Book tryllekunstner til konfirmation på Bornholm her

Der er desværre ingen kunstnere under Tryllekunstner til konfirmation, men der er mange andre kunstnere at vælge imellem på Eventzonen.dk, fx indenfor Underholdning.

Hver enkel tryllekunstner sætter sit eget unikke præg på magien, men fælles for alle er, at de kan servere et spændende show til dit arrangement. Se de mange tryllekunstnere her i kategorien. Udover shows med de traditionelle trylletricks, så omfatter kategorien også tankekontrol og avancerede korttricks. Få fuld valuta for pengene, og lav en god aftale med kunstneren her hos Eventzonen. Det er dig selv, der aftaler detaljerne.

Eventzonen.dk hører til blandt landets mest interessante og største bookingportaler med alt, hvad der rører sig indenfor underholdning til fester, arrangementer og events for private såvel som erhvervsarrangementer, gamle som unge.

Idégrundlaget for bookingportalen er at udvikle løsningen, der samler interessante og spændende entertainere indenfor alle væsentlige underholdningskategorier, så folk, på jagt efter perfekt underholdning og musik, kun har brug for at søge ét sted; og det vel at mærke uden at de behøver betale yderligere administrations- eller andre bookingomkostninger. Vi er ikke bookingbureauet, Eventzonen.dk er i stedet bookingportalen hvor alle valgmulighederne samles. Den enkelte entertainer har selv valgt at registrere sig hos os, fordi vi har god trafik af mange kunder, som tillige kommer igen og booker underholdende og dygtige kunstnere.

Vores sortiment dækker fra voksentrylleri til erfarne foredragsholdere indenfor samfund og politik der kan fortælle til, provokere og inspirere alle. Vi har tillige et udvalg af bands og musikere indenfor enhver genre, lige fra DJ’s, klassiske solister og enmandsbands til store orkestre med op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Bag Eventzonen.dk står Mogens Birk, der har over femten års erfaring med booking i underholdningsbranchen. At skabe Danmarks foretrukne og bedste bookingsystem til alle former underholdning er målet for Mogens Birk, og i tillæg skal Eventzonen være meget mere end bare et samlingspunkt, hvor kunstnere og deres kunder forbindes. Derfor er der også tilknyttet YouTube og en blog, hvor man kan finde inspiration og få gode ideer til den næste event eller fest. Eventzonen har desuden et voksende community af folk, der følger de mange dygtige entertainere og kunstnere på Eventzonen via Facebook.

Hvis du ønsker at bruge Eventzonen til at booke en kunstner så kan du søge i hvilken prisklasse, hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker og under hvilket postnummer så alt passer til eventet eller festen. Når du booker, er det vigtigt at huske, at du booker direkte hos kunstneren, så udover at der ikke er et fordyrende mellemled, så har du også gode muligheder for i god tid at aftale specielle ønsker og yderligere tilpasninger til entertainerens optræden, så du opnår præcis det du ønsker.

Såfremt du som entertainer gerne vil oprettes på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt god sandsynlighed for, at du oplever en øget interesse. Senere giver vi dig en betalingsprofil helt gratis de første to måneder, hvor du vil kunne indsætte en udvidet profiltekst, lydklip, billeder og videoer til din profilside. Hvis du vælger at få videoer på din profilside, så kan interesserede kunder se hvordan du optræder og lynhurtigt kunne fastslå, om du matcher deres event eller fest. Vil du herefter ikke fortsætte med en betalingsprofil, laver vi automatisk din profil om til en gratis profil.

Uanset om du søger en tryllekunstner til konfirmation på Bornholm eller du er kunstner, så er Eventzonen det helt rigtige sted, og det er der 3 klare grunde til:

Så den direkte vej til artister, sker ganske enkelt via Eventzonen.dk.