Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 4 timer

Sanne Graulund

Prisniveau

Kr. 2.500 - 5.000

Hjemby

Områder

Profil

Få en unik musikalsk oplevelse til dit bryllup. Vælg dine yndlingssange - i kirken eller til festen - som en del af din tale, eller et musikalsk indslag. Jeg spiller selv til sangene, eller fremfører dem solo.
"Tusind tak for din elegante og smukke sang til min datters bryllup. Det blev præcis, som jeg havde forestillet mig".

Læs mere...

Mere om Sanne Graulund

Sanne er sanger og pianist og har stor erfaring med at spille til private arrangementer. Hun er aktiv på den danske musikscene, netop nu som kapelmester og skuespiller på forestillingen "Lillys Danmarkshistorie" på Folketeatret og pianist og sanger til talkshows med Ilse Jacobsen. Sanne har også været fast barpianist påLibrary bar i København i flere år og har desuden været kapelmester på Cabaret(Fredericia Teater) og Tribunehelte(Odense Teater). Hun har udgivet egne CDèr og skrevet filmmusik.
Har udgivet egne CDèr Totalt Total og Midt i det hele.

Videoklip

Anmeldelser ( | af Sanne Graulund: 5,0 ud af 5 baseret på 4 anmeldelser )

5
1
5

Fantastisk

Sanne leverede en eminent performance med en uforglemmelig sprød stemme.

Anmeldt af Rie Varlynge Frost d. 8. oktober 2019
5
1
5

Perfekt og meget smukt

En helt perfekt og vidunderlig smuk sang blev sunget i meget lille og smuk kirke. Både gæster og brudeparret var meget rørte og snakkede om det flere timer efter hvor utrolig en smuk stemme Sanne Graulund havde. Så vi kan ikke andet end anbefale dig til andre, og det bliver ikke sidste gang. Endnu engang mange tak ❤️

Anmeldt af Heidi Holst Jensen d. 19. august 2018

Kontakt Sanne Graulund

Kontakt Sanne Graulund via formularen her, så vil Sanne Graulund vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.

Musikafspiller

  1. 00:00 Næsten Rolig
    /rails/active_storage/blobs/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaHBBcXNIIiwiZXhwIjpudWxsLCJwdXIiOiJibG9iX2lkIn19--5f1102190b225dccd51c60f2b0be701e79a3767d/02_N_sten_rolig_master_4.22.mp3