Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 5 timer

Nicklas Havlit

Prisniveau

Kr. 1.000 - 3.000

Hjemby

Områder

Varighed

ca. 30 minutter

Profil

Nicklas Havlit er en glad og humoristisk ung mand med en dybdegående passion indenfor magi og trylleri. Nicklas har optrådt til mange forskellige festligheder, såsom julefrokoster, firmafester, fødselsdage, gade-fester, skolefester, barnedåb, konfirmationer, polterabend, bryllupper og kobberbryllupper.

Læs mere...

Mere om Nicklas Havlit

Nicklas har haft interessen for trylleri og magi i ca. 8 år, og han har optrådt ved mange forskellige arrangementer i ca. 4 år. Underholdningen består af en god blanding af komik, trylleri og manipulation, som med garanti efterlader publikum i godt humør og med en undren over de mange tricks. Nicklas vandt i 2017 en tryllekonkurrence, hvor præmien var et 6 måneders personligt mentorforløb med manipulator Jan Hellesøe, kendt fra DR programmerne "Fuckr med din hjerne". Dette forløb har givet Nicklas en masse tips og værktøjer, som han bruger til at videreudvikle sine shows.

Nicklas underholder med mange forskellige rekvisitter, og inddrager hovedpersonen og/eller publikum i flere numre.

Idet at Nicklas deltager i flere årlige trylleseminarer og netværker med venner og kollegaer fra branchen, er han altid opdateret med nye tricks som gør at han kan skræddersy et perfekt show til alle typer arrangementer.

Så hvis du ønsker at give din fest eller arrangement et ekstra pift med humor, latter og undren, er det Nicklas Havlit du skal booke.

Videoklip

Anmeldelser ( | af Nicklas Havlit: 4.9 ud af 5 baseret på 9 anmeldelser )

5
1
5

Super magi.

Han var bare eminent, og virkelig god til at fange publikum. Fantastisk show. Kan varmt anbefales.

Anmeldt af Berit Pedersen d. 19. august 2018
5
1
5

SUPER UNDERHOLDNING ...

Kan kun anbefale at booke Nicklas hvis i har brug for lidt underholdning til jeres fest/arrangement. På trods af hans alder er han fantastisk dygtig Tryllekunstner og Manipulator. Alle gæsterne til vores datters konfirmation var meget underholdt og imponerede, Nicklas formåede både at inddrage en del af gæsterne og trylle binde både børn og voksne, GODT GÅET Nicklas :-)

Anmeldt af Per Storm Jensen d. 23. april 2018

Kontakt Nicklas Havlit

Kontakt Nicklas Havlit via formularen her, så vil Nicklas Havlit vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.