Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 2 timer

Tryllekunstner Allan Jensen

Prisniveau

Kr. 1.900 - 12.000

Hjemby

Områder

Varighed

15-120 min.

Profil

KONFIRMATION OG ANDRE FESTER udsættes i disse uger, hvis i allerede nu kender den nye Dato så book nu!!!
Close up trylleri, børnetrylleri, scenetrylleri skal være nærværende, sjovt, overraskende og underholdende. Og det er det!
Allan har optrådt med trylleri siden 2003 og han skaber magien sammen med sit publikum.
Ved at booke Allan får i et veltilpasset show, som rammer dig og dem som sidder med. Sådan at i sidder tilbage med en fælles oplevelse, ud over det sædvanlige

Læs mere...

Mere om Tryllekunstner Allan Jensen

Allan har samlet sin erfaring fra sin tid i både England og Tyskland, hvor han har studeret og trænet sine tryllekundskaber. Disse erfaringer har givet ham en viden som gør ham unik.
Et komisk islæt og gode færdigheder vandt ham titlen som bedste senior close-up tryller i Århus magiske Cirkel i 2010.
Nærværende trylleri hvor publikum skaber magi som de ikke har set lige...
Tryllekunstner og magisk entertainer Allan Jensen leverer et nærværende, underholdende og magisk show.
Så skal der underholdes og trylles til festen, sommerfesten, i sommerferien, ved andre arrangementer. så skriv og få en uforpligtende samtale.
Populært ved især større fester er kombinationen af et egentligt show og close-up trylleri, hvor Allan går rundt blandt gæsterne og giver den en endnu mere nærværende oplevelse. Han vil gå rundt i en to tre timer afhængigt af antallet af gæsterne.

Videoklip

Anmeldelser ( | af Tryllekunstner Allan Jensen: 4,9 ud af 5 baseret på 32 anmeldelser )

5
1
5

Perfekt og fantastisk

God underholdning.

Anmeldt af Pouraporn Andersen d. 23. februar 2020
5
1
5

Super underholdning

Vi havde spurgt Allan Jensen om han ligesom kunne lægge linjen til en god start på et firma-arrangement - altså under velkomstdrinken. Han spurgte meget ind til hvordan og hvorledes vi ønskede det, så forventningerne kunne indfries. Allan Jensen kom inden gæsterne for at se på forholdene - meget betryggende. Og han forstod at involvere vores gæster lige fra start af. Han var super god til sit håndværk, så vi alle tabte kæben:-) Endvidere så var han meget humoristisk - og fik afgjort en betydning for at aftenen forløb i bedste stemning. Kan klart anbefales.

Anmeldt af Laila Mølholt d. 6. januar 2020

Kontakt Tryllekunstner Allan Jensen

Kontakt Tryllekunstner Allan Jensen via formularen her, så vil Tryllekunstner Allan Jensen vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.