Nicklas Havlit

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 1 time

Nicklas Havlit

Prisniveau

Kr. 2.800 - 10.000

Hjemby

Områder

Varighed

ca. 30 minutter

Profil

TRYLLERI - TANKELÆSNING - MANIPULATION
Nicklas Havlit er en glad og humoristisk ung mand med en dybdegående passion indenfor magi og trylleri. Nicklas har optrådt til mange forskellige festligheder, såsom julefrokoster, firmafester, fødselsdage, gade-fester, skolefester, barnedåb, konfirmationer, polterabend, bryllupper og kobberbryllupper.

Nicklas har haft interessen for trylleri og magi i ca. 13 år, og han har optrådt ved mange forskellige arrangementer i ca. 9 år. Underholdningen består af en god blanding af komik, trylleri og manipulation, som med garanti efterlader publikum i godt humør og med en undren over de mange tricks. Nicklas vandt i 2017 en tryllekonkurrence, hvor præmien var et 6 måneders personligt mentorforløb med Illusionist Jan Hellesøe, kendt fra DR programmerne "Fuckr med din hjerne", "Manipulator" og "I hjernen på stjernen". Dette forløb har givet Nicklas en masse tips og værktøjer, som han bruger til at videreudvikle sine shows.

Nicklas inddrager gerne hovedpersonen og/eller publikum i flere numre.

Idet at Nicklas deltager i flere årlige trylleseminarer og netværker med venner og kollegaer fra branchen, er han altid opdateret med nye tricks som gør at han kan skræddersy et perfekt show til alle typer arrangementer. Det eneste som han ikke længere underholder til, er børnefødselsdage under 13 år. Han ser større udfordringer i at imponere unge og voksne mennesker, så for at undgå at lave et uengageret show til børnefødselsdage, vil han hellere sige nej tak til dette, og overlade det til de kunstnere der brænder for denne type trylleri. Håber for forståelse herfor. Men uanset hvilken anden form for festlighed, du mangler underholdning til, er han frisk på at komme og skabe latter, forundring, overraskelse og godt humør.

Så hvis du ønsker at give din fest eller arrangement et ekstra pift, der vil blive husket og talt om, er det Nicklas Havlit du skal booke. Nicklas er god både med det han kalder for "sceneshow", hvor han underholder for hele selskabet på én gang, eller med close-up eksperimenter, som foregår rundt ved bordene helt tæt på gæsten.

Videoklip


Anmeldelser ( | af Nicklas Havlit: 4,9 ud af 5 baseret på 54 anmeldelser )

5
1
5

Super god underholdning

Nicklas kommer til den aftalte tid og leverer varen. Alle var overrasket, virkelig god underholdning 👌

Anmeldt af Gitte Anker d. 13. maj 2024
5
1
5

Den varmeste anbefaling

Imponerende, storslået og top professionel leverer Nicklas underholdning i verdensklasse.

Anmeldt af Mette Brobyskov d. 28. april 2024

Kontakt Nicklas Havlit

Kontakt Nicklas Havlit via formularen her, så vil Nicklas Havlit vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.