Motivation i Nordjylland

Tina M.-L. Campbell

Vil I motivere jeres ansatte med fysisk svækkelse, så de får mere arbejdsglæde?
Få et inspirerende foredrag med forfatter og coach Tina M.-L. Camp...

Hjemby
Vodskov
Vis kunstnerprofil

Johnny Sort

“Stort som småt kan påvirke livet. Lær hvor lidt der skal til for at “vende bøtten” og se muligheder fremfor begrænsninger. Vores kultur og for...

Hjemby
Asaa
Vis kunstnerprofil
Hvad kendetegner en god foredragsholder? Jo, foredragsholderen skal kunne fange sit publikum med sin historie. Denne historie er det samme som foredraget, og er I på udkig efter en interessevækkende foredragsholder, så finder I et meget omfattende udvalg her hos Eventzonen. I Danmark er vi i dag en af landets største tjenester, når det gælder underholdning og musik – og netop også foredrag. Det er ganske let for dig at kontakte foredragsholdere via siden, og booking aftales så indbyrdes mellem dig og foredragsholderen. Det emne eller de emner som foredraget skal handle om, det bliver også aftalt her. Herefter skal du blot have oplyst folkene omkring dig om foredraget, så der dukker et talrigt publikum op, når det skal løbe af stablen. Og gerne at tilhørerne består af mennesker, som synes at foredragets emne er interessant. Skal foredragsaftenen blive succesfuld, har I brug for en karismatisk foredragsholder, som er i stand til at få sine tilhørere med, og tilhørere, som ønsker at deltage og få en masse viden om emnet. At få hold på et passende antal tilskuere er en vigtig opgave, men gennem Eventzonen.dk, får du hjælp til at komme godt i gang med valget af den rette foredragsholder, som dækker mange forskelligartede temaer.

En af Danmarks store og meget interessante bookingportaler kan du finde hos Eventzonen.dk , for alt hvad der rører sig indenfor kvalitetsunderholdning til fester, arrangementer og events for virksomheder såvel som for private, unge som gamle.

Portalens idegrundlag er at blive samlingspunktet for spændende og dygtige entertainere indenfor enhver relevant underholdningskategori, så danskere på jagt efter fuldendt musik & underholdning kun skal lede ét enkelt sted, uden det fører til yderligere gebyrer til bookingen eller andre administrationsomkostninger. Eventzonen.dk er den bookingportal, der samler alle valgmulighederne. Entertainerne har selv valgt at registrere sig hos os, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, der tillige kommer igen for at booke underholdende entertainere hos os.

Det store udvalg dækker fra stand-up komikere til erfarne foredragsholdere indenfor erhvervsemner der kan inspirere, fortælle til og provokere alle. Vi har tillige et meget bredt udvalg af bands indenfor enhver genre, og det lige fra DJ’s, enmandsbands og klassiske solister til større orkestre med helt op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Bag Eventzonen står Mogens Birk, der har mere end 15 års erfaring med booking i underholdningsbranchen. Målet for Mogens Birk er at lave det foretrukne system til booking af underholdning i Danmark, og Eventzonen er meget mere end blot en portal, som forbinder kunder med entertainere, der er også tilknyttet videomuligheder via YouTube samt en blog, hvor man kan finde inspiration og få gode ideer til den næste event eller fest. Der er desuden et voksende antal besøgende på Facebook, hvor folk følger vores dygtige entertainere og kunstnere.

Ønsker du at booke en kunstner gennem Eventzonen så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer og inden for den kategori du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Det er vigtigt at huske på, at der bookes direkte hos kunstneren, når du booker via Eventzonens portal, så udover at et fordyrende led er elimineret, så er det muligt på forhånd at aftale tilpasninger og særlige ønsker til kunstnerens standardoptræden, så du opnår lige nøjagtig det du ønsker.

Såfremt du som kunstner ønsker at oprette en profil på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest store chancer for, at du oplever en øget interesse. Efterfølgende giver vi dig i de to første måneder en gratis betalingsprofil, hvor du kan uploade en udvidet profiltekst, lydklip, videoer og billeder til din personlige kunstnerprofil. Interesserede kunder vil kunne se hvordan du optræder, hvis du vælger at indsætte video til din personlige profil, og derefter vil de hurtigt kunne fastslå, om netop du passer godt til deres fest eller event. Hvis du efter prøveperioden med en betalingsprofil vælger ikke at fortsætte med en sådan, så ændrer vi automatisk din profil til en gratis profil.

Uanset om du selv er foredragsholder eller søger foredragsholdere i Nordjylland med foredrag om motivation, så er Eventzonen.dk det rette sted, og det er der 3 helt klare grunde til:

Den direkte vej til entertainere, sker ganske enkelt via Eventzonen.dk.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...