Andreas Brunsborg - Psykologisk manipulation, tryl og stand-up

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 3 timer

Andreas Brunsborg - Psykologisk manipulation, tryl og stand-up

Prisniveau

Kr. 3.499 - 7.499

Hjemby

Områder

Varighed

30 minutter eller efter aftale

Profil

PSYKOLOGISK MANIPULATION TIL JULEFROKOSTEN

Tankelæsning, stand-up og tryl målrettet et voksent publikum.
Med over 10 års professionel erfaring er Andreas Brunsborg et sikkert kort på hånden, når årets store julefrokost skal skydes i gang.
Gør som flere af landets største virksomheder og brug Andreas Brunsborg til jeres julefrokost eller anden firmafest.

Andreas Brunsborgs tankelæsnings- og trylleshow er målrettet en bred målgruppe. Showet passer ind til alle arrangementer, hvor et festligt indslag skal gøre dagen ekstra mindeværdi - Både for firmaevents og private fester. 
Gæsternes tanker læses, hovedpersonens frie valg forudsiges, velktimede jokes og kommentarer skaber store grin og elegante fingerfærdigheder imponerer hele selskabet.
I vil opleve alt fra latter, forbløffelse og ikke mindst en festlig stemning.
Det eneste showet kræver er en lille plads, hvor alle kan se, hvad der foregår. Showet tilpasses altid dit arrangement, målgruppe samt festens hovedperson(er).
Andreas medbringer lille, trådløst lydanlæg, så alle klart og tydeligt kan høre hvad der sker - uden yderligere tillæg i prisen.

Hvis du er i tvivl om showets kvalitet - Tag et kig på de mange anmeldelser fra tidligere kunder.

Videoklip


Anmeldelser ( | af Andreas Brunsborg - Psykologisk manipulation, tryl og stand-up: 4,7 ud af 5 baseret på 27 anmeldelser )

5
1
5

Fantastisk dygtig

Alle var betaget af Andreas' show. De følte sig underholdt. Det var virkelig et fantastisk trylleshow og tankelæsningen, begge af meget høj kvalitet. Kan på det varmeste anbefales.

Anmeldt af Susanne Christiansen d. 6. oktober 2023
5
1
5

5 stjernet underholdning

Andreas var fantastisk! Vi og vores gæster blev underholdt med trylleri, tankelæsning og stand up på et meget højt niveau, hvor både gæster og konfirmand blev inddraget i showet. Det var virkelig sjovt og overraskende! Så vi ville ikke tøve med at hyre Andreas en anden gang!

Anmeldt af Susan Hansen d. 1. maj 2023

Kontakt Andreas Brunsborg - Psykologisk manipulation, tryl og stand-up

Kontakt Andreas Brunsborg - Psykologisk manipulation, tryl og stand-up via formularen her, så vil Andreas Brunsborg - Psykologisk manipulation, tryl og stand-up vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.