Find tryllekunstner på Bornholm her

Der er desværre ingen kunstnere under Tryllekunstner, men der er mange andre kunstnere at vælge imellem på Eventzonen.dk, fx indenfor Underholdning.

Eventzonen er blandt Danmarks største og mest interessante portaler til booking, for alt det der sker indenfor god underholdning til arrangementer, fester og events for virksomheder såvel som for private, voksne som børn.

Formålet med bookingportalen er at skabe løsningen, der samler interessante og spændende entertainere så danskere, der søger efter den helstøbte underholdning og musik, indenfor alle væsentlige underholdningskategorier, kan lede efter det de søger ét og samme sted og det uden at det medfører yderligere administrationsgebyrer eller andre omkostninger relateret til selve bookingen. Vi er ikke bookingbureauet, men derimod portalen der samler alle valgmulighederne. Grunden til at entertainere og kunstnere vælger at registrere sig hos os, er, at vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, der oven i købet vender tilbage igen og igen og booker dygtige og underholdende entertainere hos os.

Udvalget dækker fra ældreunderholdning til dygtige foredragsholdere indenfor samfund og politik der kan provokere, inspirere og fortælle til ethvert publikum. I tillæg har Eventzonen.dk et meget bredt udvalg af bands indenfor mange interessante genrer, lige fra enmandsbands, Disc Jockey’s og klassiske solister til større bands med helt op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Det er Mogens Birk, der er idémanden bag bookingportalen. Mogens har arbejdet indenfor underholdningsbranchen i mere end 15 år og har derfor stort kendskab til booking af alle typer underholdning. At lave landets bedste og foretrukne bookingsystem til enhver form for underholdning er målet for Mogens Birk, og Eventzonen begrænser sig da heller ikke til blot at være samlingspunktet mellem entertainer og kunde, men har også tilknyttet både YouTube og en blog, hvor man kan finde inspiration til alt indenfor events og fester. Derudover er der også et stigende antal af brugere på Facebook, der følger Eventzonen og vores mange tilknyttede kunstnere.

Ønsker du at booke en entertainer via Eventzonens portal så kan du søge inden for den kategori du ønsker, under hvilket postnummer, hvilken type kunstner du ønsker og i hvilken prisklasse så alt passer til eventet eller festen. Desuden er det vigtigt at huske, at bookingen sendes direkte til entertaineren, så udover at vi har fjernet et fordyrende led, så er det muligt forinden at aftale ekstra tilpasninger og særlige ønsker til kunstnerens optræden, så du opnår lige netop det du ønsker dig.

Såfremt du som kunstner gerne vil oprette en profil på Eventzonen, så er der som udgangspunkt god sandsynlighed for, at du vil opleve en stigende interesse. Som det næste vil du modtage login til en betalingsprofil, som er helt gratis de første to måneder, hvor du kan indsætte videoer, billeder, lydklip og en udvidet profiltekst til din personlige profilside. Med videoer på din personlige profilside kan interesserede kunder se hvordan du optræder og hurtigt kunne fastslå, om netop du passer godt til deres arrangement. Vi laver automatisk din betalingsprofil om til en gratis profil, hvis du ikke vil have en betalingsprofil.

Uanset om du søger underholdning til dit næste arrangement eller du er en kunstner, så er Eventzonen.dk det rette sted, og det er der 3 klare grunde til:

Den direkte vej til dygtige kunstnere, sker ganske enkelt via Eventzonen