Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 1 time

Anna

Prisniveau

Kr. 1.500 - 5.000

Hjemby

Områder

Profil

Jeg hedder Anna og er konservatorieuddannet sangerinde. Sang og musik er hele mit liv, og jeg lever af at synge og af at undervise i sang og klaver.

Det betyder meget for mig, at give dig en særlig oplevelse, som du husker, og som kan bidrage til at skabe stemning omkring dit arrangement.

Jeg mødes gerne med dig inden vi laver en evt. aftale, så du har mulighed for at høre mig synge, og vi kan drøfte detaljer.

Jeg ser frem til at høre fra dig :)

Læs mere...

Mere om Anna

Lyt gerne til indspilningerne (de kan afspilles ude i venstre side) og læs de anmeldelser, folk har været søde at skrive. Man kan også se en live-optagelse fra et bryllup i lufthavnen på YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=Bt32Tx3rlBA

Gennem de sidste 10 år, har jeg optrådt til arrangementer som bryllupper, receptioner og begravelser/bisættelser. Jeg skriver også selv musik, der er blevet spillet på P3, P6 Beat og på DK4.

Jeg er vild med at spille til bryllupper - det er fedt at være en del af folks store dag - det kan både være et enkelt nummer i kirken, som akkompagnement til en hel vielse eller i forbindelse med en tale. Jeg forbereder mig grundigt og giver mig tid til at lytte til dine ønsker. Og som nævnt er du velkommen til at komme forbi mit øvelokale og høre mig synge live og drøfte detaljerne omkring min optræden. Jeg kender mange dygtige guitarister, hvis dit ønske er, at min sang skal være akkompagneret af guitar.

Som en en lidt særlig ting, tilbyder jeg også at skrive en tekst på et i forvejen eksisterende nummer udfra dine/jeres stikord - eller at komponere et nummer særligt til jer. Nummeret kan også indspilles, så I har det som minde.

Jeg spiller også gerne til begravelser/bisættelser - det er altid en ære at kunne bidrage til at gøre ceremonien stemningsfuld.

Her er der et par udtalelser fra folk, der tidligere har booket mig:

Jette: "Tusind, tusind tak for din fantastiske sang. Din stemme stod bare så flot i kirkerummet. Jeg vil i al fremtid sende dig en tanke, når jeg hører den sang igen."

Michael: "Du var bare helt fantastisk. Du synger med varme, nerve, elegance og sensualitet - uden på nogen måde at komme over i overdrevne fraseringer."

Videoklip

Anmeldelser ( | af Anna: 5,0 ud af 5 baseret på 69 anmeldelser )

5
1
5

Super professionel

Jeg ville arrangere en times fællessang til min fest og skulle bruge en musiker der kunne få mine gæster til at slappe af og få dem til at synge i et toneleje, som alle kunne synge med på. Med god indlevelse og forståelse for niveauet, løste Anna opgaven til fulde. Flere gæster gik hen og takkede Anna for hendes indsats og hendes smukke sangstemme.

Anmeldt af Annette Christensen d. 11. august 2019
5
1
5

Smukt - smukt - smukt!

Anna sang den 27/7 ved min søn og svigerdatters vielse i Nivå Kirke, og i løbet af bryllupsfesten blev jeg klar over, at det ikke kun var bruden og jeg, som var meget berørte af Annas smukke sang! Jeg havde ønsket at give brudeparret en sanggave i kirken og kontaktede Anna ud fra hendes videoer og ikke mindst de mange smukke anmeldelser. Jeg kan kun tilslutte mig og give Anna mine aller bedste anbefalinger! Du er et dejligt menneske, Anna. Varm, imødekommende og top professionel. Dine fortolkninger af A Thousand Years lige før vielsen og From This Moment On lige efter var utrolig stemningsfulde og berørte mange; og jeg ved, hvor jeg kan finde dig en anden gang ;)
De bedste hilsner
Dorte

Anmeldt af Dorte Kræmmer d. 9. august 2019

Kontakt Anna

Kontakt Anna via formularen her, så vil Anna vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.

Musikafspiller

 1. 00:00 Let it go
  https://assets.eventzonen.dk/uploads/0010/6319/Let_it_go_-_Anna.mp3
 2. 00:00 Sang til et brudepar på deres 1 års-b...
  https://assets.eventzonen.dk/uploads/0010/6320/Chris_og_Maria_-_final.mp3
 3. 00:00 The A-team
  https://assets.eventzonen.dk/uploads/0010/6321/A-team_-_Anna.mp3
 4. 00:00 Marry Me - min sang til min kæreste (...
  https://assets.eventzonen.dk/uploads/0010/6373/Marry_me_-_final.mp3