Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 1 time

Mikkel Lund

Prisniveau

Kr. 4.000 - 8.000

Områder

Varighed

2 * 30 minutter max.

Profil

Hvad sker der, når man tilsætter Niels Hausgaard et strejf af Louis Armstrong? En ufattelig seværdig kombination i en kørestol! Mikkel Lund – altså mig – er sanger, skuespiller og sit-down komiker. Jeg er springfyldt med jazzede bluestoner og en god portion selvironi, der kan sætte gang i enhver fest i ca. 25 minutter – hvad enten der tale om den slags med den pukkelryggede eller den på det lokale værtshus.

Læs mere...

Mere om Mikkel Lund

Mit musikrepertoire er faktisk kun begrænset af din egen fantasi. Du ringer; jeg spiller. Men hvis du har brug for lidt inspiration, så kan jeg – foruden gakkede jokes og historier set fra en spassers øjenhøjde – blandt andet optræde med:

Blues a la Ray Charles og Eric Clapton, B.B King m. fl.
Jazz/croon a la Ray Charles, Michael Bublé og Nat King Cole
Soul á la Otis Redding, Wilson Pickett m. fl.
Rock ’n roll a la Chuck Berry, Jerry Lee Lewis og Elvis Presley

Derudover er jeg så hamrende velforberedt, at jeg også har lavet min egen EP – ”Built for Comfort” – som jeg naturligvis også vil elske at dele med dig og dit selskab. På den findes de fem fabelagtige soul og blues-numre:

Because of You
Built for Comfort
Give me your heart
My Own Space
You Never See the Man

Så hvis du ønsker, at lade dig underholde af en vaskeægte spasser, der både synger godt og er en sjov mand med en uimodståelig charme, så tøv ikke og book mig før din nabo på e-mail: mhl@adslhome.dk. Det eneste jeg kræver er en stikkontakt til mit medbragte musikanlæg, som kan underholde 100 mennesker. Jeg er godt kørende i egen stol, og kan derfor naturligvis optræde rundt om i hele landet. En pianist kan bookes efter behov, og der kan selvfølgelig tilkøbes ekstra sets á 30 minutters varighed.

Konfirmationstilbud:
Nu hvor alle konfirmationerne desværre er blevet rykket til fordel for det mere kedsommelige emne, Covid-19, vil jeg hermed gerne tilbyde dig en personlig konfirmationsgave; lad mig sørge for, at din mormor på 80 smider krykkerne og alle dine venner ryster med røven til en god omgang rock ’n roll. Skynd dig at sende en virtuel brevdue på e-mail: mhl@adslhome.dk og så vil jeg til gengæld give dig et rigtig godt tilbud!

Kontakt Mikkel Lund

Kontakt Mikkel Lund via formularen her, så vil Mikkel Lund vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.