BEATLES SONGS - from me to you

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 2 timer

BEATLES SONGS - from me to you

Prisniveau

Kr. 2.500 - 3.000

Hjemby

Områder

Varighed

½ times BEATLES (evt. ekstranumre.) Mere ved nærmere aftale.

Profil

"BEATLES SONGS - From Me to You". Henning Olsen, sanger/guitarist, som startede det oprindelige Rubber Band , er ikke blevet træt af de store Beatles-Hits. Du inviteres til hygge med levende musik, samvær og sang. For alle aldre og nationaliteter. Fra Yesterday til Here comes the sun. De smukkeste kærlighedssange og største hits. Turnerede i Danmark og udlandet og var med i 2 Bille August- og en Niels Malmrosfilm . Skrev desuden flere danske hits med Rugsted/Kreutzfeldt.

Levende musik til festlig lejlighed / fødselsdagen / (guld/sølv) brylluppet /reception/ til desserten/ kaffen/ ved ankomst. Eller bare et hyggeligt og stemningsfuldt indslag. i et behageligt lydniveau. Vokal og akustisk guitar.
Alle bliver glade og de fleste kan ikke lade være med at synge med. Også 2 x ½ time for plejehjem og lignende.
Kvaliteten er i top og prisen i bund..

BEATLES SONGS - from me to you, musikalsk underholdning fra Søborg

Også 4 mand hvis arrangementet er til danseskoene. Find Fat Four her på www.eventzonen.dk/fatfour

......28/8-2021 Henning får vores varmeste anbefalinger. Vi holdt 60 års fødselsdag og Henning spillede og sang alle vores Beatles favoritter og fortalte vidende og levende om oprindelsen af numrene. Musikken var til stor glæde for os og vores gæster, som var fra 4 måneder til 86 år og det var med til at gøre festen helt fantastisk.
....Hej Henning
Juli 2019. Selv tak for rigtig god musik. Du var super dygtig og svigerfar + gæster var rigtig tilfredse. Tak for dejlig underholdning Carina
....Hej Henning
Tusind tak for i går. Festen fortsatte til klokken fem så det må siges at have været en god fest.
Jeg skal hilse og sige du fik sat gang i fællessang og gæsterne, fødselarene og jeg var meget tilfredse med din optræden.
Det var et meget blandet publikum du havde i går. Yngste mand var 1 år og ældste 70 år. Og alle var begejstret, også dem midt i mellem. (B.K.)

....Kære Henning
Tak for dit “bidrag” til vores fest. Det satte virkelig prikken over i’et. Både vi og vores gæster havde en herlig dag, ikke mindst på grund af din musikalske indsats.

De bedste hilsner Bjarne & Vivi

....Hej Henning.
Du var med til at gøre min dag meget festlig👌🏻 det var nogle dejlige sange du sang for os, og jeg tror alle pigerne har nydt din glæde ved at spille for os 1000 1000 tak, jeg vil tænke på dig til en anden lejlighed. Så håber jeg du vil spille for mig igen, kan du have en rigtig god dag og endnu engang tak.
❤lig hilsen fra L.

....Hej Henning

😊 For os var det hyggen det gjaldt, og det leverede du fuldt ud😀😀
Tak for musikken 😃😃 der var stor ros hele vejen rundt 👌👌👏👏👏👏👏
Mange glade hilsner fra Birthe og Jørgen

....Fra Fellows: Underholdningen var god og favnede bredt, såvel de yngste som de ældste deltagere kunne glæde sig over den. Med andre ord, det du bød os var noget alle kunne lide.

Til Fat Four:
.....Tusind tak for en super god koncert til alle gutterne i FAT FOUR
....."fed koncert i søborg"
....Tusind tak til hele bandet, for en dejlig aften med fed rock og gamle venner
...Vi glæder os til at se og høre jer igen!
....Skøn musik....

Musikafspiller

  1. 00:00 Here comes the sun
    /rails/active_storage/blobs/redirect/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaHBBbitHIiwiZXhwIjpudWxsLCJwdXIiOiJibG9iX2lkIn19--0cb1a33cef05ececb0689fa1397b751adb87aded/HERE%20COMES%20THE%20SUN%20m%20DR.mp3?5712053
  2. 00:00 When I'm 64
    /rails/active_storage/blobs/redirect/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaHBBb0dHIiwiZXhwIjpudWxsLCJwdXIiOiJibG9iX2lkIn19--a54728c6015e89da03366f240f36821cbf4fa132/WHEN%20IM%2064%20m%20DR%20OK.mp3?5712053

Videoklip


Anmeldelser ( | af BEATLES SONGS - from me to you: 4,6 ud af 5 baseret på 27 anmeldelser )

5
1
5

Super oplevelse

Levede helt op til vores forventninger og lidt til :) - spillede en masse god Beatlesmusik og havde fine fortællinger til det meste - så klar anbefaling herfra.

Anmeldt af Egon Frode Jørgensen d. 21. august 2023
5
1
5

God underholdning til kobberbryllup

Vi havde i går booket Henning fra Beatles Songs - from me to you til at underholde til vores kobberbryllup, og vi er meget tilfredse med bidraget. Han var super god til at sætte gang i festen med sine iørefaldende sange, og han fik virkelig vores gæster til at synge med. Han kom på efter forretten og fik hurtigt folk i festhumør med sine sange og små anekdoter om Beatles. Det er glade sange, som alle kan synge med på - både ung som gammel. Og det skal jeg love for, at de gjorde i går på Reersø Kro. Vi havde en fest og tak for det, Henning. Kan varmt anbefales til andre festlige lejligheder :)

Anmeldt af Per Halkjær d. 5. marts 2023

Kontakt BEATLES SONGS - from me to you

Kontakt BEATLES SONGS - from me to you via formularen her, så vil BEATLES SONGS - from me to you vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.