MIND READER Henrik Specht

MIND READER Henrik Specht

Prisniveau

Kontakt kunstneren

Hjemby

Områder

Varighed

Hans show varer typisk 30-35 minutter, men kan tilpasses efter behov.

Profil

Magisk underholdning, der trodser almindelig sund fornuft.
Henrik Specht er tankelæser og psykologisk entertainer. Han kan tilsyneladende både læse tanker, påvirke tanker og forudsige tanker. Og det virker som om, han véd, hvad der sker, inden det sker! Det ligner ægte magi.

Læs mere...

Mere om MIND READER Henrik Specht

MIND READER Henrik Specht er en af Danmarks dygtigste og mest populære tankelæsere. Både til firmaarrangementer og private selskaber.

MIND READER – alene ordene signalerer, at det her er noget andet. Spændende. Magisk. Mystisk. Og underholdende.

Mange har set dygtige mentalister og uforklarlige numre i TV. Nu har I muligheden for at opleve det i virkeligheden. Live.

Hans MIND READER show kombinerer det mystiske, utrolige og uforklarlige med en portion god og elegant humor, hvilket med garanti giver gæsterne noget at tale om – både under og efter festen.

Som tidligere danmarksmester i scenetrylleri og dobbelt nordisk mester i kortmagi, giver han dine gæster en ekstraordinær og uforglemmelig oplevelse. Her blot tilsat lidt ekstra mystik og et glimt i øjet. Det gør ham til en populær og efterspurgt underholder.

MIND READER til både firmafester og private arrangementer
Hvad enten der er tale om julefesten, sommerfesten, jubilæet, receptionen, kick-off mødet, kundearrangementet eller en anden firmabegivenhed, er Henrik Specht sagen.
Det gælder også private selskaber. Både til brylluppet, sølvbrylluppet, den runde fødselsdag, konfirmationen og andre familiefester er Henrik Specht et godt og sikkert valg. Hvad enten værterne vil overraske og fornøje gæsterne, eller gæsterne vil overraske og fornøje værten.

Giv deltagerne en oplevelse, de sent vil glemme. Formentlig vil du derefter tænke: Hvad var det lige, der skete? Hvordan er det muligt? Kan han virkelig læse (mine) tanker?

Det foregår lige foran øjnene på gæsterne og efterlader dem totalt forbløffede og underholdt. Selv de største skeptikere må som regel overgive sig.

Henrik Specht bor på Frederiksberg, men optræder i hele landet på dansk eller på engelsk.

Kontakt MIND READER Henrik Specht

Kontakt MIND READER Henrik Specht via formularen her, så vil MIND READER Henrik Specht vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.