Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 1 time

Tryllekunstner Peter Andreas

Prisniveau

Kr. 4.000 - 12.000

Hjemby

OmrĂĄder

Varighed

Ca.30 min eller efter ønske

Profil

🎉 BOOK SOMMMER- og JULEFESTUNDERHOLDNING 2022 NU !!🎉
Med sine mange ĂĄrs erfaring som professionel entertainer, er Peter Andreas garant for en sublim omgang mental, magisk og mystisk underholdning med sit show, hvad enten det er til erhvervslivet eller i det private. Der er garanti for god underholdning!

Tryk "Læs mere.." herunder

Læs mere...

Mere om Tryllekunstner Peter Andreas

Der er tale om et show, der kombinerer mentale, og visuelle effekter samt tankelæsnings-eksperimenter. Fælles er, at de bliver serveret med stil, med humoristisk publikumsinteraktion og et smil på læben. Alle bliver forbløffet og får grint igennem, og publikum bliver efterladt med en masse at tale om.

Book Peter Andreas til fx.:
Julefrokoster, firmaarrangementer, fødselsdage, konfirmationer og bryllupper. Showet Skræddersyes gerne efter behov, og ønsker modtages.

Close-up:
Close-up trylleri er magi som sker lige for øjnene af dig, endda i dine egne hænder. Der er tale om håndværk ud til fingerspidserne og nogen intense og mystiske oplevelser der efterlader folk med en WOW-oplevelse.
Fx. Ting forsvinder i dine hænder og dukker op mærkelige steder, tanker læses. Alt sammen med nærværende fortællinger.

TAGS: Entertainer, pensionistunderholdning, Tankelæser, Tryllekunstner, Tryllekunstner for voksne, Underholdning for voksne, Underholdning til firmafest, Underholdning til julefrokost, Underholdning til konfirmation, Underholdning til polterabend, Underholdning til fest.

Videoklip

Anmeldelser ( | af Tryllekunstner Peter Andreas: 5,0 ud af 5 baseret pĂĄ 8 anmeldelser )

5
1
5

Perfekt underholdning for store og smĂĄ

Alle var virkelig i godt humør efter showet og flere spurgte efter hans kort. Så mine varmeste anbefalinger herfra.

Anmeldt af Heidi Boll d. 2. maj 2022
5
1
5

Fantastisk underholdning!

Peter kom og underholdte ved vores kobberbryllup i august '21. Der var både børn og voksne, men han formåede at favne bredt så alle havde det sjovt - ja, han kunne endda få vores fransktalende gæster med! Super performance og noget gæsterne taler om længe efter, kan varmt anbefales.

Anmeldt af Brian Jørgensen d. 17. december 2021

Kontakt Tryllekunstner Peter Andreas

Kontakt Tryllekunstner Peter Andreas via formularen her, sĂĄ vil Tryllekunstner Peter Andreas vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.