Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 1 time

BEATLES SONGS - from me to you

Prisniveau

Kr. 2.240 - 4.000

Hjemby

Varighed

fra ½ - 2 x ½ time (evt. ekstranumre.)

Profil

"BEATLES SONGS - From Me to You". Henning Olsen fra det oprindelige Rubber Band inviterer til hygge med levende musik, samvær og sang. Fra Yesterday til Here comes the sun. De smukkeste kærlighedssange og største hits. Var med i 2 Bille August film om 60'erne Skrev flere danske hits med Rugsted/Kreutzfeldt. (Bl.a "Går Gennem Tiden", "Rundt, Op og Ned")

Læs mere...

Mere om BEATLES SONGS - from me to you

F.eks til festlig lejlighed / fødselsdagen / (guld/sølv) brylluppet /reception/ til desserten/ kaffen/ ved ankomst. Eller bare et hyggeligt og stemningsfuldt indslag. i et behageligt lydniveau. Jeg spiller normalt ikke i Jylland, men grundet en aflysning er det muligt til 3 november. Da der er ekstra rejsetid og udgifter bliver det lidt dyrere.
Vokal og akustisk guitar.
Alle bliver glade og de fleste kan ikke lade være med at synge med.
Også 4 mand hvis arrangementet er til danseskoene.
Kvaliteten er i top og prisen i bund.
VIDEOER OG LYDFILER HER. (der er også eksempler fra duoen BIG YELLOW TAXI med sangerinden Chriistna Friis)
NYT: Duo med de største fra Anne, Sanne og Lis: TÆT PÅ www.eventzonen.dk/taetpå
Se også "60'er Band "Fat Four". www.eventzonen.dk/fatfour NYT:" TÆT PÅ": Duo der spiller Anne, Sanne og Lis og flere nyere og gamle danske sange.
BEATLES SONGS - from me to you, musikalsk underholdning fra Søborg
Hej Henning
Juli 2019. Selv tak for rigtig god musik. Du var super dygtig og svigerfar + gæster var rigtig tilfredse. Tak for dejlig underholdning Carina
Hej Henning
Tusind tak for i går. Festen fortsatte til klokken fem så det må siges at have været en god fest.
Jeg skal hilse og sige du fik sat gang i fællessang og gæsterne, fødselarene og jeg var meget tilfredse med din optræden.
Det var et meget blandet publikum du havde i går. Yngste mand var 1 år og ældste 70 år. Og alle var begejstret, også dem midt i mellem. (B.K.)

Kære Henning
Tak for dit “bidrag” til vores fest. Det satte virkelig prikken over i’et. Både vi og vores gæster havde en herlig dag, ikke mindst på grund af din musikalske indsats.

De bedste hilsner Bjarne & Vivi

Hej Henning.
Du var med til at gøre min dag meget festlig👌🏻 det var nogle dejlige sange du sang for os, og jeg tror alle pigerne har nydt din glæde ved at spille for os 1000 1000 tak, jeg vil tænke på dig til en anden lejlighed. Så håber jeg du vil spille for mig igen, kan du have en rigtig god dag og endnu engang tak.
❤lig hilsen fra L.

Hej Henning

😊 For os var det hyggen det gjaldt, og det leverede du fuldt ud😀😀
Tak for musikken 😃😃 der var stor ros hele vejen rundt 👌👌👏👏👏👏👏
Mange glade hilsner fra Birthe og Jørgen

Fra Fellows: Underholdningen var god og favnede bredt, såvel de yngste som de ældste deltagere kunne glæde sig over den. Med andre ord, det du bød os var noget alle kunne lide.

Til Fat Four:
.....Tusind tak for en super god koncert til alle gutterne i FAT FOUR
....."fed koncert i søborg"
....Tusind tak til hele bandet, for en dejlig aften med fed rock og gamle venner
...Vi glæder os til at se og høre jer igen!
....Skøn musik....

Videoklip

Anmeldelser ( | af BEATLES SONGS - from me to you: 4,6 ud af 5 baseret på 18 anmeldelser )

5
1
5

Helt i Beatles ånd

Dygtig sanger og musiker - virkelig super oplevelse- kan klart anbefales

Anmeldt af Bitten Ridley d. 6. juni 2021
5
1
5

De allerbedste anbefalinger gives hermed

Henning leverede virkelig varen, og jeg kan varmt anbefale at booke ham. Der blev sunget og spillet dejlig musik sammen med et smukt nærvær.

Anmeldt af Conny Corneliussen d. 18. august 2020

Kontakt BEATLES SONGS - from me to you

Kontakt BEATLES SONGS - from me to you via formularen her, så vil BEATLES SONGS - from me to you vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.

Musikafspiller

  1. 00:00 Here Comes the Sun
    /rails/active_storage/blobs/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaHBBcElJIiwiZXhwIjpudWxsLCJwdXIiOiJibG9iX2lkIn19--7b059b4b6c55f3efb75d6446abd370f4ebfcf190/HERE_COMES_THE_SUN_26_JUL_u._trom.mp3
  2. 00:00 When I'm 64
    /rails/active_storage/blobs/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaHBBdFFKIiwiZXhwIjpudWxsLCJwdXIiOiJibG9iX2lkIn19--3dccd5f3161d04d47150d824fba559ba62d6df2f/WHEN_IM_64_126JULI.mp3
  3. 00:00 Yesterday
    /rails/active_storage/blobs/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaHBBdFVKIiwiZXhwIjpudWxsLCJwdXIiOiJibG9iX2lkIn19--0f6a610f2d2ba6c569113087a0c3549df452d294/YESTERDAY_26_juli.mp3