Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 2 timer

Tryllekunstner Peter Andreas

Prisniveau

Kr. 4.000 - 12.000

Hjemby

OmrĂĄder

Varighed

Ca.30 min eller efter ønske

Profil

🎉 BOOK JULEFROKOST-UNDERHOLDNING 2021 NU !!🎉
Med sine mange ĂĄrs erfaring som professionel entertainer, er Peter Andreas garant for en sublim omgang mental, magisk og mystisk underholdning med sit show, hvad enten det er til erhvervslivet eller i det private. Der er garanti for god underholdning!

Tryk "Læs mere.." herunder

Læs mere...

Mere om Tryllekunstner Peter Andreas

Der er tale om et show, der kombinerer mentale, og visuelle effekter samt tankelæsnings-eksperimenter. Fælles er, at de bliver serveret med stil, med humoristisk publikumsinteraktion og et smil på læben. Alle bliver forbløffet og får grint igennem, og publikum bliver efterladt med en masse at tale om.

Book Peter Andreas til fx.:
Julefrokoster, firmaarrangementer, fødselsdage, konfirmationer og bryllupper. Showet Skræddersyes gerne efter behov, og ønsker modtages.

Close-up:
Close-up trylleri er magi som sker lige for øjnene af dig, endda i dine egne hænder. Der er tale om håndværk ud til fingerspidserne og nogen intense og mystiske oplevelser der efterlader folk med en WOW-oplevelse.
Fx. Ting forsvinder i dine hænder og dukker op mærkelige steder, tanker læses. Alt sammen med nærværende fortællinger.

TAGS: Entertainer, pensionistunderholdning, Tankelæser, Tryllekunstner, Tryllekunstner for voksne, Underholdning for voksne, Underholdning til firmafest, Underholdning til julefrokost, Underholdning til konfirmation, Underholdning til polterabend, Underholdning til fest.

Videoklip

Anmeldelser ( | af Tryllekunstner Peter Andreas: 5,0 ud af 5 baseret pĂĄ 6 anmeldelser )

5
1
5

Fantastisk og magisk underholdning!

Du leverede en professionel, magisk og sjov performance og fik HELE SELSKABET blæst bagover. Jeg er stadig målløs. Tak for et uforglemmeligt show!

Bedste anbefalinger herfra!

Anmeldt af Jeppe Johansen d. 18. september 2021
5
1
5

Latterfyldt underholdning

Peter Andreas forstår at læse rummet og tilpasse sig.
Der er perfekt mængde latter, undren og overraskelser.
Vi hyrede ham til en firma sommerfest, og det var ikke sidste gang.

Anmeldt af Vi Nguyen d. 6. september 2021

Kontakt Tryllekunstner Peter Andreas

Kontakt Tryllekunstner Peter Andreas via formularen her, sĂĄ vil Tryllekunstner Peter Andreas vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.