Book underholdning til konfirmation på Bornholm her

Der er desværre ingen kunstnere under Underholdning til konfirmation, men der er mange andre kunstnere at vælge imellem på Eventzonen.dk, fx indenfor Foredrag.

Søger du en af landets mest spændende og største bookingportaler, så er Eventzonen det rette valg, kort sagt alle relevante former for underholdning indenfor events, arrangementer og fester for firmaer såvel som for private, gamle som unge.

Idegrundlaget for portalen har været at udvikle et samlingspunkt for spændende entertainere således at danskere, der er på jagt efter ideel musik & underholdning indenfor alle relevante underholdningskategorier, ikke går forgæves men derimod får det hele samlet ét sted, og uden at en booking fører til yderligere omkostninger til administration m.v.. Vi er den bookingportal, som samler valgmulighederne. Entertainerne beslutter selv at registrere sig på Eventzonen.dk, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, der tillige kommer igen og booker vores dygtige kunstnere.

Udvalget dækker fra close-up trylleri til erfarne foredragsholdere indenfor politik og samfund der kan provokere, inspirere og fortælle til ethvert publikum. Derudover har Eventzonen.dk et meget bredt udvalg af bands indenfor rigtig mange spændende kategorier, lige fra klassiske solister, Disc Jockey’s og enmandsbands til større bands med op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Bag portalen står Mogens Birk fra Holstebro, der har mere end femten års erfaring med booking i underholdningsbranchen. At lave landets bedste og foretrukne bookingsystem til enhver form for underholdning er målet for Mogens Birk, og Eventzonen begrænser sig da heller ikke til blot at være et samlingspunkt mellem entertainer og kunde, men har også tilkoblet videomuligheder via YouTube og en blog, hvor man kan finde inspiration og få gode ideer til den næste event eller fest. Vi har også et voksende community af besøgende på Facebook, der følger os og vores mange tilknyttede entertainere.

Hvis du ønsker at booke en kunstner via Eventzonen så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker, i hvilken prisklasse og under hvilket postnummer så alt passer til eventet eller festen. Det er derudover vigtigt at huske, at en booking sendes direkte til kunstneren, så udover at vi har fjernet et fordyrende mellemled, så er det muligt inden en event eller fest at aftale ekstra tilpasninger og særlige ønsker til entertainerens standardoptræden, så du opnår lige nøjagtig det du ønsker dig.

Såfremt du som entertainer gerne vil oprettes på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt store chancer for, at du oplever en stigende interesse. Dernæst giver vi dig en betalingsprofil helt gratis de 2 første måneder, hvor du vil kunne uploade lydklip, billeder, en udvidet profiltekst og videoer til din profilside. Har du videoer på din profil, så kan potentielle kunder se hvordan du optræder og lynhurtigt vurdere, om du passer godt til deres event. Hvis du efter prøveperioden med en betalingsprofil vælger ikke at fortsætte med en sådan, så ændrer vi helt automatisk din profil til en gratis profil.

Om du er på jagt efter den bedste underholdning til din næste fest eller du er en kunstner, så bør du vælge Eventzonen. Det er der 3 klare grunde til:

Den direkte vej til entertainere, sker via Eventzonen