Dennis Beokow

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 2 dage

Dennis Beokow

Prisniveau

Kr. 8.000 - 15.000

Hjemby

Områder

Varighed

30-40 min

Profil

Prisvindende Komik og magi i VERDENSKLASSE - Dennis er en af sværvægterne indenfor den magiske verden i Danmark, og har i de sidste mange år været blandt toppen af Danmarks absolut bedste tryllekunstnere.

Dennis Beokow - Magiker i verdensklasse

God og sjov underholdning til jeres næste firma- eller privatarrangement!
Kender du ikke navnet "Dennis Beokow"? Så glæd dig! Dennis er en af sværvægterne indenfor den magiske verden i Danmark. Han er håndværksmæssigt i verdensklasse, og med sin skæve karakter og lune humor er han en ener, som leverer et unikt show, hver gang han optræder.

Dennis Beokow laver en blandning af stand-up komik og stærk magi - her bliver hele selskabet underholderholdt og inddraget i "legen". Der er fart over feltet og smil på læberne, når Dennis ruller sig ud med sin skarphed og skæve form for humor! En særegen blanding af klassisk magi og en rå og kantet stil gør, at hans show er utraditionelt og i særklasse! Det giver det twist, der gør, at han skiller sig ud fra mængden!

”Tryllekunstner Dennis Beokows magiske hænder, glimtet i øjet og smilet på læberne gør ham til en behagelig, sjov og underholdende del af ethvert arrangement - stort som småt.”

Dennis er også mester i fascinerende og tankevækkende close-up trylleri. Hans stil er præget af selvironi, charme og ekstrem fingerfærdighed. “Close Up Magic” er en intim og eksklusiv form for underholdning. Denne form for trylleri er meget populær, da alle får mulighed for at opleve magien helt tæt på, hvilket gør det til en spændende og ekstraordinær oplevelse.

”Selv på klods hold kan man ikke gennemskue Dennis Beokow. Lige som man tror, man har forudset pointen, er der en overraskende drejning. Intelligent og kreativ magi af høj klasse” På en sjov og underholdende måde vader Dennis ind i alle folks hjerter med træsko på - uanset alder.

- Så vær klar til at få trænet lattermusklerne og book Dennis!
- Dennis Beokow optræder også på engelsk, og kan bookes i hele landet.

BENT FABRICIUS BJERRE -
Jeg har set mangt og meget, og fra nogle af de største. Den der var ny. Og må sige på godt gammelt dansk - der tog du sku røven på os

Videoklip


Anmeldelser ( | af Dennis Beokow: 5,0 ud af 5 baseret på 3 anmeldelser )

5
1
5

En oplevelse i top klasse

Jeg giver Dennis 5 stjerner for hans optræden og ikke mindst sit engagement. En kunster der kan så meget med at trylle og fucke med ens hjerne, det var det bedste Show ever. Der var endda tid til at få talt og yderligere vist et par tricks efter Showet, så kan kun anbefale Dennis Beokow, han er hel unik i det han kan.

Anmeldt af Lasse Jensen d. 17. juni 2024
5
1
5

Fuld tilfredshed

Vi var særdeles tilfredse med Dennis Beokow. Så stor applaus herfra 👍

Anmeldt af Per Wistisen d. 27. februar 2023

Kontakt Dennis Beokow

Kontakt Dennis Beokow via formularen her, så vil Dennis Beokow vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.