Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 2 dage

Tryllekunstner Allan Jensen

Prisniveau

Kr. 1.900 - 12.000

Hjemby

Områder

Varighed

15-120 min.

Profil

Close up trylleri, børnetrylleri, scenetrylleri skal være nærværende, sjovt, overraskende og underholdende. Og det er det!
Allan har optrådt med trylleri siden 2000 og han skaber magien sammen med sit publikum. Det være for både unge og gamle, arbejdsrelateret, for udviklingshæmmede og for det blandede publikum.
Ved at booke Allan får i et veltilpasset show, som rammer dig og dem som sidder med. Sådan at i sidder tilbage med en fælles oplevelse, ud over det sædvanlige

Læs mere...

Mere om Tryllekunstner Allan Jensen

Allan har samlet sin erfaring fra sin tid i både England og Tyskland, hvor han har studeret og trænet sine tryllekundskaber. Disse erfaringer har givet ham en viden som gør ham unik.
Et komisk islæt og gode færdigheder vandt ham titlen som bedste senior close-up tryller i Århus magiske Cirkel i 2010.
Nærværende trylleri hvor publikum skaber magi som de ikke har set lige...
Tryllekunstner og magisk entertainer Allan Jensen leverer et nærværende, underholdende og magisk show.
Så skal der underholdes og trylles til festen, sommerfesten, i sommerferien, ved andre arrangementer. så skriv og få en uforpligtende samtale.
Populært ved især større fester er kombinationen af et egentligt show og close-up trylleri, hvor Allan går rundt blandt gæsterne og giver den en endnu mere nærværende oplevelse. Han vil gå rundt i en to tre timer afhængigt af antallet af gæsterne.

Videoklip

Anmeldelser ( | af Tryllekunstner Allan Jensen: 4,9 ud af 5 baseret på 28 anmeldelser )

5
1
5

God energi

Bookede Allan til en sommerfest i børnehaven!! Det foregik udendørs, men var intet problem. Super god energi og både børn og voksne blev fanget fra start!

Anmeldt af Camilla Bakbøl d. 23. juni 2019
5
1
5

Fantastisk show!

Allan lavede et helt utroligt show - både for børn og voksne. Allan er en dygtig tryllekunstner og gav vores datter og hendes klasse/venner en fantastisk oplevelse. Allan er god til inddrage børnene og fik sågar voksne til at græde af grin.

Anmeldt af Sarah Hust d. 14. januar 2018

Kontakt Tryllekunstner Allan Jensen

Kontakt Tryllekunstner Allan Jensen via formularen her, så vil Tryllekunstner Allan Jensen vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.