Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 3 timer

Nicklas Havlit

Prisniveau

Kr. 2.000 - 6.000

Hjemby

Områder

Varighed

ca. 30 minutter

Profil

TRYLLERI - TANKELÆSNING - MANIPULATION
Nicklas Havlit er en glad og humoristisk ung mand med en dybdegående passion indenfor magi og trylleri. Nicklas har optrådt til mange forskellige festligheder, såsom julefrokoster, firmafester, fødselsdage, gade-fester, skolefester, barnedåb, konfirmationer, polterabend, bryllupper og kobberbryllupper.

Læs mere...

Mere om Nicklas Havlit

***Bemærk***
Mit show er tilpasset den nuværende Covid-19 situation, hvor alle myndighedernes forholdsregler følges. Jeg har håndsprit med, til når en gæst skal hjælpe med et trick, og jeg sørger for at holde den anbefalede afstand til folk. Vi giver hinanden en "corona-albue" i stedet for håndtryk.

Nicklas har haft interessen for trylleri og magi i ca. 10 år, og han har optrådt ved mange forskellige arrangementer i ca. 6 år. Underholdningen består af en god blanding af komik, trylleri og manipulation, som med garanti efterlader publikum i godt humør og med en undren over de mange tricks. Nicklas vandt i 2017 en tryllekonkurrence, hvor præmien var et 6 måneders personligt mentorforløb med manipulator Jan Hellesøe, kendt fra DR programmerne "Fuckr med din hjerne" og "Manipulator". Dette forløb har givet Nicklas en masse tips og værktøjer, som han bruger til at videreudvikle sine shows.

Nicklas underholder med mange forskellige rekvisitter, og inddrager gerne hovedpersonen og/eller publikum i flere numre.

Idet at Nicklas deltager i flere årlige trylleseminarer og netværker med venner og kollegaer fra branchen, er han altid opdateret med nye tricks som gør at han kan skræddersy et perfekt show til alle typer arrangementer. Det eneste som han ikke længere underholder til, er børnefødselsdage under 13 år. Han ser større udfordringer i at imponere unge og voksne mennesker, så for at undgå at lave et uengageret show til børnefødselsdage, vil han hellere sige nej tak til det, og overlade det til de kunstnere der brænder for denne type trylleri. Håber for forståelse herfor. Men uanset hvilken anden form for festlighed, du mangler underholdning til, er han frisk på at komme og skabe latter, forundring, overraskelse og godt humør.

Så hvis du ønsker at give din fest eller arrangement et ekstra pift, der vil blive husket og talt om, er det Nicklas Havlit du skal booke.

Videoklip

Anmeldelser ( | af Nicklas Havlit: 4,8 ud af 5 baseret på 30 anmeldelser )

5
1
5

Meget professionelt

Det var et super godt arrangement med Nicklas Havlit, han gjorde det meget professionelt og alle morede sig.
Jeg giver ham 5 stjerner. Alt har været meget professionelt hele vejen igennem.

Anmeldt af Birthe Hedegård d. 7. juni 2021
5
1
5

Fantastisk underholdning for store og små

Nicklas kom og underholdt, tryllede og forbavsede os på den skønne måde. Hans evne til at involvere hele selskabet var bare fantastisk

Anmeldt af Henrik Jørgensen d. 14. september 2020

Kontakt Nicklas Havlit

Kontakt Nicklas Havlit via formularen her, så vil Nicklas Havlit vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.