Anders Lilleøre

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 5 timer

Anders Lilleøre

Prisniveau

Kr. 7.000 - 21.000

Hjemby

Områder

Varighed

35 - 40 minutter

Profil

Kendt fra TV:
Comedy, Trylleri og Psykologisk Manipulation, som du aldrig har set det før!
"Anders efterlod publikum med kæberne på gulvet, og grinekramper i maven, aftens højdepunkt uden tvivl!"
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Anders har allerede haft sit eget TV-program, været på tourné med Rune Klan, lavet flere one-man shows i forbindelse med Zulu Comedy Festival, og optrådt til et hav af firma- og private fester.

FØDSELSDAG - BRYLLUP - FIRMAFEST - JULEFROKOST

Comedy-Trylleri & Psykologisk manipulation.
Det er showet, som leveres for hele forsamlingen på én gang.
Showet leveres på en energisk og underholdende måde der gør det til et sikkert valg hvis man vil gøre sit arrangement til noget lidt ud over det sædvanelige.

Anders levere et underholdende og magisk show, der inddrager publikum så to shows aldrig er ens.
Anders har, trods sin unge alder, optrådt i mange år, og har gennem tiden lært at fange sit publikum i sjove situationer som Anders altid får det bedste ud af. Det at Anders til dels improviserer gør at showet bliver mere levende, og en ny oplevelse hver gang.
Det helt rigtige til:

Den runde fødselsdag - Bryllupet - firmafesten - konfirmationen
Showet tager 30 minutter

Anders Lilleøre optræder også på Engelsk

Close-Up, bruges i trylleverdenen, for trylleri der opleves helt tæt på.
Denne form for trylleri foregår typisk med små og mere hverdagsagtige rekvisitter. Spillekort, mønter, elastikker og ting der måske, ellers lige ligger fremme på bordet.
Her får man lov til at opleve magien på helt tæt hold. Det giver en, mere intim og personlig oplevelse hvor trylleriet er i fokus og underholdningen følger med.

Close-up showet foregår ved at Anders Lilleøre går rundt og tryller for mindre grupper af gangen. Det kan være til en reception hvor Anders mingler med gæsterne og tryller det skaber en meget hyggelig og intens oplevelse af mystik og magi. Det kunne også være til en fest hvor trylleriet foregår ved bordene. Et andet eksempel kunne være en messestand, hvor Anders hjælper med at få netop din stand til at skille sig ud på messen.
Dette giver altid et særligt løft og en hyggelig stemning.

Ring eller send en besked og fortæl om dit kommende arrangement og find ud af hvilken show-type der passer bedst til dit arrangement.

Videoklip


Anmeldelser ( | af Anders Lilleøre: 4,8 ud af 5 baseret på 9 anmeldelser )

5
1
5

Super underholdende

Anders skulle underholde på engelsk til et firma arrangement for 20 personer. Et vellykket, sjovt, og tankevækkende show han leverede. Vi giver ham vores varmeste anbefalinger og overvejer klart at bruge ham igen.

Anmeldt af Christina d. 3. april 2024
5
1
5

Fantastisk

Helt fantastisk show. Anders er virkelig dygtig. Alle var meget imponeret.

Anmeldt af Jeanette Drejer d. 15. oktober 2023

Kontakt Anders Lilleøre

Kontakt Anders Lilleøre via formularen her, så vil Anders Lilleøre vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.