftaler vi i fællesskab hvilke(n) sang(e) jeg skal synge.

REPERTOIRE OG AKKOMPAGNEMENT:
Jeg tager meget gerne imod sangønsker og hjælper også meget gerne med at vælge den helt rigtige sang. Jeg kan også bookes til at skrive en helt personlig sang fra dig til din kommende ægtefælle. Jeg kan enten synge acapella eller med mit eget klaver-akkompagnement. Ofte forefindes der klaver i kirken, som jeg kan spille på og ved vielser hvor der ikke er klaver fx. udendørs, kan jeg medbringe eget klaver og lydudstyr.

PRISER:
Alt efter arrangementets omfang , hvor længe jeg skal synge, hvor mange sange, hvor i landet etc. varierer mine priser. Skriv til mig med dine ønsker, så sender jeg et uforpligtende tilbud.

Jeg glæder mig til at høre fra dig! 🎶

Musikafspiller

  1. 00:00 Som skrevet i stjernerne
    /rails/active_storage/blobs/redirect/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaHBBcEdQIiwiZXhwIjpudWxsLCJwdXIiOiJibG9iX2lkIn19--e91a8a144f2ebb205f45ba2043461923460e92e3/Som%20skrevet%20i%20stjernerne.mp3?5652407
  2. 00:00 Du er
    /rails/active_storage/blobs/redirect/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaHBBaU1LIiwiZXhwIjpudWxsLCJwdXIiOiJibG9iX2lkIn19--c1aa7b3a8cba62757b08e9f5928e73b9be34d1b6/Du_er.mp3?5652407

Videoklip


Anmeldelser ( | af Nanna Olsen: 5,0 ud af 5 baseret på 33 anmeldelser )

5
1
5

Smukt

Nanna sang fantastisk smukt til vores bryllupsmiddag. Smuk stemme, nærvær og indlevelse. Vi og vores gæster fik en fantastisk oplevelse. Det var bare perfekt.

Anmeldt af Anne Merete Lindholdt d. 6. september 2023
5
1
5

Fuldstændig fantastisk oplevelse!🤩

Jeg kontaktede Nanna igennem eventzonen, da jeg vidste hun tidligere havde sunget til et bryllup, hvor brudens tale blev lavet om til en smuk sang💕Samarbejdet med Nanna, var topprofessionelt og hun fik smeltet min tale om til den smukkeste sang og fremførte den med kæmpe klapsalver. Sangen er også er blevet indspillet, så vi altid kan høre den. Kan absolut kun anbefale dygtige og søde Nanna som synger fuldstændig fantastisk❤️🙏🏼

Anmeldt af Anne Schow d. 6. september 2023

Kontakt Nanna Olsen

Kontakt Nanna Olsen via formularen her, så vil Nanna Olsen vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.