Nicolaj Christensen

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 1 time

Nicolaj Christensen

Prisniveau

Kr. 3.000 - 3.500

Hjemby

Områder

Varighed

30 minutter, kan tilpasses efter behov.

Profil

Gør dit event anderledes med moderne tryllekunst, der giver en unik og vanvittig fællesoplevelse.

Du og dine gæster drages ind i en kunstform, som de færreste har oplevet med egne øjne, af én af landets mest dedikerede udøvere. Tryllekunst er mit livsværk, hvor treenigheden af psykologi, fingerfærdighed og showmanship skaber øjeblikke af ren, rå forbløffelse.

Jeg tilbyder to slags magiske indslag:

SHOW - et interaktivt samlingspunkt
Jeg optræder for hele selskabet som ét publikum. Dine gæster får et 30 minutters interaktivt show, hvor de selv er med i legen med det umulige. Sammen slipper vi fantasien løs i en kavalkade af original, prisbelønnet tryllekunst, som ikke kan opleves nogen andre steder. Showet er drevet af samspil og nærvær, hvor moderne mirakler får publikum til at grine og måbe i fællesskab på helt nye måder. Det er unik underholdning, der knytter alle tættere sammen og skaber et fælles minde, som vil blive talt om igen og igen.

CLOSE-UP - stemningsmagi i verdensklasse
Jeg mingler med dine gæster og underholder små grupper ad gangen. Alle vil nyde førsteklasses tryllekunst på tætteste hold og i deres egne hænder. Hver gruppe forkæles med et eksklusivt og interaktivt minishow, som de er med til at forme i momentet. Hvis gæsterne kender hinanden godt, får de en ny, utrolig historie at fortælle - og hvis det er første gang, de mødes, finder du ikke en bedre ice breaker. Det er stemningsmagi, der giver alle en vanvittig oplevelse og samtaleemner nok til hele dagen og natten med.
Varigheden afhænger af antallet af gæster og begivenhedens øvrige planlægning.

Lad os sammen gøre dit næste arrangement til ét, der bliver husket.

Videoklip


Kontakt Nicolaj Christensen

Kontakt Nicolaj Christensen via formularen her, så vil Nicolaj Christensen vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.